עבור לתוכן

סיימתי את השלב האחרון ב B&W2 אחרי הטעינה זה חוזר לי לשלב רביעי.

Featured Replies

פורסם

סיימתי את השלב האחרון ולחצתי על המגילה בצבע זהב,זה עושה טעינה מראה לי סרט ש AZTEC אחד מיתפלל לאלוהים פיתאום נופל מטאור וכול המסך ניהיה לבן,אחרי כמה שניות יש טעינה וCREDITS אני מבטל את זה וזה טוען את השלב הרביעי!

מה עושים? זה אמור ליפתוח לי את ה SANDBOX....

עזרה :nixweiss:

פורסם

כמוני כמוך :\

גם אני ראיתי את הקטע שאמור להיות מצב sandbox אחרי שמסיימים את המשחק, חשבתי שהכוונה היא

שאפשר לעשות מה שרוצים בכל המפה אבל מסתבר שלא

כל מה שמקבלים בסוף זה להתחיל מהמפה השלישית עם כל מה שצברת וזהו

מעפן לגמריי לדעתי :-\

פורסם

מתוך http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/review/R93265.html

Replay Value- (3/10)

-This is what hurts the game very bad. There is no skirmish mode, online mode, or sandbox mode after you beat the game. All you do is go back to the first land with all the numerous things you have acquired.

איזה בעסה , ראיתי באיזה מקום עם עזרה במשחק שיש sandbox mode , כנראה הם סתם מטעים :'(

פורסם

מתוך http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/review/R93265.html

איזה בעסה , ראיתי באיזה מקום עם עזרה במשחק שיש sandbox mode , כנראה הם סתם מטעים :'(

^באמת באסה :-\ באמת ראיתי בהרבה מקומות שכתוב אחרי שאתה מסיים את המישחק יש SANDBOX MODE. :-\

פורסם

לפותח הנושא: אני במפה האחרונה ממש אוטוטו מסיים... ואת האמת שמתם לב שהמפות האחרונות ממש ממש קלות?! לפי דעתי המפות הכי קלות מתחילת המשחק.... אחרי שיש לך fortifed walls ו master soldier עם היצור ההתחלה ממש שטותית.

פורסם

Jinjis Han - כן גם לדעתי שתי האחרונות ממש קלות, אחת לפני האחרונה היא ממש קלה והאחרונה קלה אם

לא נלחצים מכל ההרס שנגרם לך ומחכים בסבלנות עד שבאים לעזור לך , אני לא יודע מה איתך

אבל אני לא ניסיתי אפילו לסיים אותה עם impression , זאת המפה היחידה שניצחתי באלימות :silly:

פורסם

כל התגובות הלא קשורות נמחקו

בנוסף, כל ההודעות שהכילו ציטוטים שלהם נערכו.

תשתדלו להישאר בנושא

ואם מישהו מנסה להסיט את הדיון, פשוט לא להתייחס או לכתוב לי בפרטי

פורסם

Jinjis Han - כן גם לדעתי שתי האחרונות ממש קלות, אחת לפני האחרונה היא ממש קלה והאחרונה קלה אם

לא נלחצים מכל ההרס שנגרם לך ומחכים בסבלנות עד שבאים לעזור לך , אני לא יודע מה איתך

אבל אני לא ניסיתי אפילו לסיים אותה עם impression , זאת המפה היחידה שניצחתי באלימות  :silly:

אני ניצחתי על ידי impression בניתי 5 גורדי שחקנים שכול אחד 50 קומות,60 אחוז מכפר זה ברידרים,2 מקלחות והאמפי הזה,כול השאר שדות חיטה,וכול צבא שבא עשיתי לו DISBAND,וזהו 20-30 דקות מישחק וזהו. :xyxthumbs:

אבל תאמת המישחק קצת מאכזב.

פורסם

הוא מאכזב כי הוא קצר מידי ואין המשכיות יפה אחרי שאתה מסיים אותו

אבל המשחק עצמו ממש אהבתי, אחד המשחקים שהכי נהניתי מהם (אפילו שרמת הקושי לא מי-יודע-מה מאתגרת)

לדעתי אם יעבדו על 3 הם צריכים להעיף את היצור הזה לעזאזל , או לשפר אותו

הוא כזה טיפש , לפעמים אתה אומר לו לעשות משהו והוא עושה כל דבר בעולם חוץ ממה שהתכוונת אליו :kopfpatsch:

נגיד אני אומר לו לבנות חומה והטיפש הזה הולך, עוקר עץ ותוקע אותו באדמה ליד החומה , או בקרב אני אומר לו לתקוף

והוא מסתובב כמו אידיוט ולא עושה כלום .. או שהוא בונה חומה ומסיים אותה מבחוץ כשלא הספקת לבנות שער ואז הוא תקוע מחוץ לעיר :lol:

פורסם

האמת היצור שלי חכם אחושרמוטה!

יש חבורה של 100 [של הרעים כמובן] חיילים באמצע הכפר שלי, אז מה הוא עושה? לוקח כדור אש וזורק עליהם נכון שכולם מתים,אבל למה באמצע הכפר :-X

עשה לי יותר נזק ממה שהחיילים עשו לי חיחיחי... :P

עם איזה חיה שיחקת? אני מישחק אחד עם האריה ואחד עם הזאב,אהבתי יותר ת'זאב.

פורסם

אני עם האריה , כשהוא עושה דברים לבד אז יש לו יציאות טובות, נגיד הוא הולך עוקר עץ ונכנס בכל החיילים

אבל כשאני לחוץ שהוא יעשה משהו מהר הוא תמיד עושה שטויות ... כמה פעמים קיללתי אותו במשחק הזה :lol:

חבל שאין אופצייה לגורילה או לנמר , כמו היצורים של האוייבים

פורסם

אתה יכול להוריד TIGER UNLOCHER אבל הנמר סתם דפוק.

פורסם

אני משחק עם הזאב... אלוהים ישמור טיפש זה לא מילה, ועוד רשמו שהוא חכם :lol:

בכל מקרה הקטע עם הבנייה ממש ממש נכון, אני אומר לו לבנות משהו והוא הולך מוציא עץ וזורק אותו איפשהו, או שהוא מגרד בראש ומתחיל לבכות (למרות שהוא לא רעב והוא ישן והוא שמח) ואפילו שאני מניח את החומרים ליד המקום שצריך לבנות...

לפעמים גם הוא זורק לי משהו על בניין (4 פעמים זה היה על ה siren wander) והשמירה שלי הייתה ממש לפני הרבה זמן קיבלתי עליו גם עצבים והתחלתי לקלל אותו :|

מה עוד, אהה בדרך כלל שהוא ב free will יש לו איזה כמה דברים יפים שהוא עושה (חוץ מלבדר אנשים ולרקוד) הוא אוסף דברים ממש מהר בונה לבד בפוקסים לפעמים... פשוט הרמתי ידיים, אני נותן לו לעשות מה שהוא רוצה רק שאני חייב בניין ממש כבד כמו אמפי או לסיים איזה 10 גורדי שחקים אני לוקח חומרים ובונה איתו תוך שניה...

זהו בערך, בעיקרון אני מצטרף לדעות שלכם המשחק מאד נחמד ויפה אבל התאכזבתי קצת מהייצור, האינטליגנציה שלו טעונה שיפור + (אפילו שלא משנה כמה פעמים תלמד אותו משהו ניראה לי יש כל כך הרבה דברים שהוא לומד שהוא כבר לא יודע מה לעשות) המשחקיות כיפית ובאמת לא ממש קשה לנצח במיוחד שאתה רע.. פשוט צריך לתפוס את הדרך, בכלליות מאד נהניתי מהמשחק אני מקווה שפעם הבאה (B&W3) לא יצטרכו להוציא פאצ'ים לתיקונים ויעשו את זה קצת לפני שיחרור המשחק...

פורסם

ואם אתה טוב אז המשחק יותר קשה??

זה גם משפיע על העלילה?

פורסם

לדעתי יותר כיף להיות טוב, ככה אתה בונה עיר ומפתח אותה וגורם לאנשים להיות מאושרים ובסופו של דבר מנצח את המפה

זה לא יותר קשה, אבל זה לוקח יותר זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים