פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר כן..... אתה משחק מידי פעם? יש לך אי סי קיו?בלי להעליב או משהו...אני מחפש שחקנים מהארץ,ככה שנשחק מידי פעם ביחד...ניסיתי ב GAMER אבל רובם המכריע שם ילדים בני 13 שלא ככ אפשר לנהל איתם משחק נורמאלי..... :-[קצת מבאס כל פעם להיכנס לסרברים מחו"ל,ולהיות הישראלי היחיד :'(
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים longhop7 זה השם ברשת תגיד באיזה שרת אתה משחק ואת השם שלך ברשת יהיה יותתר קל אם אנשים יתנו את שם הרשת שלהם ככה נוכל לזהותאו שיש לך שרת שאתה רוצה לשחק עליו
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים למה בני 22 ומלא? מה אתה עושים שם כבר? [אהם..אהם...] מה עם אני ב 16 אז אני שחקן גרוע?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים פשוט תורידו XFire תיצרו חשבונות ותוסיפו אחד את השני.Xfire זה כמו ICQ רק במיוחד לגיימרים... אתם יכולים לראות איפה חברים שלכם משחקים, להצטרף לשרת שלהם אוטומטית ולשלוח להם הודעות מתוך משחק.www.xfire.comבאמת היה נחמד עם היו עוד כמה אנשים ישראלים שיכולתי לשחק איתם.אז תוסיופו אותי אם אתם רוצים... ה- User Name שלי זה - xdror89
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אני חושב שזה עונה על השאלה אולי הוא התכוון שהוא נגיד בן 16 ויש לו מלא? בכל אופן אני מתכוון לקנות את המשחק הגדול הזה הכי עניין אותי במשחק הזה הוא שמשחקים בשיתוף פעולה, בסקוואד ועושים מה שהמפקד אומר והכל כמו חיילים אמיתיים ולא כמו CS ששם כל אחד לדרכו.. :
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר 21 ד"א DeadByDawn האווטר שלך מדאיג קצת מדאיג למה??? יצירת אומנות שלי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.