עבור לתוכן

אזור 51

Featured Replies

פורסם

מקווה שאירן יוכלו לטעום קצת ממה שהוא יפיל עליהם שיעול*פצצת ניטורן*שיעול

איייייייייייימן!

• תגובות 62
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור מושבע דיסקברי תנו לי להסביר את כל העניין.

אזור 51 הוא אזור שמור היטב של הצבא האמריקאי. אין שום אפשרות להתקרב אליו בגלל אמצעי חישה שנמצאים באדמה ותצפיות שמתרחשות כל הזמן.

אם תיכנסו לאזור, יהיה אפשר לירות בכם (לפי השלט שעומד שם).

לווינים אינם מורשים לעבור מעליו, מטוסים בטח לא, והוא לא קיים על פי הממשלה (ברצינות).

מקשרים אותו לתקרית רוזוול ולעוד עשרות רבות של מקרים בלתי מפוענחים בסגנון תיקים באפלה.

העניין הגדול באזור התחיל כאשר בוב לאזר הגיע לשדרן מקומי והתראיין בעילום שם וכאשר פרצופו מוחשך.

הוא אמר שהוא עבד באזור 51 והיה אחראי להבנת החלליות שנמצאות בבסיס.

הוא טען שראה חללית אחת מקרוב ואפילו נכנס לתוכה, וראה עוד כמה מרחוק. הוא טען שהוא וכמה חברים צפו בחללית מתעופפת כמה פעמים, כאשר לקחו אותה לטיסת ניסיון בבסיס. והוא מספר שהוא גם נתפס פעם אחת על ידי חיילים וקיבל נזיפה רצינית מהבוס שלו.

הוא סיפר גם שפעם אחת ניסו להרוג אותו חיילים לאחר שהתראיין.

לעומת זאת, יש חורים בסיפורו של לאזר.

הוא סיפר שהוא למד באוניברסיטה מסוימת (את שמה שכחתי) בארצות הברית, וזאת למרות שהוא לא נמצא ברישומים שלהם, או בשום ספר מחזור.

זה ברור שלבוב לאזר יש ידע בתחום שבו הוא ציין שהוא מתמחה, אך לא ברור לגמרי עד כמה סיפורו אמין.

לרוב מסווגים אותו כמתיחה.

האורורה:

האורורה (השם הוא שם קוד שהומצא לו על ידי אזרחים רגילים) הוא מטוס של הצבא האמריקאי שלטענת אנשים רבים נצפה עובר בכל רחבי ארצות הברית.

הוא נתפס פעם אחת במצלמה משאיר שובל (את המטוס לא הספיקו לתפוס שכן הוא תואר כנע במהירות מדהימה) בצורת גושים קטנים במרחקים שווים אחד, מה שגרם לרבים לחשוב שהוא פועל על פי מנוע שגם במגזר הציבורי חשבו עליו (אך לא יישמו) - מנוע פעימות. מנוע שנותן פעימות קטנות במרחקים שווים.

האורורה הוא מיתוס מאוד אמין. לא רק שהוא נתפס במצלמות משאיר שובל (תמונות שנבדקו על ידי מומחים), אלא גם שזה מאוד מאוד הגיוני לחשוב שצבא ארצות הברית מחזיק במטוס סודי. להזכירכם גם החמקן וגם הציפור השחורה (שהוגדר כחסר שימוש לאחר המלחמה הקרה) היו בשימוש זמן רב לפני שנתגלו לציבור הרחב.

נ.ב.

המטוס שהראו פה הוא באופן חשוד מאוד מאוד דומה למטוס שנאס"א הצהירה שהוא בתהליכי תכנון.

פורסם

בתור מושבע דיסקברי תנו לי להסביר את כל העניין.

אזור 51 הוא אזור שמור היטב של הצבא האמריקאי. אין שום אפשרות להתקרב אליו בגלל אמצעי חישה שנמצאים באדמה ותצפיות שמתרחשות כל הזמן.

אם תיכנסו לאזור, יהיה אפשר לירות בכם (לפי השלט שעומד שם).

לווינים אינם מורשים לעבור מעליו, מטוסים בטח לא, והוא לא קיים על פי הממשלה (ברצינות).

מקשרים אותו לתקרית רוזוול ולעוד עשרות רבות של מקרים בלתי מפוענחים בסגנון תיקים באפלה.

העניין הגדול באזור התחיל כאשר בוב לאזר הגיע לשדרן מקומי והתראיין בעילום שם וכאשר פרצופו מוחשך.

הוא אמר שהוא עבד באזור 51 והיה אחראי להבנת החלליות שנמצאות בבסיס.

הוא טען שראה חללית אחת מקרוב ואפילו נכנס לתוכה, וראה עוד כמה מרחוק. הוא טען שהוא וכמה חברים צפו בחללית מתעופפת כמה פעמים, כאשר לקחו אותה לטיסת ניסיון בבסיס. והוא מספר שהוא גם נתפס פעם אחת על ידי חיילים וקיבל נזיפה רצינית מהבוס שלו.

הוא סיפר גם שפעם אחת ניסו להרוג אותו חיילים לאחר שהתראיין.

לעומת זאת, יש חורים בסיפורו של לאזר.

הוא סיפר שהוא למד באוניברסיטה מסוימת (את שמה שכחתי) בארצות הברית, וזאת למרות שהוא לא נמצא ברישומים שלהם, או בשום ספר מחזור.

זה ברור שלבוב לאזר יש ידע בתחום שבו הוא ציין שהוא מתמחה, אך לא ברור לגמרי עד כמה סיפורו אמין.

לרוב מסווגים אותו כמתיחה.

האורורה:

האורורה (השם הוא שם קוד שהומצא לו על ידי אזרחים רגילים) הוא מטוס של הצבא האמריקאי שלטענת אנשים רבים נצפה עובר בכל רחבי ארצות הברית.

הוא נתפס פעם אחת במצלמה משאיר שובל (את המטוס לא הספיקו לתפוס שכן הוא תואר כנע במהירות מדהימה) בצורת גושים קטנים במרחקים שווים אחד, מה שגרם לרבים לחשוב שהוא פועל על פי מנוע שגם במגזר הציבורי חשבו עליו (אך לא יישמו) - מנוע פעימות. מנוע שנותן פעימות קטנות במרחקים שווים.

האורורה הוא מיתוס מאוד אמין. לא רק שהוא נתפס במצלמות משאיר שובל (תמונות שנבדקו על ידי מומחים), אלא גם שזה מאוד מאוד הגיוני לחשוב שצבא ארצות הברית מחזיק במטוס סודי. להזכירכם גם החמקן וגם הציפור השחורה (שהוגדר כחסר שימוש לאחר המלחמה הקרה) היו בשימוש זמן רב לפני שנתגלו לציבור הרחב.

נ.ב.

המטוס שהראו פה הוא באופן חשוד מאוד מאוד דומה למטוס שנאס"א הצהירה שהוא בתהליכי תכנון.

לבוש מותר להכנס לשם?

הוא בטוח יודע על זה נכון?

כל האנשים שעובדים שם? הם בלי משפחה בלי כלום? הם חיים שם?

פורסם
  • מחבר

כן בדיוק על זה ראיתי בתוכנית אבל קרו עוד המון דברים על חיזרים וממזמן זה מעניין אותי תגידו איפה יש איזשהם תמונות של  דברים שצולמו שם

פורסם

נשמע לי מפחיד לאללה...... :P

פורסם

שלא תחשבו שאני מאמין בחיזרים הוא משהו פשוט זה נושא די מעניין

למה? זו בושה להאמין בחייזרים?

לדעתי יהיה טיפשי לחשוב שאין חייזרים... איפהשהו...

פורסם

לאנשים שעובדים שם יש חיים ויש משפחה,

אבל יש גם אבטחה מוגברת מאוד ביציאה ובכניסה, ואני בטוח שלמשלינים אין פרסים גדולים מדי.

כל העובדים שרואינו (שהסכימו לכך ) אמרו שזה בסיס שגרתי, אבל שאסור להם לספר כלום.

תבין, אם הם יגידו משהו, הם יכולים לחשב למרגלים, ואתה כבר יודע מה עושים למרגלים.

פורסם

תולים ועורפים ראשים ?

פורסם

לבוש מותר להכנס לשם?

הוא בטוח יודע על זה נכון?

כל האנשים שעובדים שם? הם בלי משפחה בלי כלום? הם חיים שם?

1: לא חייב להיות שהם בלי משפחה..

2:כן בדרך כלל הם חיים של כמו אנשים מסויימים בשב"כ שהם ממש חיים שם..

(אחותי הגדולה הייתה בשב"כ לפני שניים רבות והיא ממש הייתה סגורה שם.. משהו מסוג ועד עכשיו אני לא יודע מה היא עשתה שם חוץ מזה שהם האזינו לשיחות של בכירים בחמס ואירגוני טרור וכדומה שזה הותר לפירסום וידוע..

3: אתה לא הולך לקבל תשובה ישירה כל העיניין של ZONE 51 יש שם כנראה פיתוח של נשקים בשביל צבא ארה"ב (סביר להניח) דבר שני זה לא משנה גם עם המטוס הזה מגיע למק 7 כי כבר שנים רבות לארה"ב יש מטוסים שעוברים בסיגנון שחמושים בטונות של טילים שמטוס אחד יכול להשמיד את כל המזרח התיכון וכובן יש לארה"ב מטוסים שנושאים פצצות גרעין מכל מיני דברים שלאף מדינה בעולם אין נשקים כאילו אז גם אם יתגלה בעוד 10 שנים שיש להם כאילו מטוסים זה לא יתן להם יתרון משמעותי גם במלחמת ויאטנם היו להם נשקים ותחמושת להשמיד את כל וואטנים אבל ארה"ב לא נקטע במדינות הזאת כמו שאחד מהבכירים ביותר בצבא ארה"ב אמר שלארה"ב היה ויש כוח אש לא קונבציונלי (לא רק פצצון אטום ומימן) שיכול לנצח את המלחמה בכמה דקות אך זה נגד המדינות וכדומה..

עיכדון:

למה? זו בושה להאמין בחייזרים?

לדעתי יהיה טיפשי לחשוב שאין חייזרים... איפהשהו...

טכנית לפי מה שאנחנו יודעים והצלחנו להוכיח יש לפחות כהמ מילונים כוכבים ושמשות וכדומה ועד עכשיו לא הצלחנו להגיע ל1% מכל המקומות האילה יש כאלה שטוענים שיש אפילו בילוני כוכובים אבל זאת רק השערה יכול להיות שיש "חיזריים" בעצם יש אבל לא בדיוק מה שאתה מצפים וזה די יאכזב את מי שיקרה את זה

כאשר בני האדם הגיעו למאדים נימצאו שם בקטריות שונות חידקיים חיים ראיתי את זה בחדשות לא כ"כ התלהנבות אבל אני דווקתי ברעיון שאם מצנו חידקיים בכוכב אחר סביר מאוד שנימצא בעתיד שרידים או יצורים שהם הרבה יותר מתוכמים מחידקיים..

פורסם

אין לי בעייה להיות נשיא ארהב ולהתשתמש בכוח הזה למחוק כמה מדינות פה

אירן אף פעם לא האהבתי

מצרים הפרמידות מפחידות אותי

ירדן הם בסדר

סוריה בלאט יותר מדי שומעים אותם בזמן האחרון

לבנון אני חייב לנקום בשביל חברים

פורסם
  • מחבר

מי אמר שזו בושה אני טיפה מאמין וזה מעניין

פורסם

החיידקים שמצאו במאדים לא היו בסוף חיידקים.

אני בטוח שאם היו מוצאים חיים הרבה מאוד אנשים הי יודעים על כך.

פורסם

החיידקים שמצאו במאדים לא היו בסוף חיידקים.

אני בטוח שאם היו מוצאים חיים הרבה מאוד אנשים הי יודעים על כך.

"לא היו בסוף חידקיים" אילו שטיות אני בעצמי בדקתי את העיניין די טוב לפני שקבעתי עובדות וגם עקבתי אחרי שידורי הטלווזיה שהיו אז..

על מה אתה מבסס את זה שלא היו בקטריות שונות שם?

על זה שהרבה אנשים לא ידעו על כך?

פורסם
  • מחבר

חידקים זה סתם יש כוכב שמכוסה בקרח מתתחת לקרח יש ים ואומרים שיש שם חיים אבל לא מדברים על חיזרים כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים