פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מה קשור באמת? עזבו את זה כבר לדעתי הוא יותר נחמד גם בגלל הקטע שאתה צריך לנסוע למקומות כדיי לשפר! והחלקים לא באים אלייך סתם ככה! גם אני אוהב את זה....
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מה אתם נורמלים בטח שיש שיפור רציני בין NFS U1 ל2 מלא שיפורים (כמות עצומה) עלילה נחמד יותר, מסלולים חדשים, סוגי מירוצים חדשים ועוד מלא! אל תשאל איזה עלילה! מי מסתכל על העלילה במשחקיי מרוצים נוסעים מנצחים! כמו כל משחק מירוצים!
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים יש עלילה@!אבל אף אחד לא ממש מייחס לזה חשיבות!צריך להופיע במגזינים האלה ולהשיג חוזים וכאלה!סתם משהו לא מיוחד!
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים NFSUG I לדעתי יפה יותר אהבתי את הגרפיקה שלו...NFSUG II יהגרפיקה שלו חלקה יותר בגלל השימוש בAA ומשחקיות נחמדה מאוד מגוון גדל של מכוניות (חיקוי עלוב של MIDNIGHT CLUB) ועלילה נחמדה מאוד מוסיף משו בין פרק לפרק...
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים NFSUG I לדעתי יפה יותר אהבתי את הגרפיקה שלו... NFSUG II יהגרפיקה שלו חלקה יותר בגלל השימוש בAA ומשחקיות נחמדה מאוד מגוון גדל של מכוניות (חיקוי עלוב של MIDNIGHT CLUB) ועלילה נחמדה מאוד מוסיף משו בין פרק לפרק... גם ב NFSUG1 אפשר לשים AA!
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים אני דווקא חושב שלנסוע שעה בשביל ניאונים היה די מפגר.גם למי יש כוח לחפש משימות בכל מיני מפרצונים (בעיקר באיזור ההררי).כל הנסיעות המיותרות האלו שברו אותי....
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני דווקא חושב שלנסוע שעה בשביל ניאונים היה די מפגר.גם למי יש כוח לחפש משימות בכל מיני מפרצונים (בעיקר באיזור ההררי).כל הנסיעות המיותרות האלו שברו אותי....יש אפשרות להיכנס לגראג ושם באחד התפריטים יש את כל המירוציםעכשיו אתה ניכנס למרוץ שלא עשית אותוואז עושה לו ריסטארט ואז אתה מקבל עליו כסף ;Dגם לי לא היה עצבים להתחיל לחפש מירוצים
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים לא קשור-כי יש הבדל עצום בין VC לבין SA-וגם הבדל עצום לבין U1 לU2 :P :-X :-\ ההבדל הוא שהשני הוא חרא של מישחק ממוסחר ולא שווה שתי שקל זה ההבדל.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אחלה מכונית אבל אני לא נוגע במישחק הזה וגם בכול הסידרה שלה אני כול הזמן משחק street racihg synicate ולא עוזב אותו
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים אחלה מכונית אבל אני לא נוגע במישחק הזה וגם בכול הסידרה שלה אני כול הזמן משחק street racihg synicate ולא עוזב אותואיכס משחק מעפן קניתי אותו יומיים שלמים וישר מחקתי.. איכס!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.