פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מה אומרים על הביבי שלי ?http://img472.imageshack.us/img472/5476/red2oz.jpg
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מכונית לא משהו... גם המשחק... עדיף UNDERGROUND 2 , הראישון משעמם! דווקא לא די נהנתי מהראשון, והשני הוא לא כזה שיפור
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים לאא לא כזה מהותי, חוץ מזה הם שני המשחקים די דומים ממש בגרפיקה גם כן, אז זה שהוסיפו עוד כל מיני סוגי מרוץ בUNDERGROUND 2 , וגם נתנו לך אפשרות להסתובב בעיר קצת זה נחמד, אבל לא כזה שיפור עצום.
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים לאא לא כזה מהותי, חוץ מזה הם שני המשחקים די דומים ממש בגרפיקה גם כן, אז זה שהוסיפו עוד כל מיני סוגי מרוץ בUNDERGROUND 2 , וגם נתנו לך אפשרות להסתובב בעיר קצת זה נחמד, אבל לא כזה שיפור עצום. בדיוק כמו השיפור בין Vice cuty ל San Andreas. .
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מה קשור? :-X לא קשור-כי יש הבדל עצום בין VC לבין SA-וגם הבדל עצום לבין U1 לU2 :P :-X :-\
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים לאא לא כזה מהותי, חוץ מזה הם שני המשחקים די דומים ממש בגרפיקה גם כן, אז זה שהוסיפו עוד כל מיני סוגי מרוץ בUNDERGROUND 2 , וגם נתנו לך אפשרות להסתובב בעיר קצת זה נחמד, אבל לא כזה שיפור עצום. לדעתי הוא יותר נחמד גם בגלל הקטע שאתה צריך לנסוע למקומות כדיי לשפר! והחלקים לא באים אלייך סתם ככה! אני אישית יותר אהבתי את הראשון אבל גם השני חמוד ואני ממש מחכה לMS אוליי ל MW או שאתה מתכוון למשחק אחר בכלל! :nixweiss: מה קשור? :-X מה קשור באמת?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מה אתם נורמלים בטח שיש שיפור רציני בין NFS U1 ל2מלא שיפורים (כמות עצומה) עלילה נחמד יותר, מסלולים חדשים, סוגי מירוצים חדשים ועוד מלא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.