פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים לחצתי על זה ואז לחצתי על הורדה באגנלית ואז הוא נתן לי עוד 100 אפשריות אני בקושי מבין משהו.. עם אני יגיד לתכנאי שיורד לי את התוכנה הוא הרצה 50 שקל הגנב הזה הזמנת טכנאי בשביל שיתקין לך אייסקיו חחחחחחחח וגג אתה בן 10
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר תודה רבה.רק האיי סי קיו הזה לא ניראה לי בעברית עם אתה יוכל להביא לי קישור להורדה בעברית בבקשה יהיה יותר טוב
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים רק האיי סי קיו הזה לא ניראה לי בעברית עם אתה יוכל להביא לי קישור להורדה בעברית בבקשה יהיה יותר טובלא, הוא לא יכול!
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר לא, הוא לא יכול!מה יש לאמא שלך מה בקשתי הורדה של איי סי קיו בעברית הינעלררבקק הרססתן קישור וזהוא על תזיין את המוח יבן זונהאני מבקש קישור יפה אתם עוד מזיינים את המוח אתם לא רוצים לתת קישור לא צריך נחפש פרום אחר
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אם אתה לא רוצה שינעלו לך את הת'ראד, תדבר יפה.אם אתה חכם מספיק בשביל להיכנס לפורום ולבקש עזרה, אנחנו בטוחים שאתה חכם מספיק להיכנס לאתר של ICQללחוץ על הכפתור הענק שכתוב עליו Download ICQ5.ושם ללחוץ על הקישור לעברית.כן, זה כל כך פשוט.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר אם אתה לא רוצה שינעלו לך את הת'ראד, תדבר יפה.אם אתה חכם מספיק בשביל להיכנס לפורום ולבקש עזרה, אנחנו בטוחים שאתה חכם מספיק להיכנס לאתר של ICQללחוץ על הכפתור הענק שכתוב עליו Download ICQ5.ושם ללחוץ על הקישור לעברית.כן, זה כל כך פשוט.קודם הם גם צריכים לדבר יפהנשבע לך שאני מנסה לחפש באתר שעה לחצתי על הכול שםזה לא מוריד הבעיה הגדולה שאני לא יודע אנגלית בגלל זה אני הכול מנחש את מבין
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מה יש לאמא שלך מה בקשתי הורדה של איי סי קיו בעברית הינעלררבקק הרססלא יודע רוצה לשאול אותה?
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר לא יודע רוצה לשאול אותה?לא רוצה לקלל בפרום תביא איי סי קיו נדבר איתך עם אתה רוצה גם מספר טלפון
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים זה לא מוריד הבעיה הגדולה שאני לא יודע אנגלית בגלל זה אני הכול מנחש את מביןיפה שעכשיו אתה אומר לנו את זה.נתנו לך קודם לינק שכל מה שאתה צריך הוא ללחוץ שם Download Now, וזהו. יותר מזה לא יוכלו לעזור לך.ואם אתה בן 17, כדאי שתלמד קצת אנגלית אם אתה מצפה לגלוש באינטרנט.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר יפה שעכשיו אתה אומר לנו את זה.נתנו לך קודם לינק שכל מה שאתה צריך הוא ללחוץ שם Download Now, וזהו. יותר מזה לא יוכלו לעזור לך.ואם אתה בן 17, כדאי שתלמד קצת אנגלית אם אתה מצפה לגלוש באינטרנט.כן זה מה שעשיתי לחצתי על Download Now ואז נפתח לי דף חדש זה כול מה שרשוםYou are being redirected to a third-party download site for ICQ 5.04 HebrewMembership has its privileges: Have a voice write reviews and submit ratings. Stay informed sign up for tips and updates. Get it how you like it save site preferences. Set up your free account now! Your e-mail Microsoft OneNote 2003 Organize all your notes and information in one place. Download problems?Troubleshoot, try an alternate download location... Review this productShould others download this software? New to downloading?Use this guide to find the files you want.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים לא רוצה לקלל בפרום תביא איי סי קיו נדבר איתך עם אתה רוצה גם מספר טלפוןעל זה נאמר:"הולך ופוחת הדור"
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר על זה נאמר:"הולך ופוחת הדור"כלב מה אתה רוצה אתה בקוח רוצה לריב איתי אני רואה הא?וואלק אני רואה אתה משחק אותה גבר לייד המחשב יפה
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים בונאה יא אנשים מגעיליםאז זה שאתם מבינים במחשבים כל כך טוב לא אומר שכולם ככההבן אדם בסך הכל ביקש משהו אז מה קשה לעזור לו בלי לכתוב תגובות מגעילותאם זה היה חבר שלכם אז סבבה אבל הוא כולה ביקש משהוכל כך קשה להיות נחמדים ולעזור?!
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים כל כך קשה להביא לבנאדם לינק..... http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5339 בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.