פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים I want to get good amplifier+subwoofer+component set which contains cross over etc and good pair of rear speakers.approx, how much these shit should cost ? and what is the best for the buck ? help me i dont know manufacturers and other needed info for car audio.Thnx !
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אז ככה בנאדם,אני יגיד לך את החברות המובילות כיום ותלך לפי החברותיש את Rokford , Pionner , Kenwoodהם מובילים בכל דבר,מגברים - סאבים - רמקוליים אחוריים - קומפוננטסאב הייתי ממליץ לך על Pionner יהלום - 800W : 300W RMSאחוריים תלך על של Kenwood 210W אם אני לא טועה יש להם, מצויינים !קומפוננט קדמיים בלי ספק הייתי הולך על רוקפורד גם במערכת על רוקפורדומגבר אפשר גם חברת BOSS , JBL או אחת מאלה שציינתי למעלהבסך הכלל אין גבול במערכות ככה שאתה צריך הרבה כסף בכיס בשביל מערכת שלמה חדשה!מקווה שעזרתי,איתי
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים בעיקרון מערכת מושלמת אמורה להיות בסיגנון הזה:רדיו דיסק, מקדימה זוג קומפוננט, מאחורה רמקול 6.5" או אפילו יותר קטן, סאב ומגבר.רדיו דיסק תלך על פיוניר - דגם בהתאם לתקציב.זוג קומפוננט תבחר לפי סוג המוזיקה שאתה אוהב, ועדיף לאחר שהקשבת להם. תבדוק חברות כמו cerwin-vega , jlaudio , mb-quart , morel וכו'..מאחורה כל רמקול עיגולי יספיק, פיוניר/קנווד וכו'..סאב וופר אם אתה לא רוצה משהו יקר ועדיין טוב, הייתי ממליץ לבדוק את הסאבים של פיוניר. מחירים טובים יחסית לאיכות שלהם.במגבר אני לא כל כך מבין, אז אני לא אטעה אותך.תוכל גם להעזר בפורום הבאhttp://carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?s=71c0ed79cab9fcd6745dc7e0498005a2&f=15
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר What is SQ and the SPL ?Budjet, hmm aroung 2000. btw, i dont have problem with second hand equipment.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים SQ = Sound Quality - איכות הסאונדSPL = Sound Presure Level (אם לא טעיתי בתרגום) - עוצמת המערכת ובקיצור הוא שאל אותך מה אתה מעדיף, איכות או עוצמה?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים שני דברים...אל תקשיב לכלום ממה שהילדים פה אומרים לך. הם לא מבינים כלום והכל זה על סמך על ידע בשקל.לך לwww.carsforum.co.il לפורום אודיו שם יתנו לך תשובות בדיוק.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים חחחחחחחחחחחח ילד ?תאמין לי שאני מבין,יש לך אז 106 Rally או XSIחושב המצאת את העולם אהה ?תאמין לי שאני מבין,כל מה שציינתי יש לי ב 2 מכוניות בבית
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אין שום קשר לאיזה מכונית יש לי תאמין לי.אני פשוט לעומת טמבלים כמוך יודע להודות שיש מקומות יותר טובים לקבל עצות למערכות לרכב מאשר פורום של ילדים חסרי רישיון.וגם אם אתה הכי תותח בעולם [ואתה לא] בפורום ההוא יש הרבה אנשים שמבינים שיוכלו לעזור יותר ממך.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים ואם הוא פנה לכאן, אני נותן לו תעזרה מכאן,מה שעשית פה זה פירסמת פורום אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.