פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים פשוט קצת לפני סוכות הפסיקו לשדר את הסידרה ואין לי מושג למה!אולי נגמרה עוד עונה??
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים טלעד הגוף המשדר את הסדרה הפסיד במכרז לערוץ 2 ולכן אולי בגלל זה הפסיקו - אולי זכינית אחר או ערוץ אחר ימשיך איפה שהפסיקו
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים רצות עכשיו פרסומות בAXN שטוענות שהחל מה6 לחודש משודרות כל מיני תוכניות די איכותיות כמו "זהות בדויה" והמגן", בין היתר הם טוענים שהם מביאים את העונה הרביעית והחדשה (לא אומר לי יותר מדי, לא הצלחתי אף פעם לעקוב אחרי השידורים של הסדרה) בסופו של דבר.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר איזה מעצבן זה!בכל אופן תודה על התגובות, ואם יהיו למישהו עידכונים נא שרשרו את זה לכאן או שתשלחו לי הודעה פרטית.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים פשוט קצת לפני סוכות הפסיקו לשדר את הסידרה ואין לי מושג למה!אולי נגמרה עוד עונה??ניחשת נכון, העונה נגמרה. העונה הבאה בערוץ axn (יש גם כוונה לשדר את כל שלושת העונות הראשונות בשידור יומי)
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר רצות עכשיו פרסומות בAXN שטוענות שהחל מה6 לחודש משודרות כל מיני תוכניות די איכותיות כמו "זהות בדויה" והמגן", בין היתר הם טוענים שהם מביאים את העונה הרביעית והחדשה (לא אומר לי יותר מדי, לא הצלחתי אף פעם לעקוב אחרי השידורים של הסדרה) בסופו של דבר.וואלה, אכן זה יהיה בAXN כל יום(!) ב18:40..[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.