פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים בסביבות 2:10, הלילה, ככל הנראה, הורגש בום עצבני ממקור לא מוגדר.מסתבר שהבום הזה הורגש בתל-אביב ונשתמע מפיו של עוד משתמש, שהוא הורגש גם בנתניה.אני שמעתי רעש חזק של נפילה, אבל לא הבחנתי ברעידות כלשהן, הרעש היה חזק ביותר, בלי שום ספק.בספק שהיה מדובר ברעידת אדמה רגעית או משו.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים YEAH ! I know what you talking about bro... i live in Hadera the "thing" have been noticed here ! In fact my parents just woke up
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים פה ברמת הגולן לא הרגשתי כלום, בניגוד ללפני יומיים שהרגשתי את הפיצוצים שדיברו עליהם בכל הארץ .. אני אומר לכם יש משהו שלא מדווחים עליו בחדשות
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מה זהאין מצב זה בום על קוליאני גר ברמת גןוזה לא הגיוני שגם בום על קולי הזיז תדלת
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני גר ליד כפר סבא והרגשתי בדקות האחרונות 3-4 בומים (לא ממש שמעתי את הבום אבל הדלת שלי רעדה)
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני מראשון ושמעתי לפני שניה בום קטנטן ....... חבר'ה יש ממשהו גדול שמטייחים........
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים Nice to know that the forum is pretty active in these hours of the night... [or morning .. lol]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.