עבור לתוכן

הPOLYVIEW V396 שבק חיים !

Featured Replies

פורסם

לאחר יום וחצי בערך של שימוש הוא עשה בזזזז בזזזז ופתאום נכבה ויצא ריח מסריח מאחורה, הלכתי לKSP הביאו לי זיכוי של 1790 לקנות שם מה שאני רוצה, כמובן מסך, באסה דווקא עכשיו נראה שהם הפסיקו למכור את ה730B של סמסונג... חבל לי על הPOLYVIEW הייתה לו איכות מטורפת... נראה לי אני אקח עוד אחד.. KSP אמרו לי שאני המקרה הראשון שזה קורה להם D:

פורסם

חחחח ככה זה מה ציפית.עזוב תיקח 721S של SAMSUNG יש להם ב1630 ובזיכוי שישאר תקנה איזה משהו אחר.תאמין לי האיכות של סאמסונג היא משהו לשנים.

פורסם
  • מחבר

אין לו DVI ;D

פורסם

אז תיקח את ה POLYVIEW.

פורסם
  • מחבר

איזה מבאס זה, כשהייתי שם הם אמרו לי ה730B יגיע שבוע הבא פתאום הוא כבר לא מופיע באתר :screwy:

פורסם

איזה מבאס זה, כשהייתי שם הם אמרו לי ה730B יגיע שבוע הבא פתאום הוא כבר לא מופיע באתר  :screwy:

תבקש שיזמינו לך.

פורסם

מה כבר נשרף??

איך זה יכול להיות????

אתה בטוח שלא העמסת עליו???

בכל מקרה אני ממליץ לך לקחת חברה יותר מוכרת ואיכותית.

לך לכיוון ה-LG

או VIEWSONIC

פורסם

יש לו זיכוי ב KSP ואין להם LG או VIEWSONIC.

פורסם

אה הם לא יכולים להחזיר לו את הכסף ;D

בעיה..

לא חושב שכדאי לקחת שוב את הפוליוי,הוא יכול שוב להשרף.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת העמסתי עליו ? הייתי באמצע התקנת מסנג'ר שגרתית כמו שאני עושה אחרי כל פירמוט :)

אני חושב שאני יבקש מהם באמת להזמין לי את ה730B למרות שאני בספק אם הם יסכימו... או שאני ייקח 25 מקלדות מולטימדיה של לוג'יטק ויעשה קולולישה לחברי הפורום במפגש הבא :lol:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..........ואתה התווכחת במשך כמה עמודים בת'רד המומלצים שה-polyview מדהים ו-shit.

אי אפשר להעמיס על מסך :kopfpatsch:.

נ.ב: אל תגזים , 25 יעלו לך הרבה יותר, אולי 10-15 תלוי במחיר.

פורסם

מה שעולה בזול עולה ביוקר.קח סאמסונג אנלוגי זה עדיין מסך מעולה ועדיף על הPOLYSHIT.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין חושב שהוא מצוין מבחינת איכות תמונה, פשוט אלוהים העניש אותי שלא צמתי ועוד הרכבתי את המעבד על הלוח אם ביום כיפור מרוב שעמום ועוד בחושך מוחלט :kopfpatsch::smile1:

קצת סטיתי מהנושא, בכל מקרה, פשוט היה לי נאחס עם הספק שלו בטח.. כי זה לא קרה לאף אחד עוד... אגב, למה אומרים ש17 אינץ' יש לו שטח תצוגה של 19 CRT ? בגלל הרזולוציה? כי פיזית לא יכול להיות שהוא יותר גדול...

ונ.ב:

מקלדת אחת עולה 70 , תכפיל ב25 יוצא לך 1750 :smile1:

פורסם

מה חשבת שיגידו לך בחנות שהם קיבלו עוד כמה דפוקים?נראה לך הגיוני?

מסך 17 LCD רואים כמו 19 CRT כי שטח התצוגה זהה.

ואין לך הברה ברירות:

או שתיקח עד פולישיט או שתבקש שיזמינו לך 730B או שתיקח 721.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שזה הראשון שנשרף להם, אני מכיר את אותו בחור פחות או יותר

מה זאת אומרת שטח תצוגה שונה ? מודדים את האינצ'ים בצורה אחרת בLCD או מה ? או בגלל שבLCD אין את ה"חלקים השחורים" האלו מצידי המסך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים