עבור לתוכן

ממיר דיגיטלי של HOT

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום לשאול על כך ועל כן אני מתנצל מראש אך אנא עיזרו לי.

אז ככה השאלה שלי היא מאוד פשוטה אך מתסכלת אותי.

השאלה היא מדוע כאשר אני מעביר את הממיר הדיגטלי ליציאת אנטנה בחדר אחר אני לא מסוגל לראות שידור דיגיטלי על גבי הטלוויזיה אלא רק את האנלוגי (אזי היפרבנד) אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא ומה עליי לעשות?

תודה מראש ושוב מתנצאל אם לא זהו המקום.

פורסם

השידורים הדיגיטלים של HOT מוצפנים ואי אפשר לצפות בהם בלי מפענח, במקרה הזה הממיר.

פורסם
  • מחבר

שוב תן לי להסביר

ברור לי שיש צורך בממיר לכן השאלה שלי היא מדוע שאני מעביר לנקודה אחרת בבית ולא הנקודה המקורית שהם התקינו לי את הממיר אני לא מסוגל לראות את הערוצים

זאת אומרת שמופיעה לי הודעה שאומרת שהממיר לא מחובר טוב ושאלה שלי היא למה הרי העברתי את המפנח(ממיר) ליציאה אחרת זה הכל

פורסם

אם תביט טוב טוב תראה שאיפה שהטכנאים חיברו את הממיר יש כזה "ממהיר" שידורים כזה שאולי גם מחובר לחשמל. בלי זה, אתה לא יכול לקלוט שידורים.

בדוק אם זה קיים ואם זה קיים אז בדוק אם החיבורים לא נכנסים לקיר ואם כן אז קרא לטכנאי בשביל לשים גם בנקודה השנייה את אותו הממהיר. אם לא אז נסה להוציא ושים בנקודה השנייה.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

ממהיר?? מה זה בדיוק

תשמע שהם שמו את הממיר הם בסך הכל חיברו אותו לשיציאה שכבר קיימת שנים בלי לפתוח בלי לפרק שום דבר.

כי לפי מה שאתה אומר זה משהו חדש יחסית. זה לא נשמע הגיוני

פורסם

שוב תן לי להסביר

ברור לי שיש צורך בממיר לכן השאלה שלי היא מדוע שאני מעביר לנקודה אחרת בבית ולא הנקודה המקורית שהם התקינו לי את הממיר אני לא מסוגל לראות את הערוצים

זאת אומרת שמופיעה לי הודעה שאומרת שהממיר לא מחובר טוב ושאלה שלי היא למה הרי העברתי את המפנח(ממיר) ליציאה אחרת זה הכל

חשבתי שאתה שואל למה לא רואים בTV הראשונה

אם תביט טוב טוב תראה שאיפה שהטכנאים חיברו את הממיר יש כזה "ממהיר" שידורים כזה שאולי גם מחובר לחשמל. בלי זה, אתה לא יכול לקלוט שידורים.

בדוק אם זה קיים ואם זה קיים אז בדוק אם החיבורים לא נכנסים לקיר ואם כן אז קרא לטכנאי בשביל לשים גם בנקודה השנייה את אותו הממהיר. אם לא אז נסה להוציא ושים בנקודה השנייה.

בהצלחה!

אני לא יודע על איזה ממהיר אתה מדבר. מה שמחובר לחשמל, ובדר"כ בארון חשמל או בנקודה הראשית של הכבלים (איפה שהם מתחברים לבית פעם ראשונה,

זהו מגבר, שכל תפקידו בחיים הוא להגביר את האות של השידור, ולא להמהיר שום דבר.

לפותח הת'רד-יכול להיות שהנקודה המדוברת לא מחווטת כראוי או בכלל לא מחוברת.

תנסה לחבר בנקודה אחרת את אותו ממיר, או ממיר אחר (אם יש) בנקודה הבעייתית.

בכל מקרה נראה לי שעדיף לקרוא לטכנאי של הכבלים

פורסם

כשאתה מחבר את הטלויזיה לנקודת כבלים אתה יכול לקלוט שידורים?

פורסם

כן כן סליחה טעיתי התבלבלתי בית מגבר לממהיר... :bash: חיפשתי את המילה שעות ...

פורסם

עפ איזה חיבור אתה מחבר את הממיר לטלוויזיה?

אם אתה מחבר עם הכבל הרגיל של הכבלים אתה צריך לכוון את אחד מהערוצים בטלוויזיה שיהיה הערוץ של הממיר.... אם אתה מחבר באחד מהכבלים האלה:

picture0013rg.th.jpgpicture0029fi.th.jpg

(או בכבל כזה שיש לו את הכניסה השחורה הזאת בשני הצדדים)

אז אתה אמור להעביר את הטלוויזיה לערוץ AV...

תמיד יכול להיות גם שהחיבור שם פשוט לא טוב... יכול להיות שהוא מספיק טוןב בשביל להעביר שידורים אנלוגיים אבל לא מספיק טוב בשביל להעביר שידורים דיגטיליים....

אם כל זה לא עובד אתה תמיד יכול להתקשר להוט ולהזמין טכנאי...

תנסה להעביר את הטלוויזיה מהחדר הראשון שבו עובד הממיר יחד עם הממיר לחדר השני....

פורסם

חבל שהתאמצת כ"כ לעזור לו אבל אני מודה לך בשמו..

הממיר, כמו שהבנתי, מחובר טוב כי הוא קיבל את ההודעה שמקבלים כשהטלוויזיה מחוברת לממיר והכול עובד טוב חוץ מהקשר בין הממיר לHOT.

יש לי לייעץ לך את העצה הכי טובה! תזיז את התחת ותרים צלצול אל HOT!! אני מאמין שבסופו של דבר נצליח לפתור לך את הבעיה אבל זו לא העבודה שלנו כמו שלא העבודה שלנו לחפש בשבילך בגוגל דברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים