עבור לתוכן

התלבטות בין שני מכשירים דור 3

Featured Replies

פורסם

הרמקול שלו לא איכותי כמו של הE398 אבל עדיין די טוב

עם אוזניות הוא פשוט נגן מצויין(אחרי שמחליפים את הכרטיס זכרון למשהו יותר רציני)

אבל הכי טוב שתנסה את המכשירים בסניף לפני שתקח אותם.

כמו שכבר אמרתי,גם הE398 שהיה לי לא היה בדיוק קטן, כך שהתרגלתי כבר לגדלים האלה.

אבל להבדיל מהE398 שיש לו הרבה חסרונות קטנים ומעצבנים, בנוקיה ניתן לפתור אותם בקלות.

למשל, במכשיר הזה אין נעילת מקשים אוטומטית או מזכירה במכשיר.

תוך 2 דקות בגוגל ודקה התקנה ואתה מוסיף את הפיצ'רים האלו לנוקיה.

בE398 כל דבר שהיה חסר לי היה מצריך צריבת גירסה חדשה(שהביאה איתה תמיד באגים חדשים)

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זהו שיש את המכשיר הזה לחבר שלי והחזקתי אותו וגם שיחקתי קצת, ככה שללכת לחנות לא יעזור, אבל אין לי מושג איך זה להסתובב איתו כל היום או אם אני צריך את כל הפיצ'רים האלה.

בעעע עכשיו אני ממש בדילמה

פורסם

לי יש חבר גם עם הNOKIA וגם עם השני ואני מעדיף יותר את השני אפשר לעשות במצלמה שבו מסגרות מצחיקות והוא גם קטן יותר מהNOKIA הענקי

פורסם

אגב הבנתי שלמכשיר יש דפדפן x/HTML

אתה ממש יכול לגלוש באינטרנט באתרים רגילים?

כן

אך יש אתרים שבכל זאת לא עובדים בו

זהו שיש את המכשיר הזה לחבר שלי והחזקתי אותו וגם שיחקתי קצת, ככה שללכת לחנות לא יעזור, אבל אין לי מושג איך זה להסתובב איתו כל היום או אם אני צריך את כל הפיצ'רים האלה.

בעעע עכשיו אני ממש בדילמה

אם אתה צריך את כל הדברים שיש בסימביאן אז תלך עליו אבל שוב,זמן הבטרייה הוא הפקטור כאן........ובמכשירי הדור השלישי בארץ הוא גרוע מאוד.....בנוקייה עוד איכשהו זה סביר אבל עדיין נמוך מאוד......אולי אתה תשתמש בו רק בסמיביאן ,אם אתה מתכוון להשתמש בו 8בעיקר* בסימביאן אז תוכל לכוון אותו לדור שני ומתי שתרצה דור שלישי להעביר בחזרה דרך המכשיר מה שישפר לך משמעותית את זמן הבטרייה.

הסמסונג,עיצוב יותר מנהלים אבל הוא יותר קטן ויותר נוח בכיס

הוא מגיע עם OPERA

נחמד אבל עם תמיכה לקויה בעברית

למשל בפורום אפשר לקרוא, אבל אם אתה מגיב בעברית, זה מופיע כג'יבריש

כמו שאמרתי לך בפרטי,תוריד את הגרסה החדשה ביותר של אופרה שתומכת בעברית(ניתנת להורדה בפוקט),בקשר לE398 ,אתה תהיה כל כך מופתע ממה שהגרסה החדשה שיצאה עושה לו,הוא נהיה פשוט מושלם ;)

ואיך זה להתסובב איתו בכיס כל היום?

איך איכות המוזיקה של הנגן?

האיכות ברמקול מאוד(!) נמוכה,באוזניות האיכות היא "יחסית" בסדר,קח בחשבון שב990 אתה מקבל רמקולים סטריאו הרבה יותר חזקים ועוצמתיים אפילו יותר מהE398,והאיכות בשמיים. :)

פורסם

שמע עצה ממני

אני חובב מושבע של פיצ'רים ופונקציות מתקדמות בכל דבר גם בפלאפונים יש לי 6600 סימביאני ולא מזמן הגיע לידיי סמסונג 855 אין הרבה מה להשוות אבל אני חייב לציין שכלכך נהניתי מהפשטות של המכשיר שאין הרבה עם מה לשחק והכל נוח ומעוצב יפה אז כך את זה כשיקול

ולא משנה כמה פיצ'רים תוכל להוסיף לסימביאן עדיין אין כמו פלאפון פשוט שנועד בסך הכל להיות פלאפון עם מעט תוספות כמובן ;D

פורסם

שמע עצה ממני

אני חובב מושבע של פיצ'רים ופונקציות מתקדמות בכל דבר גם בפלאפונים יש לי 6600 סימביאני ולא מזמן הגיע לידיי סמסונג 855 אין הרבה מה להשוות אבל אני חייב לציין שכלכך נהניתי מהפשטות של המכשיר שאין הרבה עם מה לשחק והכל נוח ומעוצב יפה אז כך את זה כשיקול

ולא משנה כמה פיצ'רים תוכל להוסיף לסימביאן עדיין אין כמו פלאפון פשוט שנועד בסך הכל להיות פלאפון עם מעט תוספות כמובן ;D

בדיוק,זה הקהל שסמסונג מכוונת אליו..........כל בנאדם הצרכים שלו,למשל אני מחפש כמה שיותר פונקציות במכשיר אבל כשהיה לי את ה845 לא מזמן ,כל כך רציתי להשאיר אותו אצלי,חבל רק שהייתי צריך להחזיר אותו אחרי שבועיים ליבואן........מה גם שאני חובב משובע של מכשירי צדפה,הם פשוט עושים לי את זה,אני לא ממש יכול לומר למה,אבל זה פשוט ככה,תקנה מאורנ'ג את המכשיר טלפונית עם שליח עד הבית חינם ,ותוכל להתחרט עד 14 יום,שבועים שלמים לראות אם המכשיר מתאים לך או לא........אחרי זה מקסימום תקח את ה6680 הסימביאני ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים