עבור לתוכן

התלבטות בין שני מכשירים דור 3

Featured Replies

פורסם

בעיקרון אני לא הייתי הולך על שניי המכשירים!

אבל אם יש לך בחירה בין שנייהם אז ברור שהנוקיה!

יש לו יתרון אחד ברור! שהוא סימביאני!(סמארטפון)

אני לא כל כך אהבתי את המכשירים הסימביאנים שיש כיום לנוקיה (חוץ מסדרת E שיצאה לאחרונה!) כי הם גדולים בלי סיבה! יש להם פה ושם כמה באגים והם גם קצת איטיים!

אבל הוא בהחלט עדיף על הסאמסונג!

אל תצפה ליותר מידי מהמצלמה!

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין משהו יותר טוב.

אני יכול לבחור את ה-samsung900 וגם את המוטורולה V-3 אבל הם לא 3G ככה שהבחירה היא בין ה-990 וה-6680

תחרות הטלפון של השנה ע"פ nana , וד"א הכתבות שם במדור ממש אחלה וקרובות למציאות בלי פאן בוייזם ועיוורות מחברה אחת.

עם כל הכבוד לנענע אבל ברגע שראיתי שהכתב הזה התלהב מזום דיגיטלי כפול 6!!!!!111אחד, הפסקתי לקרוא.

B0necrack3R, ניראה לי שאתה צודק. אני מכיר את עצמי בתור אחד שמתלהב בהתחלה ומהר מאוד נמאס לו.

כניראה שאני ילך על הסמסונג כי אפשרויות הרחבה עתידיות לא ממש מעניין אותי(פשוט קונים חדש).

פורסם

לחברים שלי יש את ה-6680,

המכשיר נהדר, קצת איטי לפעמים אבל עדיין פיצוץ...

אבל לא זו המטרה של ההודעה...

כל מכשירי הדור השלישי מכשירים נהדרים,

אבל אני נגד הדור השלישי(כרגע)

יש לי ולאחי motorola e1000,

אח שלי לא סובל את השיחות ווידאו,

והתענוג של דור 3 עולה לי 20 שקל בחודש, על עצם היותי מחזיק בקו דור שלישי...

הוא מכשיר נהדר, אבל הוא יהיה עוד יותר נהדר וחסכוני עם כרטיס של דור שני....

פורסם
  • מחבר

עזוב תקטע של התשלום

וה-E1000 פשוט מכשיר מכוער

פורסם

תראה,"הדור השלישי" הוא באמת לא כזאת מציאה אצלנו בארץ,אני יאמר לך את האמת ,יש מכשירים ששוים כל שקל שתוציא עליהם בייחוד שאתה מקבל תמורה מלאה על המכשיר,אני הייתי הולך על מכשיר יותר לצעירים,עזוב אותך דור שלישי,תאמין לי שההתלהבות תרד אחרי שבוע ולא תצטרך אותו בכלל..........מה גם שרוב המכשירים של הדור השלישי בארץ זוללים בטריות כמו מים,ככה שממש לא מומלץ,תחשוב לרגע,מה ייקרה אם תיתקע באיזה חור אחרי שיצאת 3 שעות מהבית והבטרייה שלך תיגמר,זה לא נוח........תאמין לי שהמכשירים שאני יציע לך יהיו טובים יותר בתכונות ,משקל וכמובן בסוללה:

אז ככה,נתחיל:

ש לנו את ה סוני-אריקסון W800i שבקרוב מאוד מאוד מאוד יגיע לאורנ'ג במחיר מעולה ונוח,יש בו כל מה שתצטרך,בין אם זה 512 זכרון במכשיר עם אפשרות הרחבה,נגן MP3 שמשתווה לנגנים אייכותיים שתמצא בחנויות(כמו כן תומך פורמט AAC,ובין היתר יתן לך 30 שעות של שמיעהת מוזיקה ברצף),אוזניות (שאתה גם כן מקבל בערכה) עם התקן החדש של סוני אשר מבודד רעשים חיצוניים,מצלמה איכותית 2.0 מגה פיקסל(!!!) עם פלאש אשר זכתה בין השאר במקום הראשון בעולם כמצלמה הטובה ביותר ע"פ מגזין צילום והארגן העולמי של צלמים ברחבי העולם,איכות המצלמה היא בין הטובות אם לא הטובה ביותר שתמצא בארץ,זמן הבטרייה מרשים ביותר וייתן לך בין היתר 16 ימים רצופים ללא שימוש( :D ) וכ10 שעות שיחה עם שימוש אינטסיבי,מה שהרבה פלאפונים לא יציעו לך.,תוכל לסנכרן אותו עם המחשב בצורה נפלאה וללא בעיות (גם כן עם כבל שמגיע בערכה) מה שאני לא כלכ כך בטוח לגבי הסמסונג 990(לפי מה שאני הבנתי,הנציגות הרשמית של סמסונג בארץ (סאני תקשורת) לא מייבאת כבלים למכשירי הסמסונג למינהם) אתה מקבל בו גם כן רדיו FM מובנה,ספיקר כמובן , התקן בלוטות אשר ייתן לך להתנכרן איפה שלא תהיה עם דונגל BT,כמו כן גם תוכל להשתמש בדבר אשר ייחודי לסוני אריקסון ,תוכל לשלוט על מכונית קטנה(לא באה בערכה) באמצעות המכשיר,דבר שאני אישית מאוד אהבתי,מסך אייכותי של 256 אלף צבעים TFT ,וכל זה במכשיר שנראה טוב ,מרגיש טוב על היד עם רק 99 גרם.

אם לא היו לי בעיות תקציב הייתי לוקח אותו ללא ספק.

תמונה :

Article_Paragraph_929273.jpg

אופצייה שנייה היא הסמסונג 900 שזכה בפסטיבל קאן כמכשיר הטוב ביותר,מכשיר אשר מציע לא מעט דברים בצורת סליידר,אם סליידר אתה מחפש ,זו האופצייה הטובה ביותר שתמצא ;)

תמונה:

Article_Paragraph_923890.jpg

שתהיה קנייה מוצלחת,גם אם תלך על ה990 הוא יהיה בחירה טובה למכשיר דור שלישי אבל קח בחשבון גם את החסרונות.בהצלחה :hat:

פורסם

מצטרף להמלצות על ה-w800 , לדעתי זה המכשיר הטוב בארץ ,שווה לחכות קצת בשבילו (אלא אם אתה רוצה לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול..)

פורסם

עזוב תקטע של התשלום

וה-E1000 פשוט מכשיר מכוער

עזוב אותך , אני רוצה את ה-E398 הקלאסי ...אין עליו מבחינת סאונד  :yelclap:

ד"א החזקתי את ה- E1000 בונא הדבר הזה מגושם ולא נוח והסאונד שלו לאומת E398 זוועה ! בנוגע לנוקיות אף פעם לא אהבתי חוצ מזה שהתעללתי בנוקיה 6120  :lol:

פורסם

עזוב אותך , אני רוצה את ה-E398 הקלאסי ...אין עליו מבחינת סאונד :yelclap:

ד"א החזקתי את ה- E1000 בונא הדבר הזה מגושם ולא נוח והסאונד שלו לאומת E398 זוועה ! בנוגע לנוקיות אף פעם לא אהבתי חוצ מזה שהתעללתי בנוקיה 6120 :lol:

מבחינתי הE398 הוא ה-מכשיר אחרי הצריבה לגרסאות הCD 1.6 למינהם.......אבל הוא לא משתווה לW800......הE1000 היה נשאר בשבילי אכזבה גדולה.........מכשיר מגושם ,לא נוח ומגודל עם זמן סוללה של שעתיים-.......אבל נראה לי שחרגנו יותר מדיי מהנושא,בבקשה חזרו לנושא.... ;)

פורסם

מצטרף להמלצות על ה-w800 , לדעתי זה המכשיר הטוב בארץ ,שווה לחכות קצת בשבילו (אלא אם אתה רוצה לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול..)

אממ סלקום מוכרים את ה-w800i , מה גם שאפשר לקנות מחנות פרטית (סטייל gsmarena וכל האתרים האלה, אם אתם צריכים פירוט תשאלו אותי) ללכת לאיזשהו רשת ולהתחבר, לפי החוק החדש של משרד התקשורת.

ועוד מעט יוצאים ה sony ericson w900 וה- sony ericson p990 .

פורסם

לי יש 6680 ואני ממש מרוצה ממנו

האיטיות קצת מעצבנת אבל יש לו כ"כ הרבה יתרונות שזה מתגמד.

קודם כל האפשרות לשנות ולהוסיף לו כל דבר (בגלל שהוא סימביאן)

התמיכה שלו באופיס, מולטיטסקינג וכרטיס זכרון (שאני לא רואה במפרט של הסמסונג)

והאמת, לראות בו סרטים (בעיקר מצויירים) זה ממש כיף (ומעביר את הזמן בעבודה-בשמירות בצורה מצויינת)

פורסם
  • מחבר

תיראו אני יודע שדור שלישי כרגע זה לא כל כך פרקטי בייחוד שיש את זה למעט אנשים אבל אם כבר אני מקבל טלפון חדש אז עדיף ללכת על הכי טוב.

זה כמו שכל אחד מכם היה לוקח לוח SLI בלי לחשוב רק בשביל האפשרויות העתידיות(מן הסתם בתנאי שהוא לא משלם עליו).

ואין טעם להציע לי את ה-W800 כי אני פשוט לא יכול לבחור אותו.

לי יש 6680 ואני ממש מרוצה ממנו

האיטיות קצת מעצבנת אבל יש לו כ"כ הרבה יתרונות שזה מתגמד.

קודם כל האפשרות לשנות ולהוסיף לו כל דבר (בגלל שהוא סימביאן)

התמיכה שלו באופיס, מולטיטסקינג וכרטיס זכרון (שאני לא רואה במפרט של הסמסונג)

והאמת, לראות בו סרטים (בעיקר מצויירים) זה ממש כיף (ומעביר את הזמן בעבודה-בשמירות בצורה מצויינת)

כמה זמן כבר יש לך אותו?

השאלה היא האם ההתלהבות יורדת אחריי כמה זמן ומה שנישאר לך בסוף זה טלפון כבד?

אה וגם בסמסונג יש חריץ הרחבת זיכרון אבל באמת יש לו בעיה של מולטיטאסקינג.

פורסם

יש לי אותו בערך חודש וחצי

אני לא מגדיר את זה בתור התלהבות אלא בתור פרקטיות.

למשל לקרוא אימייל ולפתוח מצגת מצורפת

לפני זה היה לי E398 ככה שכבר התרגלתי למכשירים "כבדים"

דרך אגב, שידרגתי את הFIRMWARE באורנג' שלשום

ועכשיו המהירות של המכשיר השתפרה באופן ניכר

פורסם
  • מחבר

אגב הבנתי שלמכשיר יש דפדפן x/HTML

אתה ממש יכול לגלוש באינטרנט באתרים רגילים?

פורסם

הוא מגיע עם OPERA

נחמד אבל עם תמיכה לקויה בעברית

למשל בפורום אפשר לקרוא, אבל אם אתה מגיב בעברית, זה מופיע כג'יבריש

פורסם
  • מחבר

ואיך זה להתסובב איתו בכיס כל היום?

איך איכות המוזיקה של הנגן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים