עבור לתוכן

התלבטות בין שני מכשירים דור 3

Featured Replies

פורסם

אני כרגע עומד בפני דילמה

אני עובר לאורנג' ואני צריך לבחור אחד מהמכשירים האלה:

Nokia 6680 ו-Samsung 990

איזה מהם לפי דעתכם כדאי לבחור?

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה יותר חשוב לך ? עיצוב או פונקציות ?

הנוקיה הוא מכשיר סימביאני מתקדם מאוד , קצת מגושם אבל לדעתי עדיף מהסמסונג .

לנוקיה מצלמה 1.3MP לעומת הסמסונג שיש לו 1MP .

החיסרון של הנוקיה - ממשק קצת איטי (בגלל מערכת ההפעלה סימביאן שמאפשרת התקנת תוכנות צד שלישי-יתרון ענק!)

פורסם

לי שי את הסומסונג הכל סבבה חוץ מזה שאני צריך להטעין אותו כמעט כל יום

פורסם

אני בעלים מאושר של 6680. אז ככה, האיכות צילום של ה6680 היא הכי טובה בארץ (לא בלי קשר למגה פיקסל)

הוא איטי, אבל הכל יחסי אתה לא תרגיש בזה בכלל. כמו שאמר זה שמעליי אתה יכול להתקין תוכנות צד שלישי ואתה תוכל לעבוד עם כמה יישומים במקביל. במילים אחרות מין סוג של windows לפלאפון. לנוקיה יש גם מסך ענק של 2.2 אינץ' (אולי 2.1 אני לא בטוח) ואתה יכול לצפות בסרטים לרוחב המסך ולנצל את הגודל. היתרון היחיד של הסמסונג זה עיצוב וספיקר סטריאופוני. ובלי קשר, איכות הספיקר הנוקיה היא מספקת ואיכותית בהחלט. לך על ה6680 =)

פורסם

לפי דעתי NOKIA 6680 ללא ספק.

פורסם

אני בעלים מאושר של 6680. אז ככה, האיכות צילום של ה6680 היא הכי טובה בארץ (לא בלי קשר למגה פיקסל)

הוא איטי, אבל הכל יחסי אתה לא תרגיש בזה בכלל. כמו שאמר זה שמעליי אתה יכול להתקין תוכנות צד שלישי ואתה תוכל לעבוד עם כמה יישומים במקביל. במילים אחרות מין סוג של windows לפלאפון. לנוקיה יש גם מסך ענק של 2.2 אינץ' (אולי 2.1 אני לא בטוח) ואתה יכול לצפות בסרטים לרוחב המסך ולנצל את הגודל. היתרון היחיד של הסמסונג זה עיצוב וספיקר סטריאופוני. ובלי קשר, איכות הספיקר הנוקיה היא מספקת ואיכותית בהחלט. לך על ה6680 =)

טעות חמורה! המצלמה של 6680 לא הכי איכותית ! של הסוני אריקסון w800 פי כמה וכמה יותר טובה .

פה גם אני אציין שאיכות המסך של ה-6680 לא הלהיבה אותי במיוחד והמצלמה די טובה.

פורסם

שכחתי ממנו כי אני באופוריה המכיר אצלי פחות מחודש =) אבל לא נורא, יש לו את המצלמה הכי טובה באורנג'

פורסם
  • מחבר

מזתומרת איטי?

כמה זמן לוקח נניח לתפריט להיפתח?

פורסם

990 ללא ספק,ואני מדבר בתור בנאדם שמתעסק עם כל המכשירים החדשים לפני שהם מגיעים לארץ,ד"א יש לך פה ביקורת חדשה בעברית על המכשיר (ששם גם כן הוא זכה במקום הראשון )

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=204203&sid=10

בכל מקרה ה6680 הוא יותר סיביאני,אם אתה רוצה יותר אפשרויות כמו במחשב כף יד תלך על ה6680 ,אם אתה רוצה נגן איכותי ,מסך עוד יותר איכותי ומכשיר מצויין לא כבד ,נראה טוב וללא בעיות למינהם לך בהחלט על ה990 ,עוד משהו,לא משנה כמה יכריחו אותך אל תלך על המוטורולה (E1000) מסיבות רבות שאני לא יפרט כרגע.....יום טוב ,קנייה מוצלחת ;):D

פורסם

זה לא ככה זה כמה שניות, אם אתה פותח יישום או ניגש לזיכרון דברים כאלה

לי יש E1000 לא רע בכלל

פורסם

מזתומרת איטי?

כמה זמן לוקח נניח לתפריט להיפתח?

במעבר בין תפריטים יש הפסקה של חצי שנייה בערך , בהתחלה זה קצת מעצבן אבל מתרגלים ..

אתה יכול לבחור רק בין שני המכשירים האלה ? אם לא אני ממליץ לך לחכות ולקנות את ה-k750 שאמור להגיע לאורנג' בזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

לא משנה כמה יכריחו אותך אל תלך על המוטורולה E1000

אל תדאג אני לא מתכוון ללכת על הדבר האיום הזה

אתה יכול לבחור רק בין שני המכשירים האלה ?

לא יש עוד, אבל אלה הם הכי טובים מהמבחר

יש לי עד יום שני להחליט.

אבא לוקח את ה-6680 ואחי את ה-990 ככה שמדיי פעם יהיה אפשר להחליף sim נכון?

פורסם

תשמע אני חולה מושבע של סלולריים ושל נוקיה בפרט!

תמיד חלמתי לי על ספארטפון ! מערכת הפעלה,תוכנות צד שלישי,משחקים בתחת מימד וכו'...

אז חסחכתי לי תכסף ורכשתי לעצמי 6630 (כמעט אנלוגיה ל6680), התלאהבתי מהמכשיר נורא! התקנתי לו משחקים בתלת מימד (MID2\NFSU)

כל מיני תוכנות מגניבות,אופיס ומה לא.. אך לאחר כמה שבועות ההתלאהבות ירדה, במשחקים לא נגעתי, סרטים לא ראיתי כי אתה לא נהנה לראות אותם על מסך כזה אלא אם אתה עושה שמירות בצבא ואין לך מה לעשות.. ובתכלס כל השימושים שלי הסתכמו במצלמה (אגב מצלמה מאוד איכותית!), תוכנה להקלטת שיחות וכמובן בלדבר... לעומת הפונקצויות הדי בסיסיות האילה צפו להן החסרונות: הגודל,המשקל, הצורך בטעינה יומיומית! לאחר זמן מה מכרתי את המכשיר וחזרתי ל6610 שלי שנולד מחדש לאחר טביעה בים ! אני הבנתי שסמארט זה לא בשבילי! תעשה שיקולים טוב טוב ותחשוב אם אתה באמת צריך את הפונקציות האילה! אם לא תחכה קצת עוד מאט יוצאת סדרת דור 3 חדשה של נוקיה שהם מבוססים על S40 ובעלי מצלמה איכותית עיצוב מדליק ומסך גדול. בכל מקרה לא משנה מה תחליט אני ממליץ לך להתרחק מסםsung! פשוט צעצוע חסרת כל אפשרויות הרחבה ::) בהצלחה! :hi:

http://www.mobile-review.com/phonemodels/nokia/nokia-6280.shtml

פורסם

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=207190&sid=10

תחרות הטלפון של השנה ע"פ nana , וד"א הכתבות שם במדור ממש אחלה וקרובות למציאות בלי פאן בוייזם ועיוורות מחברה אחת.

אני הייתי הולך על ה-sony ericson w900i (שאני קונה בסוף השנה), עם המצלמה הכי טובה שקיימת בטלפונים סלולרים (לפחות בארץ).

פורסם

עזוב אותך דור 3 עכשיו.. בארץ אחין מכשירים שבאמת שווים את המחיר שלהם בארץ...תחכה שיגיעו עוד מספר מכשירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים