עבור לתוכן

הפינגים שלי ב-BF2 פשוט בילתי ניסבלים! מה עושים?

Featured Replies

פורסם

הפינגים עכשיו פשוט בילתי ניסבלים המינימום שאני מצליח להוציא כשכלום דלוק,ואני אומר כלום! אני משיג 180 פינג בלחץ! זה בילתי ניסבל עם אני מצליח להרוג 3 במישחק אחד אני שמח! :pissed:

מה עושים? אני מחובר לזהב!

פורסם

תשים על הגדרות הכי נמכוות יענו רזלוציה לי זה עזר!

פורסם

[ltr]me too the lowest I've ever got to abroad is 190ms, I'm with netvision.[/ltr]

פורסם

אחים שלי זה ככה בכל החברות יש בעייה כללית בארץ של מהירויות לחו"ל בכלל מה שקרה עם האתרים הישראלים להורדות שנסגרו אז כולם מורידים מחו"ל יתקנו את זה שבוע הבא בעזרת השם ...

פורסם

אחים שלי זה ככה בכל החברות יש בעייה כללית בארץ של מהירויות לחו"ל בכלל מה שקרה עם האתרים הישראלים להורדות שנסגרו אז כולם מורידים מחו"ל יתקנו את זה שבוע הבא בעזרת השם ...

לא הבנתי

מה יתקנו?

פורסם

אני בברק בחבילה של 1.5MB ADSL ובשרתים האירופרים יש לי בד"כ 125MS אבל היום זה החמיר כבר ל- 145 (ובד"כ שאני נכנס לסרבר עצמו זה כבר משתנה ל-100-110) תתקשרו ל- ISP ותבברו.

פורסם

אני בברק בחבילה של 1.5MB ADSL ובשרתים האירופרים יש לי בד"כ 125MS אבל היום זה החמיר כבר ל- 145 (ובד"כ שאני נכנס לסרבר עצמו זה כבר משתנה ל-100-110) תתקשרו ל- ISP ותבברו.

סליחה על הבורות

מה זה 125MS = מילי לשנייה?

הכוונה למולטי של משחקים?

פורסם

סליחה על הבורות

מה זה 125MS = מילי לשנייה?

הכוונה למולטי של משחקים?

פינג זה בעצמם מספר המילי-שניות שעוברות בין האירוע עד לרגע שאתה רואה אותו.

או משהו כזה.

פורסם

אני אשכרה לא יודע מה אתם רוצים אני מחובר עם ברק על 1.5 ויש לי פינגים של 90-100 רוב הזמן לשרתים באירופה... כיף לשחק!

פורסם

מה אתה מאושר? 90-100 זה גרוע מאוד. יש לך DELAY של שניה.

פורסם

90-100 על שרתים בחו"ל זה מצוין. עם התשתית בארץ אי אפשר להגיע למשהו טוב יותר.

פורסם

ליפני כחודש חודש וחצי הגעתי לפינגים של 60-80.

אז על תגיד שלי שאי אפשר להגיע למשו טוב יותר.

פורסם

אני מרוצה מזה... התוצאות שלי טובות מאוד ואני נהנה מהמשחק... אני מודע שמאוד קשה לצלוף עם פינג כזה... אני יחיה עם המצב

פורסם

נתק את כל תוכנות השיתוף למינהים בזמן המשחק

נקה רוגלות

cookis

פורסם

^זה כאילו ברור.

ואתמול סוף סוף שיחקתי עם פינג פחות או יותר נורמלי!!! 80-100 יציב,כעבוד!!!!!אחדעחד... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים