עבור לתוכן

משפטים מענינים\חכמים

Featured Replies

פורסם

שכל מי שמכיר משפטים מענינים ורוצה לשתף אותנו שיכתוב פה :yelclap:

"תיכנות כיום הוא מרוץ בין מהנדסי תוכנה ששואפים לבנות תוכנות חסינות-אידיוטים גדולות וטובות יותר, לבין היקום שמנסה ליצור אידיוטים גדולים וטובים יותר. עד כה, היקום מנצח" :xyxthumbs:

• תגובות 107
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
Some people know the price of everything yet the quality of nothing.
פורסם

עולם ורוד רואים רק דרך עיינים אדומות! (למביני העיניין הירוק)

פורסם

לחופש אין מחיר, יש תאריך

פורסם

אין ערבים, אין פיגועים

פורסם
  • מחבר

"כמו תאונות דרכים, רוב הבעיות בחומרה הם מטעות של הנהג [באנגלית: דרייבר]."

פורסם

"כמו שהת'רד נפתח, ככה הוא יינעל"

פורסם

"They say if you play a Microsoft CD backwards, you hear satanic messages. Thats nothing, cause if you play it forwards, it installs Windows."

עריכה:

ואחרי קריאה של הת'רד שבו אנשים התלוננו שרוב הילדים פה בני 15 שלא מבינים אנגלית(אני בן 15 ומבין..) אז הנה התרגום לעברית:

"אומרים שאם תנגן דיסק של מיקרוסופט לאחור,תשמע מסרים שטניים. זה עוד כלום,כי אם תנגן אותו קדימה,הוא יתקין ווינדוז."

פורסם

:lol: :lol: מצוין!

פורסם

אממ תודה

P:

עריכה: תוסיפו עוד משפטים

פורסם

אין ערבים, אין פיגועים

זה לא "אין בתולות אין פיגועים"? ::)

פורסם

"עדיף שק נחשים משק נשים" - המפקד התימני שלי.

פורסם

"You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred."

Woody allen.

פורסם

"They say if you play a Microsoft CD backwards, you hear satanic messages. Thats nothing, cause if you play it forwards, it installs Windows."

עריכה:

ואחרי קריאה של הת'רד שבו אנשים התלוננו שרוב הילדים פה בני 15 שלא מבינים אנגלית(אני בן 15 ומבין..) אז הנה התרגום לעברית:

"אומרים שאם תנגן דיסק של מיקרוסופט לאחור,תשמע מסרים שטניים. זה עוד כלום,כי אם תנגן אותו קדימה,הוא יתקין ווינדוז."

חחח טוב

פורסם

עדיף כלב חבר מאשר חבר כלב

הנוער של היום הוא לא הנוער של הלילה

סמים גורמים לשיכחה ולעוד כמה דברים ששכחתי :~<

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים