עבור לתוכן

משהו שקשור בביטרונט

Featured Replies

פורסם

אני צריך את התוכנה ratiomaker בשביל שהיא תזייף לי רטיו לאתרים שונים

תודה מראש

פורסם

אני צריך את התוכנה ratiomaker בשביל שהיא תזייף לי רטיו לאתרים שונים

תודה מראש

איכס! :pissed::bash:

פורסם

שאף אחד לא יעז לתת לו לינק לתוכנה הזאת

:behead: :behead: :behead: :behead: :behead:

kill the n00b

פורסם
:pissed: פשוט :pissed: פווויא
פורסם
  • מחבר

מה הבעיה שלכם? ???

פורסם

[ltr]suxor leecherz like you.[/ltr]

פורסם

נו באמת... אתה מצפה לעזרה בזה? :nono:

פורסם

לא יפה לרמות...

בכל מקרה יש לי שאלה שקשורה: למה בכלל צריך לשנות את ה-ratio ?

מה זה נותן?

אם גם ככה ה-ratio לכל קובץ הוא שונה, אז מה יעזור שלקבצים מסויימים יש ratio גבוה?

אני עובד עם Azureus, ויש לי קצבים יפים לחלק מהדברים, וזה היה ככה גם שה-ratio היה נמוך מאוד...

חשבתי שה-ratio הוא סתם בשביל שתדע בעצמך מה המצב. אמרו לי שמבקשים להמשיך לשתף עד שה-ratio עובר את 1.

יש בעיות למי שיש לו ratio נמוך? איך אפשר לאכוף את זה בכלל אם זה גם ככה לכל קובץ בנפרד?

תודה מראש לעונים.

פורסם

לא יפה לרמות...

בכל מקרה יש לי שאלה שקשורה: למה בכלל צריך לשנות את ה-ratio ?

מה זה נותן?

אם גם ככה ה-ratio לכל קובץ הוא שונה, אז מה יעזור שלקבצים מסויימים יש ratio גבוה?

אני עובד עם Azureus, ויש לי קצבים יפים לחלק מהדברים, וזה היה ככה גם שה-ratio היה נמוך מאוד...

חשבתי שה-ratio הוא סתם בשביל שתדע בעצמך מה המצב. אמרו לי שמבקשים להמשיך לשתף עד שה-ratio עובר את 1.

יש בעיות למי שיש לו ratio נמוך? איך אפשר לאכוף את זה בכלל אם זה גם ככה לכל קובץ בנפרד?

תודה מראש לעונים.

RATIO זה לכל קובץ בנפרד

יש בעיות כשיש לך RATIO נמוך

מי שעוכף את זה, זה הטראקר....

פורסם

RATIO זה לכל קובץ בנפרד

יש בעיות כשיש לך RATIO נמוך

מי שעוכף את זה, זה הטראקר....

תודה על התגובה, אבל אני רוצה עוד קצת הסברים אם אפשר:

1. אז בעצם מחושב גם ratio כללי לכל הקבצים ביחד? איפה אפשר לראות אותו? (אני משתמש ב-Azureus)

2. יוצא שאם אני מוריד דברים ישנים שאנשים לא רוצים לקחת ממני אז בעצם אני נדפק כי ה-ratio שלי יהיה נמוך, לא?

אם אני מוחק את הקובץ/מפסיק לשתף אותו אז ה-ratio שלי נשאר נמוך?

האם ratio גבוה בקבצים אחדים יכול "לפצות" על ratio נמוך באחרים?

3. אילו בעיות יש כשיש ratio נמוך? הקצבים שאני אקבל בקבצים שלא קשורים יהיו נמוכים? - אשמח פה לפירוט רב ככל האפשר

4. עד מתי צריך להמשיך לשתף? כלומר, החל מאיזה ratio אין בעיות?

פורסם

תודה על התגובה, אבל אני רוצה עוד קצת הסברים אם אפשר:

1. אז בעצם מחושב גם ratio כללי לכל הקבצים ביחד? איפה אפשר לראות אותו? (אני משתמש ב-Azureus)

2. יוצא שאם אני מוריד דברים ישנים שאנשים לא רוצים לקחת ממני אז בעצם אני נדפק כי ה-ratio שלי יהיה נמוך, לא?

אם אני מוחק את הקובץ/מפסיק לשתף אותו אז ה-ratio שלי נשאר נמוך?

האם ratio גבוה בקבצים אחדים יכול "לפצות" על ratio נמוך באחרים?

3. אילו בעיות יש כשיש ratio נמוך? הקצבים שאני אקבל בקבצים שלא קשורים יהיו נמוכים? - אשמח פה לפירוט רב ככל האפשר

4. עד מתי צריך להמשיך לשתף? כלומר, החל מאיזה ratio אין בעיות?

אוקי, נלמד אותך קצת יסודות BT.

* טרקרים יש המון, לא כל הקבצים יורדים דרך אותו טרקר

* RATIO, זה יחס ההורדה/העלאה שלך. והוא ספציפי לכל הורדה שלך, אין דבר כזה RATIO גלובלי

* ברגע שאתה מפסיק לשתף הRATIO שלך לא משתנה יותר

* בגלל שRATIO הוא ספציפי לכל קובץ אז אין דבר כזה "לפצות"

* הבעיות מתחילות כשאתה משתמש בטראקרים טובים שעוקבים אחרי RATIO של אנשים, ואם הוא לא מספיק טוב... אז... חבל... אבל לטרקר הזה אתה לא תוכל לגשת

* הRATIO הרצוי והמינימלי שצפוי מכל משתמש נורמלי והגון הוא 1. כלומר העלתה את מה שהורדתה...

ועכשיו לכל ה"זונות" שרוצים להשתמש בביטורנט ולזייף ולהיות מניאקים

אין טעם לשאול שאלות כאלו בפורום הזה, אני מאמין שאין פה בן אדם נורמלי שיודע על מה שהוא מדבר שיעזור לכם לרמות את המערכת

מה הבעיה להיות "נחמדים" ולתת לשאר האנשים להנות מההורדות שלכם?

פורסם

אוקי, נלמד אותך קצת יסודות BT.

* טרקרים יש המון, לא כל הקבצים יורדים דרך אותו טרקר

* RATIO, זה יחס ההורדה/העלאה שלך. והוא ספציפי לכל הורדה שלך, אין דבר כזה RATIO גלובלי

* ברגע שאתה מפסיק לשתף הRATIO שלך לא משתנה יותר

* בגלל שRATIO הוא ספציפי לכל קובץ אז אין דבר כזה "לפצות"

* הבעיות מתחילות כשאתה משתמש בטראקרים טובים שעוקבים אחרי RATIO של אנשים, ואם הוא לא מספיק טוב... אז... חבל... אבל לטרקר הזה אתה לא תוכל לגשת

* הRATIO הרצוי והמינימלי שצפוי מכל משתמש נורמלי והגון הוא 1. כלומר העלתה את מה שהורדתה...

שוב תודה.

אבל עדיין לא הבנתי משהו: אם אני לא משתף, למשל, מוחק את הקובץ כשהוא סיים לרדת - האם קצב ההורדה של קבצים עתידיים יפגע מזה?

או שאם אני לא משתף בכלל (upload נמוך מאוד) אז רק ההורדות הנוכחיות נפגעות?

אשמח להסבר נוסף ומפורט כדי שאני אבין את הקטע הזה (אני חדש בקטע זה של שיתוף הקבצים ואני רוצה לצאת בסדר עם שאר המשתפים ולא להתקל בבעיות).

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "לטרקר הזה אתה לא תוכל לגשת" - אם אני אשתמש בטראקר טוב (זה מובנה בקליינט או בשרתים?) וה-ratio שלי לקבצים שהורדתי הוא נמוך - האם הוא יחסום את כתובת ה-IP שלי או יתן קצבים גרועים או משהו כזה? בקיצור, אם תוכל להסביר יותר לעומק אני אודה לך מאוד.

יש לי פשוט בעיה: ה-ratio עבור קבצים פופולרים עובר את ה-1 (כי אני לא חרא ואני משתף חופשי), אבל עבור דברים ישנים ה-ratio הוא בערך 0.1 (לפעמים אפילו פחות), ואני לא יכול להשאיר את הקובץ לנצח על המחשב כי נגמר לי המקום ב-HD...

פורסם

ביטורנט 101

לביטורנט אין שרתים -> אי אפשר לסגור את ביטורנט

טרקר הוא לא שרת, אין עליו קבצים, הוא רק מפנה אותך לאנשים שיש להם את הקובץ

הוא לא מובנה בכלום, הוא טרקר. נסה לקרוא קצת על הנושא בWIKIPEDIA

לטרקרים מסויימים (לרוב פרטיים, אלא שהמהירויות דרכם טובות) יש זיכרון, הם זוכרים את המשתמשים, ויש גבול מסויים של סיבולת של RATIO לא טוב שהם מוכנים לסבול

בכמה מהטרקרים שאני משתמש בהם, במידה ואני לא אשמור על RATIO טוב, אני אסולק מאותו טרקר

בעיקרון אם אתה רואה שהקצב של השיתוף לא טוב, והRATIO לא זז מטר... אז... תעצור את השיתוף

אבל אל תגזים עם זה... כאמור... זה יכול לחזור אליך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים