פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ??החלטתי לפתוח ת'ראד נפרדפרויקט פורום HW מס' 1 - MOACBMother Of All Cola Bombsהמצרכים שאנחנו צריכיםקולה והרבהמיכל של מי עדןמנטוס והרבהומנגנון שיחרוריש מתנדבים?נכון לעכשיו יש לנו צלםCool_Boy-PPאנחנו זקוקים למטרה ושאהיד
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר אני מהצפוןלצערי הרב אני לא יכול להמליץ על הבית ספר הישן שלי כמטרה (למרות שזה היה יכול להיות טוב)הוא בית ספר פתוח שנמצא על שטח רחב, צריך בית ספר סגור (בניין אחד) על מנת לקבל את הריכוז הגבוהה ביותר של תלמידים למטר מרובעהשאלה היא בתור מה אתה מוכן להתנדב?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים נראה לי שאולי אני יוכל להביא מיכל של מי עדן אולי גם כמה מצרכים אבל בשביל מה מטרה? עדיף לעשות את זה באיזה רחבת דשא סתם לכיף.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אולי כולכם תהיו שהידים?אולי עם קצת מזל הפיצוץ יהיה ממש חזקואז כמות הספאם באתר תרד באופן דרסטי
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר מאיפה בדיוק אתם בצפון?אני מוכן להות שהיד מטרה מה שתרצואני מטבריהאבל!!!יש רעיון חדשCBFMCola Bomb Flash Mobכל אחד בא עם בקבוק משלו וחפיסה של מנטוס ועושים ארוע המוני של פיצוצי קולהאולי כולכם תהיו שהידים?אולי עם קצת מזל הפיצוץ יהיה ממש חזקואז כמות הספאם באתר תרד באופן דרסטילמה אתה מגלה את המטרה הסמויה לכולם?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים קודם כל בהצלחה עם הפרוייקט הזה! עכשיו אם יש מנגנון שחרור למה צריך שהיד אני ממליץ לכם לעשות את הפצצהה הזו במקום סגור! כדיי לראות את הנזקים (כמה מהמקום חוסה בקולה!) חחח במקום פתוח זה סתם יהיה דביק ומשעמם!
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מנגנון השחרור פשוט מאוד עם גלילנ נייר טואלט אשר ישמש כמבחנהשימו קרטון קטן בין הפתח של הגליל הממולא מנטוסים קישרו לקרטון חוט הגליל יהיה מודבק בצדדו בנייר דבק כך שבמשיכה רק הקרטון הקטן יצא וכל המנטוסים יכנסו בתוך המייכל. :-*
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים נראה לי שכדאי לעשות את זה במקום פתוח לראות לאיזה גובה אתם מגיעים עם זה. או לנסות לאטום את המיכל ולבדוק האם יש פיצוץ (תיזהרו על המצלמה).Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.