עבור לתוכן

Norton Internet Security 2006 יצא?

Featured Replies

פורסם

נכון, הוא יותר מזכיר ויורס מאשר אנטי וירוס כאשר חושבים על זה..

בכול אופן מישהו יכול לענות על שאלותי?

מה גורם לו להיות כ"כה כבד?

איך זה שאנטי וירוס כמו AVAST ששוקל רבע מימנו מזהה ויורסים ועושה עבודה כפולה מימנו?

חוץ מתכנות לקוי אני לא יודע מה להגיד לך...

בקשר להסרה שלו, אף פעם לא היתה לי בעיה.

ראה עצמך בר מזל. אני לא יכול להגיד לך בכמה מחשבים נתקלתי שלהסיר את נורטון היה מבצע רציני ביותר.

• תגובות 42
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם מתכוונים לזה שלאחר ההסרה יש צורך להסיר ידני את הLIVE UPDATE ואת ה LIVE REG?

איזה סוג של בעיה?

פורסם

אתם מתכוונים לזה שלאחר ההסרה יש צורך להסיר ידני את הLIVE UPDATE ואת ה LIVE REG?

איזה סוג של בעיה?

בעייות מהסוג שהוא לא מוכן לעשות UNDELETE בשום אופן כי חסר לו מאיזהשהיא סיבה נעלמת מעייני קובץ מסויים. ואז צריך למחוק אותו ידנית. ואז צריכים לא רק למחוק אותו מהREGISTRY אלא להחזיר את כל הערכים שהוא שינה, כי בSYMANTEC חושבים שלא צריך לסמוך MICROSOFT ולהשתמש בקבצי המערכת שלהם, אלא יש צורך לשים קבצים חדשים במקום הישנים. הקיצר, תחשוב על הקושי הכי גדול שתוכנה יכולה לגרום לך בהסרתה, ואתה אולי תבין למה אני כל כך שונא אותם. וזה לא רק NORTON. זה כל המוצרים שלהם. אני מקווה שהם לא יהרסו את PARTITION MAGIC הנפלא שהם קנו מPOWERQUEST.

פורסם

חוץ מתכנות לקוי אני לא יודע מה להגיד לך...

אוקיי אני אסתפק בזה אין לי עיניין בNORTON

ראה עצמך בר מזל. אני לא יכול להגיד לך בכמה מחשבים נתקלתי שלהסיר את נורטון היה מבצע רציני ביותר.

אפילו הוציאו טלאים בשביל להסרת התוכנה אני חושב שNORTON 2003 או 2004 יש בעיה רצינית בהסרה אני זכור שלא הצלחתי להסיר אותו דרך ה "הוספה הסר" אפילו לא במצב בטוח ואחרי שהצלחתי הוא עדיין היה רץ לי ברקע אפילו שהמחשב רשם שהNORTON נימחק..

בכול אופן למישהו יש את האתר הזה שמשווה אנטיויורסים שונים זה VBמשהו .COM כתובת ממש קצרה אולי 4 אותיות..

פורסם

אפילו הוציאו טלאים בשביל להסרת התוכנה אני חושב שNORTON 2003 או 2004 יש בעיה רצינית בהסרה אני זכור שלא הצלחתי להסיר אותו דרך ה "הוספה הסר" אפילו לא במצב בטוח ואחרי שהצלחתי הוא עדיין היה רץ לי ברקע אפילו שהמחשב רשם שהNORTON נימחק..

בכול אופן למישהו יש את האתר הזה שמשווה אנטיויורסים שונים זה VBמשהו .COM כתובת ממש קצרה אולי 4 אותיות..

ב2005 הבעיה נפתרה חלקית,התקנתי תחבילה המלאה של הפיירוול +אנטיווירוס,עם דיסקים חוקיים,הסרתי לצורך מחיקה של כמה תוכנות ,אין זכר לסינמטק ברגיסטרי אבל בפרוגרם פיילס יש את התיקיות שלה עם כמה קבצים........ואכן יש טלאי להסרה מוחלטת של התוכנה ,אני לא זוכר איפה הלינק אבל יש כזה :xyxthumbs:

פורסם

8

Norton version 2004 Professional - 93.38%

אוקיי נתנו לי להבין הם טוענים שNORTON זה האנטיוירוס ה8 הכי טוב העולם...אפילו הגירסה הספציפית של 2004 PRO היה לי גם אותה על המחשב הזה והמחשב בקושי זז אני לא יודע לגבי ויורסים אבל לא הצלחתי לעשות כלום מחקתי אותה באותו יום או כעבור יומים..

אגב מישהו מכיר היה לו ניסון אם ה F-Secure 2004 version 4.71.5 הזה?

לא שמעתי עליו אבל הוא נכנס שם במקום שני

פורסם

ביקשתי לינק לבדיקה בה הוא מצא 68% מהוירוסים.

בבדיקה הזאת האחוזים שלו מצויינים, (99.41%)

פורסם

שזה אומר שהמקור לא אמין נכון?

פורסם

צודק, פשוט נתתי לינק לבדיקה שמישהו נתן לי לראות לפני כמה זמן, לא התייחסתי לאחוזים כ"כ..

אישית אני לא משתמש לא באנטי וירוס ולא בפירוול וטוב לי, שנים רבות.

(כמובן שהמידע החשוב מגובה בכל מקרה)

http://www.flashoo.co.il/community/index.php?s=95ced1e2dcebf7e179eb8db64c52f388&act=ST&f=4&t=15751&st=0entry126535

פורסם

79% ......לא 68% וזה היה איפושהו,אני אומר לך .....למה לי לשקר?

בכל מקרה הבדיקות הקודמות הכיחו שקספרסקי עם ממוצע של 99.98% של מציאה נחשב כאנטיווירוס הטוב ביותר ;)

ד"א עכשיו רק שמתי לב להודעה שלך ,מצטער אני פשוט מלא בהודעות אז אני יענה לך בפרטי

פורסם

צודק

משום מה היה זכור לי 68%

בכל אופן

עד עכשיו הביאו 2 מקורות ובשניהם היה הנורטון מצויין

(מבחינת זיהוי, נעזוב לרגע את התכנות הגרוע שלי לא היה בעיות איתו)

פורסם

בכל אופן

עד עכשיו הביאו 2 מקורות ובשניהם היה הנורטון מצויין

(מבחינת זיהוי, נעזוב לרגע את התכנות הגרוע שלי לא היה בעיות איתו)

כל העסק נראה לי ממש גרוע שNORTON בין המקומות הראשונים אך הוא לא מזהה כמעט וירוסים

קספרסקי מינסיון מבלי להסתכל על השוואות שנות אני יודע שהוא מזהה כמעט כל וירוס שאי אפשר נתקלתי בו ומוחק אותו..

בכול אופן אני מתרחק מהNORTON נישאר עם הAVAST והקספרסקי..

ושיהיה ערב נעים לכולם :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים