עבור לתוכן

Norton Internet Security 2006 יצא?

Featured Replies

פורסם

Norton Internet Security 2006 יצא?

• תגובות 42
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol: :lol: :lol:

כן כן יצא כבר!

פורסם

למי אכפת?

אם תגיד לי שאתה משתמש אני לא אעמוד בזה (אני נופל על הריצפה וצוחק כמו שצריך)

פורסם
  • מחבר

אני רק בודק אותו ורוצה לראות האם הוא יותר גרוע ממה שהוא עכשיו (וזה לא יכול להיות!)...

פורסם

עדיין לא יצא.

פורסם

יצא, וניתן להורדה (תמורת תשלום כמובן) מהאתר של סימנטק

פורסם

אין מצב שהוא יהיה יותר טוב NORTON התחילו להיות ממש חלשים (אני אומר את זה ועוד משתמש בsymantec antivirus(

פורסם

מישהו צריך לעצור את החברה מSYMANTEC מלתכנת...

פורסם

אני מתמש קבוע בתוכנה. עוד לא מצאתי חבילה אחרת שנוחה כמו הNIS. ואני מדבר על חבילה שלמה לא ל2 תוכנות שונות.

ועוד לא קרה לי שנפגעתי מוירוס או פרצו לי למחשב.

פורסם

אני מתמש קבוע בתוכנה. עוד לא מצאתי חבילה אחרת שנוחה כמו הNIS. ואני מדבר על חבילה שלמה לא ל2 תוכנות שונות.

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

חכה חכה......מי יודע אם אולי יש לך ווירוסים במחשב /טרוייאנים ואתה אפילו לא יודע על זה.......עשה טובה לעצמך ותעבור לקספרסקי

פורסם

עזוב

זאת פשוט מגמה באתר לשנוא את התוכנה הזאת

שניה רק לשנאה שקיימת באתר לכל מה שקשור באינטל.

(ואחרי התגובה שלי, כבר די ברור לאן הת'רד הזה יתקדם)

פורסם

עזוב

זאת פשוט מגמה באתר לשנוא את התוכנה הזאת

שניה רק לשנאה שקיימת באתר לכל מה שקשור באינטל.

(ואחרי התגובה שלי, כבר די ברור לאן הת'רד הזה יתקדם)

עומרי,זה לא מגמה.

זאת המציאות,אתה רוצה שנמליץ על תוכנה שלוקחת לך 30KB מהזיכרון רק על החישוב שלה ברקע,בראו גם שהיא מקום 12 ברשימה של הגילויים עם 79% בלבד לעומת קספרסקי/FSECURE עם 98-97 % ,לשנוא את אינטל זה משהו אחר.......אני גם נגד אבל הבנצ'ים עושים את שלהם גם כן....

פורסם

נו, זאת הרי התגובה שתמיד אומרים כל אלה שרוצים להגן על המוצרים הנחותים טכנולוגית שהם אוהבים משום מה..

להאשים את מי שיוצא נגדם בכך שזאת "סתם שנאה עיוורת" ולא תוצאה ברורה של העובדות..

מה לעשות ש-NIS זה bloatware אחד גדול... תופס זיכרון כאילו הוא מינימום 3D Studio MAX בזמן פעולה, ומאט את המחשב כאילו הוא מבצע דחיסה ופריסה מחדש של כל המידע על ההרדיסק 24 שעות ביממה..

ולכן - אם ההגנות שלו טובות או לא זה כבר במילא לא רלוונטי (והן לא, ה-firewall של נורטון הוא פשוט פתטי ועלוב - לא עולה בכלום על ה-firewall המובנה בווינדוז).

נו מילא.. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים