עבור לתוכן

בבקשה עזרה - ריגול במחשב !

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :

אני לא ממש יודע אם זה המקום להודעה הזאת אבל לא מצאתי שום מקום אחר....

ככה : לפני יומיים קניתי מחשב ולאחר שהתקנתי כל מיני דברים חיוניים הופיע לי משהו מוזר בדפדפן :

מתחת לשורת הכתובת מופיע לי מעין Toolbar" שכולל לשוניות כאלו שכתוב עליהן : book, travel, html וכו'.

מלבד זאת, במועדפים נוספו לי דברים שלא אני הוספתי וכוללים גם שטויות כמו שהזכרתי.

אגב, שאני לוחץ על אחת מהלשוניות, זה מכניס אותי לאתר כחול כזה שכתוב עליו בגדול open search web.

ניסיתי את כל הדברים הרגילים של אפשרויות סרגל הכלים והגדרות נוספות אבל אני מבין שזה לא זה. אמרו לי שהוכנסה לי מעין תוכנת ריגול. הבעיה היא שלא האנטי וירוס ולא ה Ad ware הורידו את זה.

יש למישהו פתרון ??? בבקשה !!!

פורסם

תוריד את התוכנות הבאות

spy sweeper

spyware doctor

xoftspy

אבל תוריד אותם מהאימיול כי הם צריכות קראק וגם תשתמש בתוכנה של MICROSOFT ודרך אגב אחת או יותר מהתוכנות שהתקנת מכילות רוגלות אבל סרגל חיפוש זה לא משהו רציני יש יותר גרועות

וגם האנטי וירוס שלך לא יכול להוריד רוגלות (חחחחח) אתה הורדת אותם בעצמך

פורסם

יש לי תחושת בטן כי הדיון עומד להנעל בקרוב (אימיול :silly:)

אני גם ממליץ לך להוריד את Spybot - Search & Destroy (הגירסה החדשה)

וכן Ad-Aware SE Professional תוכנות חיוניות בכל מחשב

פורסם

[quote

אבל תוריד אותם מהאימיול כי הם צריכות קראק

פורסם

אני גם ממליץ לך להוריד את Spybot - Search & Destroy (הגירסה החדשה)

וכן Ad-Aware SE Professional תוכנות חיוניות בכל מחשב

טוב שיש את שתי התוכנות האלה. שתיהן תוכנות חינמיות. מצטרף להמלצה לגביהן.

תנסה גם דרך ההוספה/הסרה של תוכניות.

תברר איך קוראים לתוכנה הזו שהתלבשה לך על המחשב ואם הדברים הנ"ל לא עוזרים תריץ חיפוש בגוגל בקשר להסרתן.

יש סיכוי גבוה מאוד שאתה (או משתמש אחר במחשב שלך) פשוט התקין את זה בלי לשים לב... - זה יכול לקרות כסתם שעושים OK לכל מיני חלונות שקופצים ולא קוראים מה כתוב שם וזה מתקין דברים, או כשמתקינים תוכנות זה יכול להתלוות אליהן (לפעמים יש דרך לא להתקין את התוספות). בקיצור - צריך להתחיל לשים לב לדברים כאלה כי לפעמים (במקרים קיצוניים כמו משהו שקרה לי...) פשוט הדרך היחידה להפטר מדברים כאלה היא פירמוט המחשב...

פורסם
link=topic=148194.msg1247955#msg1247955 date=1130416215]

תוריד את התוכנות הבאות

spy sweeper

spyware doctor

xoftspy

אבל תוריד אותם מהאימיול כי הם צריכות קראק וגם תשתמש בתוכנה של MICROSOFT ודרך אגב אחת או יותר מהתוכנות שהתקנת מכילות רוגלות אבל סרגל חיפוש זה לא משהו רציני יש יותר גרועות

וגם האנטי וירוס שלך לא יכול להוריד רוגלות (חחחחח) אתה הורדת אותם בעצמך

AMD זה לא פעם ראשונה שאני רואה אותך מתחכם ועובר על חוקי הפורום כדאי מאוד שתתחיל

להסתכל איך אתה מתנהג וכ'ו אלא אם כן אתה ממש מחכה לבאן.

ולפתוח התראד יש בפורום תוכנות סטיקי עם כול התוכנות שיש (חינמיות) אני ממליץ לך על

highjackthis

spybot

ad-were se

ותהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים