עבור לתוכן

שוב, מסכים כחולים ללא mini dump

Featured Replies

פורסם

אז ככה חברה', יש לי בעיה ומה כבר לא ניסיתי אני לא מצליח להבין מה זה..........

תקשיבו, יש לי נפילות אקראיות במחשב (מסכים כחולים) ללא קבצי מיני-דאמפ , קיבלתי פה עצה מלפני כמה ימים להגדיל את ה virtual memorey אך זה לא עזר.....

אנא עיזרו לי , אני לא מבין מה קורה, הדבר גם מתרחש כאשר אני רק מפעיל את המחשב והטמפ' של המעבד או זיכרון או כרטיס מסך נמוכים........

מה עוד שהחיבור לאינטרנט לפעמים קורס רנדומלית.....

אנא עיזרו אני כבר אובד עצות, כל שאלה שיש לכם לגבי מה שיש לי במחשב ויכול לעזור לכם בתיקון המחשב שלי אני יותר מאשמח לענות לכם....

בתודה מראש אוריה

מה שכן יש לי זיכרון של v-data האם יש קשר??, האם הוא "דפוק" מספיק כדי להפיל לי את המחשב??? אגב, נפח הזיכרון הוא 1 gb

פורסם
  • מחבר

אז ככה, אולי לא ציינתי את זה אבל היו לי מקירם של קריסה וכן המחשב "זרק" לי קבצי מיני-דאמפ, בתקייה של minidump תחת הסיפרייה של windows אבל משום מה הוא לא מוצא איזה סוג של בעיה עם הדרייברים, כי מנעתי מהמחשב שיעשה restart אחרי קריסה ואני לא מוצא את השורה probaley cause by אלא רק מסך כחול והשורה האחרונה היא עם המון מספרים , משהו עם הרבה אפסים ו-X מה זה אומר??? וה-page file שלי בסדר גמור הוא על ה-C ולא על שום דבר אחר משום שאת הwindows התקנתי על c, אז מה יכולה להיות הבעיה???

פורסם

אם תוכל לרשום את כל השגיאה נוכל לעזור הרבה יותר, כל המסכים הכחולים הם עם אפסים ואיקסים...

פורסם
  • מחבר

ד"א החיבור שלי לאינטרנט לפעמים נופל, ז"א שהוא מודיע לי שהחיבור , לא שהוא לא הצליח, אלא לפעמים אחרי שהוא התחבר לרשת הוא נופל והוא מבצע חיבור נוסף, מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה??, כי היא באה ביחד עם המסכים הכחולים, ז"א 2 הבעיות הופיעו במקביל, ואין לי וירוסים אני סורק עם קספרסקי ומעדכן אותו מדי שבוע כמעט..........

פורסם
  • מחבר

אני עושה מה שאומרים לי, לכן העתקתי את מה שכתוב במסך הכחול והנה זה בא:

"a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer"

"machine_check_exception"

אח"כ הוא כותב לי אם זו הפעם הראשונה שזה קרוה אז לעשות הפעלה מחדש ואם לא אז לראות אם הכל בסדר עם הקושחה ועם התוכנה

אח"כ מופיע זה

technical information

***stop:0X0000009c,(0X00000004,0X80545ff0,0Xb2000000,0X00070f0f)

אשמח אם תעזרו לי למצוא מה הבעיה

רב תודות אוריה

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס קול שקיבלתי עם הלוח-אם (לא build-in אלא כחלק נפרד!!) , יש לי לוח של abit an-8 ultra  ואיתו קיבלתי גם כרטיס קול (7.1)!!

האם זה יכול להיות המצב הכ"כ מעצבן הזה??

פורסם

לפי מה שקראתי קצת בגוגל רוב הבעיות היו בגלל כרטיס קול או כרטיס טלויזיה.

מה שאני ממליץ לך לעשות זה פשוט להוציא את הכרטיס הזה ולבדוק האם הבעיה נפתרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים