עבור לתוכן

בעיות מהירות לחו"ל - הסוף !!!

Featured Replies

פורסם

אני אצל ברק (ADSL 1.5Mb) ובימים האחרונים היו לי בעיות פינגים ממש רציניות ב- WoW (EU) משהו כמו 5000 Ms.

אבל עכשיו המצב ממש מצוין הפינג נע בין 150-600.

• תגובות 39
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני באינטרנט זהב ובזמן האחרון חל שיפור. אבל פינגים לאתר שנתתם יוצאים לי בין 500 ל-700. ככה שהדרך עוד ארוכה. למישהו עוד חל שיפור במצב?

פורסם

אני באינטרנט זהב ואפשר להגיש שמהירות ההורדה נהיתה קצת יותר מהירה כנל לגבי ההורדה.

פורסם

מטרת הת'רד הזה היא להראות שיפור במהירות. אם יש לך שאלה, תפתח נושא חדש.

פורסם

איך בודקים את הפינגים?

ולאיזה כתובת לבדוק?

פורסם

איך בודקים את הפינגים?

ולאיזה כתובת לבדוק?

תקרא את הת'רד מההתחלה.

פורסם

הייתי מחובר עם 012 בכבלים, ואם אתם זוכרים את ההודעה שפתחתי, הייתי מחובר איתם בזמן שהתחילה כל התקלה הזאת.

למרות שעם 012 בעיית האיטיות נפתרה לגמרי והמהירויות חזרו להיות מצויינים כמו קודם (לפחות בשבילי) ביטלתי אצלהם את המנוי סופית לפני כמה ימים כי הם החליטו להעביר אותי כל מיני טירטורים ושקרים כשניסיתי לגלות מההתחלה את מקור האיטיות והגורם לה! עברתי ל-013.

אני חייב לציין שאולי עשיתי טעות, כי עכשיו אני גם משלם 20 שקל יותר (הוט גובה ממני עכשיו 70 שקל כי אני לא לקוח חדש ושיניתי ספק :-\) וגם בברק מהירויות הגלישה לחו"ל הרבה יותר איטיות. לוקח לדפים זמן להיטען, וגם שמתי לב שבהורדות בביטורנט ירדתי ממוצע של 170KB ל-125KB שזה די גרוע בשבילי :-X.

של מי הכתובת הזו שנתתם:

217.146.92.132

זאת כתובת שרת אנגלי למשחק CALL OF DUTY שאני הבאתי בהודעה אחרת. שרת טוב ואמורים להיות בו ממוצעי פינגים של 100-120.

פורסם

אני באינטרנט זהב ואני חייב לומר שהיום כבר רציתי לעבור ל012 אבל לפני שעברתי רציתי לעשות בדיקת מהירות אחרונה

אז התחברתי לשרת FTP מחו"ל ואני חייב להודות שהופתעתי ממהירות האינטרנט הוא הורי'ד לי על 190kbps

ודרך אגב לי יש אינטרנט בכבלים 1.5 מגה של אינטרנט זהב

פורסם

לא רציתי לפתוח פה, אבל ביומיים האחרונים המצב חזר להיות סבבה לגמרי. אני גם אינטרנט זהב כבלים 1.5. יציב מעל 100K, מספיק לי :)

פורסם

טוב אנשים אחרי שקראתי את כל מה שרשמתם יש לי כמה דברים להגיד אני נמצא אצל ברק ובחודש  האחרון היתה לי בעיה של  הורדה מסייטים של 100MBIT  ב 5 K  ברוב שעות היום  ובין השעה 4 בבוקר ל 7 בבוקר הוריד לי 190 קבוע הבעיה אצל הספקיות זה בעיית רוחב פס על כמות משתמשים  בדוק לאחר שהתקשרתי והסברתי את הבעיה  וכמובן אמרתי  שאני רוצה להתנתק ובולבולי מוח כרגיל שהבעיה אצלך ולא אצלנו

בקיצר לאחר מסכת עינוים של יומים  שהיית צריך להסביר את הבעיה 10 פעמים אם לא יותר  נתנו לי פתרון לצמיתות באותו מחיר  עדיפות ברשת דבר ששיפר את ההורדה מהסייטים של 100MBIT  5K -160K לא מקסימום אבל מספיק לי  יש פתרון לבעיה וזה  ללתת עדיפות ברשת  שרות זה מוצא אך ורק לעסקים  אבל למזלי גם לי נתנתו  זה שינוי  בעדיפות של היוזר כלומר לדוגמא 4 אנשים מתחברים  במקביל לסייט מסוים אז העדיפות שאני מקבל ראשון

כלומר הפאקטים  שלי מתקבלים ראשונים  ולכן אני נשאר בעדיפות גבוה דבר שמשפיע באופן ישיחר על המהירות ולכן אני מקבל במשך  כל שעות היום את הקצב של 1.5 בערך 140 K לשניה קבוע ככה שזה הפץרון שכל אחד מהספקיות צריך לתת  עד שיפתרו את בעיית העמוס בקוים שהקמצנים יקנו יותר רוחב פס

:)

כרגע כבר 3 ימים שמוריד לי מקסימום בלי בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים