פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז (85%-100%) כי אני עוד לא בן 18.אני רוצה לנקות את המעבד מהמשחה הישנה. הם אומרים שאסור להם למכור לי אלכוהול בריכוז כל כך גבוה אפילו שאין מצב שאני אשתה את זה.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים איזה מטומטמים.זה בכלל אלכוהול מטילי. לא שותים את זה גם אם אתה בן 18 וגם אם זה אחוז אחד.אולי בעצם הם צודקיםתמיד יהיה את המטומטם שישתה את זה.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים חח לא אמורים לעשות לך בעיות על זה..אבל מזה משנה? שלח אבא אימא לקנות לך וזהו..
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים איזה פיגור אם תשתה את זה אתה תמות. זה כמו שהקופאית בסופר תגיד לי שהיא לא יכולה למכור לי את האקונומיקה כי אני קטן מדי. מזה הבולשיט הזה ? תכף גם לא ימכרו צ'יפס כי אתה יכול להחנק
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר חח לא אמורים לעשות לך בעיות על זה.. אבל מזה משנה? שלח אבא אימא לקנות לך וזהו.. ההורים שלי בקושי מבינים את ההבדל בין OFFICE ל WINDOWS אז אני לא אבקש מהם לקנות לי בקבוק אלכוהול מרוכז. מקסימום אני תמיד יכול לקחת את הבגדים הישנים של אבא משנות ה20-30 לחבוש כובע עם נוצה לעשן מקטרת ולקחת צמר גפן לצבוע בשחור ולהדביק כמו זקן אני בן 15 כמעט עברתי את תהליך ההתבגרות, אני חושב לפחות :-\
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר איזה פיגור אם תשתה את זה אתה תמות. זה כמו שהקופאית בסופר תגיד לי שהיא לא יכולה למכור לי את האקונומיקה כי אני קטן מדי. מזה הבולשיט הזה ? תכף גם לא ימכרו צ'יפס כי אתה יכול להחנק ילד בן 16 נחנק מפיתה דרוזית להזכירך
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מה זה השטויות האלה? אני עבדתי שנים עם רוקחים וזה בולשיט מה שאתה אומר פה, כנראה נפלת על רוקח דפוקתלך לבית מרקחת אחר (או שתבוא במשמרת של רוקח אחר) וייתנו לך
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר לא הבנתם, הם לא רצו למכור לי את זה כי זה אלכוהול.אני כתבתי שאין סיכוי שאני אשתה את זה כי זה רעיל. הם לא אמרו לי את זה.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אני רק בשביל הצחוקים הייתי ממלא את אותו הבקבוק במים... הולך לאותו רוקח מבקש שימכור לי וברגע שהוא מסרב שותה את הכל ואומר לו: "אתה רואה זה לא רעיל"... רק בשביל לראות את הפרצוף של הדפוק הזה! (בעצם נראה לי שגם אני לא הכי נורמאלי... )
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים כן תבקש ממשהו אני פעם ביקשתי ממשהו לקנות לי סיגריות והוא הסכים אז בקבוק מבית מרקחת אני חושב שיסכימו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.