עבור לתוכן

בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז כי אני עוד לא בן 18

Featured Replies

פורסם

בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז (85%-100%) כי אני עוד לא בן 18.

אני רוצה לנקות את המעבד מהמשחה הישנה. הם אומרים שאסור להם למכור לי אלכוהול בריכוז כל כך גבוה אפילו שאין מצב שאני אשתה את זה.

פורסם

איזה מטומטמים.

זה בכלל אלכוהול מטילי. לא שותים את זה גם אם אתה בן 18 וגם אם זה אחוז אחד.

אולי בעצם הם צודקים

תמיד יהיה את המטומטם שישתה את זה.

פורסם

חח לא אמורים לעשות לך בעיות על זה..

אבל מזה משנה? שלח אבא אימא לקנות לך וזהו..

פורסם

אז בגלל זה לא מוכרים לי אקונומיקה :-\

:screwy:

פורסם

איזה פיגור :kopfpatsch: אם תשתה את זה אתה תמות. זה כמו שהקופאית בסופר תגיד לי שהיא לא יכולה למכור לי את

האקונומיקה כי אני קטן מדי. מזה הבולשיט הזה ? תכף גם לא ימכרו צ'יפס כי אתה יכול להחנק :s07:

פורסם
  • מחבר

חח לא אמורים לעשות לך בעיות על זה..

אבל מזה משנה? שלח אבא אימא לקנות לך וזהו..

ההורים שלי בקושי מבינים את ההבדל בין OFFICE ל WINDOWS אז אני לא אבקש מהם לקנות לי בקבוק אלכוהול מרוכז.

מקסימום אני תמיד יכול לקחת את הבגדים הישנים של אבא משנות ה20-30 לחבוש כובע עם נוצה לעשן מקטרת ולקחת צמר גפן לצבוע בשחור ולהדביק כמו זקן :hat::cool2::hat::cool2::hat: אני בן 15 כמעט עברתי את תהליך ההתבגרות, אני חושב לפחות :-\

פורסם

חחחחח למה אם תשתה את זה אחרי גיל 18 לא תמות? :lol:

פורסם
  • מחבר

איזה פיגור :kopfpatsch: אם תשתה את זה אתה תמות. זה כמו שהקופאית בסופר תגיד לי שהיא לא יכולה למכור לי את

האקונומיקה כי אני קטן מדי. מזה הבולשיט הזה ? תכף גם לא ימכרו צ'יפס כי אתה יכול להחנק :s07:

ילד בן 16 נחנק מפיתה דרוזית להזכירך

פורסם

מה זה השטויות האלה? אני עבדתי שנים עם רוקחים וזה בולשיט מה שאתה אומר פה, כנראה נפלת על רוקח דפוק

תלך לבית מרקחת אחר (או שתבוא במשמרת של רוקח אחר) וייתנו לך

פורסם

חחחחח למה אם תשתה את זה אחרי גיל 18 לא תמות?  :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם, הם לא רצו למכור לי את זה כי זה אלכוהול.

אני כתבתי שאין סיכוי שאני אשתה את זה כי זה רעיל. הם לא אמרו לי את זה.

פורסם

אז תגיד להורים שלך לקנות את זה.

פורסם

אני רק בשביל הצחוקים הייתי ממלא את אותו הבקבוק במים... הולך לאותו רוקח מבקש שימכור לי וברגע שהוא מסרב שותה את הכל ואומר לו: "אתה רואה זה לא רעיל"... רק בשביל לראות את הפרצוף של הדפוק הזה! (בעצם נראה לי שגם אני לא הכי נורמאלי... :kopfpatsch:)

פורסם

תבקש ממישהו בן 18, אפילו מהרחוב פשוט תסביר לו וזהו..

פורסם

כן תבקש ממשהו אני פעם ביקשתי ממשהו לקנות לי סיגריות והוא הסכים אז בקבוק מבית מרקחת אני חושב שיסכימו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים