פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בלי לינקים בלי אתרים רק רשימה מלאה של כל התוכנות שהיו קיימות ואלה שקיימות עכשיו. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ואני כבר אערוך להודעה הראשית. ואז תהיה לנו את הרשימה האולטימטיבית.:1. imesh2. kazaa3. kazaa lite4. emule (אל תכתבו מודים למשל ליונטוורק וכולי)5. BitTorrent6. sababadc7. dc++8. נאפסטר (napstar) של פעם
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מה יותר מהיר??ביטורנט או אימיול? ומאיפה יוצא קובץ יותר איכותי (פחות שריטות)ואם ביטורנט אז איזה תוכנה הכי טובה? ביטורנט הקלאסית או אולי EXEEM?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בלי לינקים בלי אתרים רק רשימה מלאה של כל התוכנות שהיו קיימות ואלה שקיימות עכשיו. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ואני כבר אערוך להודעה הראשית. ואז תהיה לנו את הרשימה האולטימטיבית.:1. imesh2. kazaa3. kazaa lite4. emule (אל תכתבו מודים למשל ליונטוורק וכולי)5. BitTorrent6. sababadc7. dc++8. נאפסטר (napstar) של פעםשכחת את מורפיוס ..והיום הורדתי סבבהDC וזאת תוכנה מהירה מאוד! ממליץ לנסות!
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בלי לינקים בלי אתרים רק רשימה מלאה של כל התוכנות שהיו קיימות ואלה שקיימות עכשיו. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ואני כבר אערוך להודעה הראשית. ואז תהיה לנו את הרשימה האולטימטיבית.:1. imesh2. kazaa3. kazaa lite4. emule (אל תכתבו מודים למשל ליונטוורק וכולי)5. BitTorrent6. sababadc7. dc++8. נאפסטר (napstar) של פעםשכחתם שמורפיוס זה סוג של E-mule ו5,6,7 הם סוגים של BitTorrent
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים שכחתם שמורפיוס יש גם תוכנה שנקראת כם ואם אני לא טועה היא מבוססת על רשת הגנטולה (ככה כותבים?) .
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים ARES לפי המקורות ששמעתי, מומלצת מאוד! בעיקר לחובבי המוזיקה שבנינו שכל הזמן מורידים מקאזא ויוצאים קבצים פגומים, או שמורידים שנים מאימיול - ARES הפתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.