פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים יש כמה, ובגלל שהם היו צריכות להוכיח את עצמן יותר הם תותחיות, הייתי מעדיף ללמוד אצל מורה בחורה דווקאואגב הייתה לי שכנה נהגת אוטובוס, ותאמין לי היא הייתה יותר גבר מכולם פה ;D
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים :-X אגב התמונה האחרונה ממש לא מצחיקה אותי כי יש לי בדיוק אחת כזאת בבניין
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים לדעתי המקום של הבחורה היא במיטבח ועם הילדים מה זה שטויות האלה כל התקופות הבחורות היו נורמליות במאה ה 20 התכילו כל שטויות האלה והחופשהביטוי המוגזם הזה למתרוממים דיי! ראתים דבר כזה בתקופת הת"נך? ימים הביינים? מתי שהוא?????????!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כן האיתה הולך הורג כמה טורקים,יוונים..וחוזר הביתה ורואה את אישתך מכינה אוכל.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים יש כאן ירידות לא לענין ,אני מבקש להפסיק ולא אני קורא לחברה שלי והיא קורעת אותם אחד אחד :bash:
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים יש כאן ירידות לא לענין ,אני מבקש להפסיק ולא אני קורא לחברה שלי והיא קורעת אותם אחד אחד :bash: מיסכן חבר שלה. :
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים המנהלת של חנות "עולם המחשבים" בפ"ת היא בחורה (אני חושב... נראה לי שיש לה ציצים...) ותאמינו לי היא ממש מבינה במחשבים. (גם איך שהיא נראת, נראה לי שהיא גם מבינה באיגרוף..)
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר לאור התמונות של Burton , אני חוזר בי מהשאלה שלי, אם כי רואים בחלק מהן , שהן מפוברקות אבל בכל זאת מצחיקות
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אם היית רואה את חברה שלי לא היית אומר "מסכן חבר שלה" :xyxthumbs: אז תשתף את כולנו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.