פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים חחחח כי כנראה שעוד לא נולדה אחת כזאת או לפחות אחת בישראל..או שפשוט לא נכנסת לאתר.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מה זה נראה לך בדיוק הפורום של הראל סקעת ? מה לעשות שבנות לא מתענינות במחשבים כמו בנים למרות שיש פה כמה אבל הן מתעניינות יותר בזיוני שכל בפורום כללי ופחות במחשבים
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים האמת...מזל שאין הרבה בנות באתר... תנסה לעזור למישהי ששואלת: הודעה ראשונה: "אני לא יודעת, המחשב שלי כל הזמן נתקע, מה עושים?" תשובה: "מה המפרט של המחשב שלך?" הודעה שנייה: א...א...א...אפור? תשובה: וזה לא שאין בנות שעל הסקאלה השנייה מכל מה שציירתי פה אבל סטטיסטית....
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אתה טרנסקסואל או מה? לא חשבת לשנות את הסמל של המין שלך?אני מחכה לאנטי שובניסטים שתתן לכם על הראש.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כן, ובגלל זה רשום "זכר" ויש את האייקון המתאים. : שיט! שכחתי לשנות... ;D
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים לא יפה לרדת על הבנות ,עדיף שהבנות ירדו לנו ? רציני יש כמה בנות במסווה של בנים מעבר לזה אני שותק כי אם אני ממשיכה מחסלים אותי !
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אולי בנות מתבישות להתעסק בזה..כי יש דווקה די הרבה בנות במישחקי רשת וכאלה ויש גם הרבה מהנדסי תוכנה שהם בנות אבל תכנאי בת עדיין לא יצא לי לראות קצת מוזר.. יהיה נחמד אם בת תעזור לי לבחור מעבד
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בוא אני ישאל אותך כזה דבר, (ואני מסתכן בלהישמע סופר-שוביניסט) היית סומך על מפרט שהרכיבה לך בחורה?בחורה בתחום הזה תצטרך להיות סופר סופר תותחית בתחום ולהוכיח את עצמה כל פעם מחדשכדי שיקחו אותה ברצינות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.