פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בילי המשתולל היה בארץ ולא בא לבקר אותי הכיצד ? לדעתי צריך ללכת בדיוק בדרך שהוא הלך מהמטוס אולי נפל לו איזה מליון או שניים מה אתם אומרים?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כאילו לא חסר חארות בארץ בא עוד אחד.... טוב שזה רק לביקור קצר אחרת אני בטוח שמישהו היה מוריד אותו.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר לא להגזים אומרים שתרם כמה מילירדים לארץ (ולי אפילו לא שקל) אני עדיין מחזיק בדעה שיש ללכת בעיקבותיו ,בטוח שלאחד כזה מליירדר נפל איזה מליון קטן בדרך?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים חח בדיוק עכשיו יש ראיון בערוץ 2 של גדי סוקניק ויונית לוי עם בילי בוי, מדהים כמה גדי סוקניק דומה לו ,הם נראים כמו אחים
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר שלא תעליב את גדי סוקניק ! כל מקרה האם הוא כבר דיבר על תרומה צנועה לסחבק?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים נכון אל תסתכל על גדי ככה ... הוא היה בשייטת בניגוד לביל שהוא סתם גיק (טוב נו לא סתם)
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים תפסיקו לקנאות בו סך הכל הבן אדם קצת עשיר... שיבקר יותר יעלה את הריטינג של הישראל :
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים "קצת עשיר" אגב שמתם לב שכמעט כל השאלות בראיון בערוץ 2 היו על כמה שהוא עשיר? ואולי איזה שתי שאלות על מחשבים
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר קצת עשיר ,קצת עשיר ,קצת עשיר .... 34 מילירד דולר זה לא קצת עשיר ,עשיתי חשבון קטן אם יתן לימשהו (למשל לי) מיליון דולר אז ישאר לו עוד רק 33 אלף כפול מליון דולר ,33000 מליון דולר ,מסכן כנראה הנטל היה כבד עליו ? ???איזה יהודי ואיזה בטיח נוצרי לגמרה !!
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אתם יודעים שהוא לא הכי עשיר בעולם נכון? אוליי יש לו הכי הרבה השפעה בעולם אבל הוא לא הכי עשיר יש איזה שייך ערבי שהוא הכי עשיר יש לו יהלומים שין להם ערך כספי מספיק בעולם.נגיד ככה ביל יכול לכבות את כל החשמל בארצות הברית אם הוא רוצה.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים קצת עשיר ,קצת עשיר ,קצת עשיר .... 34 מילירד דולר זה לא קצת עשיר ,עשיתי חשבון קטן אם יתן לימשהו (למשל לי) מיליון דולר אז ישאר לו עוד רק 33 אלף כפול מליון דולר ,33000 מליון דולר ,מסכן כנראה הנטל היה כבד עליו ? ???איזה יהודי ואיזה בטיח נוצרי לגמרה !!רפורמה בחינוך, עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.