עבור לתוכן

ביל גייטס היה בארץ !

Featured Replies

פורסם

בילי המשתולל היה בארץ ולא בא לבקר אותי הכיצד ? :pissed:

לדעתי צריך ללכת בדיוק בדרך שהוא הלך מהמטוס אולי נפל לו איזה מליון או שניים מה אתם אומרים? :screwy:

פורסם

כאילו לא חסר חארות בארץ בא עוד אחד.... טוב שזה רק לביקור קצר אחרת אני בטוח שמישהו היה מוריד אותו. :pissed:

פורסם
  • מחבר

לא להגזים אומרים שתרם כמה מילירדים לארץ (ולי אפילו לא שקל) :pissed:

אני עדיין מחזיק בדעה שיש ללכת בעיקבותיו ,בטוח שלאחד כזה מליירדר נפל איזה מליון קטן בדרך? :smile1:

פורסם

חח בדיוק עכשיו יש ראיון בערוץ 2 של גדי סוקניק ויונית לוי עם בילי בוי, מדהים כמה גדי סוקניק דומה לו ,הם נראים כמו אחים :lol:

פורסם
  • מחבר

שלא תעליב את גדי סוקניק !

כל מקרה האם הוא כבר דיבר על תרומה צנועה לסחבק? :screwy:

פורסם

נכון אל תסתכל על גדי ככה ... הוא היה בשייטת בניגוד לביל שהוא סתם גיק (טוב נו לא סתם)

פורסם

שיתרום לכל משתמש ב HWZONE תמורה צנועה של מחשב ב10K.לא יזיז לו :smile1:

פורסם
  • מחבר

למה 10 K ,אני מסתפק באיזה הוויסטה טרי מהתנור של מייקרוסופט ! :silly:

פורסם

תפסיקו לקנאות בו סך הכל הבן אדם קצת עשיר...

שיבקר יותר יעלה את הריטינג של הישראל ::)

פורסם

"קצת עשיר" :lol:

אגב שמתם לב שכמעט כל השאלות בראיון בערוץ 2 היו על כמה שהוא עשיר? ואולי איזה שתי שאלות על מחשבים

פורסם

תגידו הוא יהודי? :P

פורסם
  • מחבר

קצת עשיר ,קצת עשיר ,קצת עשיר .... 34 מילירד דולר זה לא קצת עשיר ,עשיתי חשבון קטן אם יתן לימשהו (למשל לי) מיליון דולר אז ישאר לו עוד רק 33 אלף כפול מליון דולר ,33000 מליון דולר ,מסכן כנראה הנטל היה כבד עליו ? ???

איזה יהודי ואיזה בטיח נוצרי לגמרה !!

פורסם

אתם יודעים שהוא לא הכי עשיר בעולם נכון? אוליי יש לו הכי הרבה השפעה בעולם אבל הוא לא הכי עשיר יש איזה שייך ערבי שהוא הכי עשיר יש לו יהלומים שין להם ערך כספי מספיק בעולם.

נגיד ככה ביל יכול לכבות את כל החשמל בארצות הברית אם הוא רוצה.

פורסם

קצת עשיר ,קצת עשיר ,קצת עשיר .... 34 מילירד דולר זה לא קצת עשיר ,עשיתי חשבון קטן אם יתן לימשהו (למשל לי) מיליון דולר אז ישאר לו עוד רק 33 אלף כפול מליון דולר ,33000 מליון דולר ,מסכן כנראה הנטל היה כבד עליו ?  ???

איזה יהודי ואיזה בטיח נוצרי לגמרה !!

רפורמה בחינוך, עכשיו.

פורסם
  • מחבר

ברגע שסיפרת לי את זה מייד נהיה לי טוב :nono: :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים