עבור לתוכן

שלום יש לי בעיה עם שמירת תמונות

Featured Replies

פורסם

בעיה מוזרה קצת... אני לא יכול לשמור תמונה מאתר מסויים בתור קובץ jpg הוא נותן לי רק אפשרות של שמירה בקובץ bmp.זה קורה לי רק באתר מסויים , שאר האתרים זה שומר לי רגיל את הקובץ כמו שהוא..

יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?

תודה

פורסם

אולי כי התמונה שאתה מנסה לשמור היא בפורמט .bmp מלכתחילה?

הדפדפן שומר את התמונה בפורמט המקורי שלה, הוא לא ממיר פורמטים

פורסם
  • מחבר

לא היא לא... בדקתי.. פעם אמרו לי למחוק את את הקבצי קוקי והקבצי אינטרנט זמנים אבל זה גם לא עזר.. זה קורה רק באתר מסויים זה הקטע המוזר... ???

פורסם

אם התמונה בפורמט BMP

מקסימום תעתיק אותו למחשב בפורמט BMP

ותהפוך אותו לJPG מה כול כך קשה..

פורסם
  • מחבר

כן תודה על הפתרון היצירתי ... אבל אני רוצה לדעת למה אי אפשר לשמור אותו כמו שהוא לא לעקוף את הבעיה...

וזה לא תמונה אחת אז להתחיל להעתיק ולשנות זה לא פשוט. אני רוצה גם לעתיד מה הבעייה.. :-[

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שיכול לעזור?

פורסם

אם הבעיה רק באתר מסוים כנראה שהבעיה באתר עצמו

ולא מהדפדפן ומה הבעיה בלסמן מספר קבצים (אפילו כמה מאות)..ולהפוך אותם לJPG (לי ב ACDSEE לוקח בדיוק כמה שניות/דקות תלוי בכמה תמונות)..

פורסם
  • מחבר

טוב תודה בכל אופן.. והבעיה זה לא באתר כי חבר שלי מוריד משם תמונות והכל רגיל יורד....

:nixweiss:

פורסם

תנסה שוב למחוק את כל הקבצים הזמניים במחשב שלך. כל פעם שעשיתי זאת זה פתר לי את אותה בעיה שהייתה לך.

פורסם
  • מחבר

נסיתי.. וגם התקנתי מחדש את האקספלורר... פעם זה עבד לי גם אבל עכשיו זה כבר לא עוזר.... וזה רק באתר של הייד פארק עושה את הבעייה..

מוזר.. אולי כי שמרתי משם הרבה תמונות.... חבל שאין פיתרון לזה במקום להוריד ולשנות את סוג הקובץ בעצמי.... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מצטער שסתם הצקתי לכם בשאלה.. הבעיה באמת באתר שלהם.. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים