עבור לתוכן

סיפורי אוברקלוק, והפעם הכשלונות...

Featured Replies

פורסם

חשבתי להתחיל משהו חדש, ת'רדים אשר יכללו ניסיונות שלכם עם אוברקלוקינג לאורך השנים בהם אתם מתנסים עם הדבר... והפעם רציתי לשמוע על הכשלונות שלכם בנושא, כלומר אם למשל קניתם את הלוח הכי טוב לאוברקלוק זכרונות מהירים מעבד מיוחד הרכבתם הכל וכלום, לא עברתם את התוספת של 5% למעבד... שתפו אותנו בכשלונות שלכם, ואיך הצלחתם להתגבר עליהם, אם בכלל...

• תגובות 42
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כלומר אם למשל קניתם את הלוח הכי טוב לאוברקלוק זכרונות מהירים מעבד מיוחד הרכבתם הכל וכלום

:P

פורסם

ZOLT ספר להם...

פורסם

טוב, יש לי לוח אפוקס +4G4A עם זכרונות Crosair PC3000 ומעבד 1.8A, ולא הצלחתי לעבוד 128fsb יציב.

פורסם

אמרתי לחבר שלי שהגדלתי את המתח ב- 5% (החבר שלי הוא דילר ) אז הוא הסתכל עליי בצורה מאוד לא סימפטית והתעצבן !

ואח"כ הוא אמר לי שיבטל לי את האחריות , אז החלטתי לעשות O.C אבל בלי לדבר .

פורסם

במילה אחת : אכזבה :lol:

פורסם
  • מחבר

כלומר אם למשל קניתם את הלוח הכי טוב לאוברקלוק זכרונות מהירים מעבד מיוחד הרכבתם הכל וכלום

נשמע לך קרוב ? ::)

ולמה סיפרת לבעל החנות הקברית מן הסתם שעשית אוברקלוק ?

פורסם

נשמע לך קרוב ? ::)

ולמה סיפרת לבעל החנות הקברית מן הסתם שעשית אוברקלוק ?

אתה לא מבין , חבר שלי הוא דילר , הוא לא בעל חנות קברית , שנינו עובדים באוניברסיטה ואנחנו חברים לכל דבר !

מפעם לפעם אני מותח אותו ומספר לו על מעלליי הציוד שהוא מוכר .....

יותר נכון מסתלבט עליו ....

ובאותו מקרה , גם סיפרתי לו על ה- OC .

פורסם

לי היה תכנון לעשות על מחשב ישן 200 אבל אחרי חצי שעה של עבודה עוד לפני שעשיתי Oc פתאום הפסיק לפעול :'(

פורסם
  • מחבר

מה עם סיפורי כשלון זוהרים יותר ? כמו זה שקנה את האיפוקס והפנטיום 4 1.8A...

פורסם

אההה אני לא עומד בזה וzolt עדיין לא נכנס אז אני אספר את סיפורו ואחרי זה אם אני טועה או משהו אז בבקשה תקן אותי

הוא קנה מחשב ב10000 שקל, הכי טוב לoc שאפשר (לוח abit מעבד athlon xp 1900 ו256 ראם mushkin cas 222) בקיצור מחשב oWNZ בצורה לא רגילה, בקיצור הוא בא לעשות oc ו... לא נותן לו, מעל 140 fsp המחשב נותן לו מסך כחול... לאחר בירור מעמיק הוא גילה שהמעבד שלו לא תומך בoc... בקיצור הוא לא יכול להחליף מעבד כי אין שום בעיה חוץ מoc וזה ממילא אסור ככה ש...

זה די עצוב כשחושבים על זה :-\

פורסם

מה זאת אומרת המעבד שלו לא תומך בOC ?

אין כזה דבר... ;D

פורסם
  • מחבר

ומה זה ממילא אסור ? ::)

פורסם

hmm , GigaByte 7vxrp rev2 , XP1800+ with SLK600 and Corsair 3000 without any possibilty to change the voltage coz then it crashes...

פורסם

פעם ניסיתי לעשות o/c לסלרון 300 ע"י חסימה של פין אחד בסלוט, איזה טריק אחד של טום, ומאז הוא לא עובד :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים