עבור לתוכן

מקינטוש

Featured Replies

פורסם

שלום לכל משתמשי המקינטוש רציתי לדעת מה ההבדל בין המקינטוש ל-PC בשימוש ואם מישהו יכול להביא תמונות של המקינטוש שלו פשוט אני חולה על המחשבים האלה :yelclap:

פורסם

הנה תמונה של המאק שלי ליד ה PC וגם עם מצית זיפו ליד בשביל לתת תחושת גודל

p817000116ce.th.jpg

והנה אחת של המאק עם כל הדברים שלו לפני שחיברתי אותו שוב פעם עם משהו ליד בשביל תחושת גודל הפעם קופסת DVD

p81500879dp.th.jpg

פורסם
  • מחבר

יפה! :xyxthumbs: תודה יש עוד תמונות של עוד מחשבים של אפל

פורסם

תיכנס לכאן : http://www.apple.com/dotmac/

יש שם המון מידע + תמונות של מאקים :)

פורסם

אם כבר אז פשוט www.apple.com מה הקשר לשירות dotmac ?

פורסם

אם כבר אז פשוט www.apple.com מה הקשר לשירות dotmac ?

התכוונתי ל - Store, שם יש תמונות של כל המאקים והאביזרים...

פורסם
  • מחבר

את האתר של אפל אני מכיר התכוונתי לראות איך זה נראה בבית של משתמשי אפל ואז זה נראה יותר אמיתי

פורסם

למה המחשב בתמונה כל כך קטן G5 ושאר הG בכלל לא קטנים

ותגיד העכבר הזה נוח כי הוא נראה הכי לא נוח בעולם

פורסם
link=topic=148011.msg1253892#msg1253892 date=1130683186]

למה המחשב בתמונה כל כך קטן G5 ושאר הG בכלל לא קטנים

אתה מתכוון לתמונות של Decktor? אם כן אז בגלל שזה מאק מיני.

פורסם
  • מחבר

ה-G מחשבים הרבה יותר חזקים גם.. והמק מיני התפרסם בגלל הגודל הקטן שלו (אני חושב שזה די ברור)

פורסם

גם המאק מיני הוא G או ליתר דיוק G4 בימינו יש כבר G5 שזה מעבד הרבה יותר חזק עם בעיות חום לא קטנות (אפל משתמשים במערכות קירור מיים בשביל הגרסאות ההכי מהירות) ולכן המאק מיני והמחשבים הניידים של אפל משתמשים ב G4

מה שאתם קורים לו מחשבי G זה בעצם סדרת ה PowerMac שזה תחנות עבודה לכל דבר למרות שאפל מתעקשים להגדיר אותם גם בתור מחשבים ביתיים

נ.ב. אתם יכולים להכנס למפרט מחשב שלי בשביל לראות מה בדיוק יש במאק

נ.ב.ב. העכבר הזה דווקא נוח בצורה מפתיעה אם מתעלמים מהעובדה שזה רק כפתור אחד (גם אני ציפיתי לחוסר נוחות מדהים) ובמקור התכוונתי להשתמש בעכבר אחר בשביל המאק וקניתי את זה רק בשביל האלחוטיות שלו (כדי שאם אני ארצה להשתמש במחשב בתור HTPC) למרות שה MX518 שלי עדיין הרבה יותר נוח

פורסם

גם המאק מיני הוא G או ליתר דיוק G4 בימינו יש כבר G5 שזה מעבד הרבה יותר חזק עם בעיות חום לא קטנות (אפל משתמשים במערכות קירור מיים בשביל הגרסאות ההכי מהירות) ולכן המאק מיני והמחשבים הניידים של אפל משתמשים ב G4

מה שאתם קורים לו מחשבי G זה בעצם סדרת ה PowerMac שזה תחנות עבודה לכל דבר למרות שאפל מתעקשים להגדיר אותם גם בתור מחשבים ביתיים

נ.ב. אתם יכולים להכנס למפרט מחשב שלי בשביל לראות מה בדיוק יש במאק

נ.ב.ב. העכבר הזה דווקא נוח בצורה מפתיעה אם מתעלמים מהעובדה שזה רק כפתור אחד (גם אני ציפיתי לחוסר נוחות מדהים) ובמקור התכוונתי להשתמש בעכבר אחר בשביל המאק וקניתי את זה רק בשביל האלחוטיות שלו (כדי שאם אני ארצה להשתמש במחשב בתור HTPC) למרות שה NX518 שלי עדיין הרבה יותר נוח

המאק באמת מספק לך תחליף ל - PC?

מה אתה עושה איתו?

אם אפשר לשאול, כמה עלה בערך המאק שלך? ;D

פורסם

תשמע המאק הוא לא כזה חלש כי תזכור שזה לא מעבד אינטל אז יחסית למה"צ הוא הרבה יותר יעיל וגם יש לו 512KB של CACHE

הוא משמש אותי לכל דבר חוץ ממשחקים למרות שהוא מאוד הפתיע אותי גם בביצועים של תלת מימד אני יכול לשחק עליו UT2004 על ההגדרות ההכי גבוהות בצורה חלקה אבל המשחק היחיד שאני משחק זה WOW והוא רץ עליו ככה ככה...

אם רק הוא היה מריץ WOW כמו שצריך הייתי בכלל מאפסן את ה PC איפהשהוא

בקשר למחיר הוא עלה לי 4400 שקל בערך כולל מקלדת ועכבר בלוטות' המחיר שלו עצמו זה 3700 לא כולל שום דבר מעבר למחשב עצמו וזה לא יקר בכלל אם תשווה למחשבים קטנים אחרים כמו SHUTTLE

חוץ מזה מחשב ששוקל קילו וחצי זה נורא נוח כשלמשל אני נוסע לבית של אמא שלי לסופ"ש ואני לא רוצה להיתקע מול הסלרון 300 שלה אז אני פשוט דוחף אותו לתיק

פורסם

תשמע המאק הוא לא כזה חלש כי תזכור שזה לא מעבד אינטל אז יחסית למה"צ הוא הרבה יותר יעיל וגם יש לו 512KB של CACHE

הוא משמש אותי לכל דבר חוץ ממשחקים למרות שהוא מאוד הפתיע אותי גם בביצועים של תלת מימד אני יכול לשחק עליו UT2004 על ההגדרות ההכי גבוהות בצורה חלקה אבל המשחק היחיד שאני משחק זה WOW והוא רץ עליו ככה ככה...

אם רק הוא היה מריץ WOW כמו שצריך הייתי בכלל מאפסן את ה PC איפהשהוא

בקשר למחיר הוא עלה לי 4400 שקל בערך כולל מקלדת ועכבר בלוטות' המחיר שלו עצמו זה 3700 לא כולל שום דבר מעבר למחשב עצמו וזה לא יקר בכלל אם תשווה למחשבים קטנים אחרים כמו SHUTTLE

חוץ מזה מחשב ששוקל קילו וחצי זה נורא נוח כשלמשל אני נוסע לבית של אמא שלי לסופ"ש ואני לא רוצה להיתקע מול הסלרון 300 שלה אז אני פשוט דוחף אותו לתיק

תודה רבה על התשובות :)

המאק מסוגל כנראה להרבה יותר משחשבתי :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים