פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים שלום.המחשב אחרי פירמוט עם XP SP1 .כאשר אני מחבר DISK ON KEY אני מקבל הודעה שה USB יעבוד במהירות איטית וכי עלי להורידעדכון (כנראה):ההודעה מתייחסת לבקר מהיר 2442 וכן 2444 של INTEL 82801BA .אוסיף שיש לי ציפסט D845I .אין לי את הדיסק של לוח האם אז הלכתי לאתר של אינטל אבל ממש לא הבנתי מה עלי להוריד ואיך.אודה לכם אם תעזרו לי.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים תוריד/תתקין SP2 (יש שם דריברים לUSB2)..http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=757〈=engתבחר את מערכת ההפעלה שלך ותוריד את הדרייברים (זה לציפסט שלך..)..ואם לא עוזר..אז תביא את השם המלא של הבקר USB (כדי שנביא לך לינק לדרייברים..)..אבל תנסה את השתי ההצעות למעלה וותראה מה קורה..
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים עשיתי חיפוש באתר של אינטל ואין שם את הבקר הזהתוריד את EVEREST ותראה שם (התקנה של הדרייברים של הציפסט/לוח וSP2 אמורה לפתור תבעיה)..
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש לי את אותה הבעיה עם המהירות. יש לי XPPRO SP1. האם רק בSP2 החיבור הוא מהיר? (סליחה שאני מקפיץ)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים לא צריך SP2 בשביל USB2מספיק SP1שמת לב שאתה מקפיץ דיון מלפני חודשיים?לא שמתי לב. :-\לא רציתי לפתוח חדש, עשיתי חיפוש וזה מה שמצאתי.איך אפשר להתקין חיבור מהיר? המחשב שלי חדש, יש את האפשרות.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים נכנסים ל-device manager, מעיפים את החיבור USB ומבצעים סריקה של חומרה חדשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.