עבור לתוכן

בעיה בפורטים

Featured Replies

פורסם

ממ... :) טוב

אני חדשה פה <<שמחה להיות>> :) אז צ'לום לכולם!!!

ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>>

וזה הראה שהפורט שלי חסום...

ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<:o>>

טוב, מה אני עושה?

פורסם

את מחוברת ברשת ביתית? מה הפיירוול שלך, כלומר יש לך תוכנה נפרדת או שזה הפיירוול של ווינדוס?

פורסם
  • מחבר

את מחוברת ברשת ביתית? מה הפיירוול שלך, כלומר יש לך תוכנה נפרדת או שזה הפיירוול של ווינדוס?

אממ...:) לא אין לי רשת

ואין לי פיירוול, כנראה של הווינדוס :$

פורסם

לכי לCONTROL PANEL לNETWORK CONNECTIONS ותראי אם יש סימן של מנעול על חיבור האינטרנט שלך. אם כן, תלחצי עליו מקש ימני, PROPERTIES, FIREWALL SETTINGS ובEXCEPTIONS תבחרי את הפורטים שאת רוצה לפתוח, או לחילופין, תפתחי את כל הפורטים בפני תוכנות שיתוף הקבצים, דבר שיותר קל לעשות אבל פחות מומלץ.

פורסם

ממ אין לי מה להוסיף על מה שהוא אמר..

אבל.. ברוכה הבאה![גם כי הוא לא אמר, וגם כי לי לא אמרו כשנרשמתי, אז הרגשתי צרך להגיד לך.. :)]

פורסם
  • מחבר

לכי לCONTROL PANEL לNETWORK CONNECTIONS ותראי אם יש סימן של מנעול על חיבור האינטרנט שלך. אם כן, תלחצי עליו מקש ימני, PROPERTIES, FIREWALL SETTINGS ובEXCEPTIONS תבחרי את הפורטים שאת רוצה לפתוח, או לחילופין, תפתחי את כל הפורטים בפני תוכנות שיתוף הקבצים, דבר שיותר קל לעשות אבל פחות מומלץ.

ווווואהההההההההההה.......

חחחחחח נתקעתי בבעיה, איך אני מגיעה FIREWALL SETTINGS ???

=\

חיחי... ותודה ל...<<לא יודעת איך קוראים לך>>

:) שמחה להיות פה

פורסם

שכחתי שאחרי שלוחצים PROPERTIES הולכים ללשונית ADVANCED. אבל יש לך בכלל סימן של מנעול שם?

פורסם

איזה חבילת שירות יש לך לאקס פי-sp1 או sp2 ?

איזה אנטי וירוס יש לך?

פורסם
  • מחבר

יאאאא...:)

הסתדרתי... תודה לכולם!!!

:*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים