פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים את מחוברת ברשת ביתית? מה הפיירוול שלך, כלומר יש לך תוכנה נפרדת או שזה הפיירוול של ווינדוס?
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים מחבר את מחוברת ברשת ביתית? מה הפיירוול שלך, כלומר יש לך תוכנה נפרדת או שזה הפיירוול של ווינדוס? אממ... לא אין לי רשת ואין לי פיירוול, כנראה של הווינדוס
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים לכי לCONTROL PANEL לNETWORK CONNECTIONS ותראי אם יש סימן של מנעול על חיבור האינטרנט שלך. אם כן, תלחצי עליו מקש ימני, PROPERTIES, FIREWALL SETTINGS ובEXCEPTIONS תבחרי את הפורטים שאת רוצה לפתוח, או לחילופין, תפתחי את כל הפורטים בפני תוכנות שיתוף הקבצים, דבר שיותר קל לעשות אבל פחות מומלץ.
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים ממ אין לי מה להוסיף על מה שהוא אמר.. אבל.. ברוכה הבאה![גם כי הוא לא אמר, וגם כי לי לא אמרו כשנרשמתי, אז הרגשתי צרך להגיד לך.. ]
פורסם 2005 באוקטובר 2719 שנים מחבר לכי לCONTROL PANEL לNETWORK CONNECTIONS ותראי אם יש סימן של מנעול על חיבור האינטרנט שלך. אם כן, תלחצי עליו מקש ימני, PROPERTIES, FIREWALL SETTINGS ובEXCEPTIONS תבחרי את הפורטים שאת רוצה לפתוח, או לחילופין, תפתחי את כל הפורטים בפני תוכנות שיתוף הקבצים, דבר שיותר קל לעשות אבל פחות מומלץ. ווווואהההההההההההה....... חחחחחח נתקעתי בבעיה, איך אני מגיעה FIREWALL SETTINGS ??? =\ ******** חיחי... ותודה ל...<<לא יודעת איך קוראים לך>> שמחה להיות פה
פורסם 2005 באוקטובר 2819 שנים שכחתי שאחרי שלוחצים PROPERTIES הולכים ללשונית ADVANCED. אבל יש לך בכלל סימן של מנעול שם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.