עבור לתוכן

Medusa 5.1 Surround Headset Multimedia

Featured Replies

פורסם

גם ל Zalman יש אוזניות 5.1 האם הם יותר טובות מהם??? כי יש לי את ה Zalman ולא ממש ברור שם

אם הקולות מגיעים מקדימה, האחורי מעט יותר טוב

האם כאן מקבלים הבחנה ברורה מהיכן הקולות מגיעים, ממש כמו שיושבים במרכז חדר עם רמקולים

פורסם

אין כיום אוזניות אשר משתוות מבחינת הסאונדסטייג' למערכת רמקולים יחסית טובה

פורסם

מי יותר טובות

המדוזה או הזלמן????

אגב לסנהייזר יש דגם של אוזניות שהם משמיעות סראונד(5.1)??

פורסם

מניסיון שלי המדוזה לקחו את הזלמן בהכל (לפחות עם האוזניות והציוד שלי). כפי שציינתי גם בביקורת, הבמה בהחלט טובה, וב-NFSU2 הבדלתי ביברור שהמנוע נמצא מקדימה, ושאר הדברים שנמצאים מקדימה נמצאים בצדיי המנוע (מתחרים, התנגשויות ועוד). הדגשתי כי אין לצפות לבמה כמו של רמקולים, אך הבמה היא מעבר למספקת, ואף טובה מאוד כשמתחשבים בעובדה שאילו הן אוזניות.

Anatoli.

פורסם

חבל שלא בדקתי מה? אני מודע לעובדה שזו הנציגות שלהם בארץ, למקרה ששכחת הם פרסמו באתר שלנו לפני כמה שבועות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם שומעים בבירור שהקולות מגיעים מקדימה זה מעולה, אני מבין שאותו דבר תכף לגבי הקולות מאחור ( בזלמן זה סביר )

מה הדעול לגביה ברשת ומה הדעת קבל שהם יותר טובים מהזלמן?

חוץ מזה נראה לי שזה שוק שיתפוס בקרוב, תיכך קוס וכל השרא גם יוציאו אוזניות כאלו, וכמובן לוג'יטק

פורסם
  • מחבר

:hi:

האם המיקרופון ניתן להפרדה מהאוזניות

פורסם

המיקרופון לא ניתן לפירוק. עם זאת, עם מיקרופון שכזה אין שום טעם לפרק אותו. הוא נוח מאוד, בעל מרחב תמרון גדול מאוד וכרוצים אפש פשוט להזיז אותו אחורה.

Anatoli.

פורסם

אגב לסנהייזר יש דגם של אוזניות שהם משמיעות סראונד(5.1)??

לפי האתר שלהם לא

פורסם

זלמן=חרא.

פורסם

מאיפה אפשר לקנות את ה-Medusa ??

פורסם

חיפוש קצר בגוגל

האוזניות נמכרות באתר comp.il

פורסם

מדובר בGaming Headset הטוב ביותר לשימוש ביתי, הן עדיפות על-פני *כל* הדסט אחר בהנחה שמדובר בשימוש ביתי בלבד.

אני מדבר על הגרסא הרגילה (זו שאנטולי כתב את הביקורת עליה), גרסת הUSB "זוללת" משאבי מערכת.

פורסם

טוב, לי יש את הסיביריה של אייסמט ואני מאוד מרוצה.

אבל כנראה שהדגם הנ"ל באמת עדיף, בבירור אני יכול להגיד שלא הסיביריה ולא הדגם הזה לא רואים את הזלמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים