עבור לתוכן

מנהל הורדות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי DAP PREMIUM אז אני לא מתלונן...

פורסם

הבעיה בDAP שאי אפשר להגביל את קצב ההורדה אז כול פעם שאני מוריד משהו בזה האינטרנט הרגיל זוחל...

פורסם
  • מחבר

הבעיה בDAP שאי אפשר להגביל את קצב ההורדה אז כול פעם שאני מוריד משהו בזה האינטרנט הרגיל זוחל...

מה זואת אמרת?

פורסם

שההורדה לוקחת את כול רוחב הפס והגלישה לאתרים איטית...

פורסם

אני משתמש ב flashget ואני מרוצה, את dap לא ממש אהבתי ( והוא גם שם לך הרבה spy ware במחשב ) ו get right עבר זמנו ...

בפלאשגט יש את כל מה שאתה צריך , גישה ל ftp , הורדה מהירה , פיצול קבצים , ממשק נוח ולא זולל משאבים ...

פורסם

מסכים 100%

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב flashget ואני מרוצה, את dap לא ממש אהבתי ( והוא גם שם לך הרבה spy ware במחשב ) ו get right עבר זמנו ...

בפלאשגט יש את כל מה שאתה צריך , גישה ל ftp , הורדה מהירה , פיצול קבצים , ממשק נוח ולא זולל משאבים ...

זה הכול שטיות!!!

וכמו שאמרתי יש לי DAP PREMIUM אז אין כלום,

וגם ב DAP רגיל אין spy ware אני ממש ממליץ אליו אבל חבל פשוט שאין מנהל הורדות ביוחד ל ADSL כי זה היה עוזר קצת.

פורסם

עם כבר משתמשים במנהל הורדות אז אני ממש ממליץ את REGET היא הכי נוחה יפה יש לה פיצ'ר להוריד קבצים מFTP והיא גם מחלקת את הקבצים ויש לה עוד מלא אופציות שמושיות. אני כבר מתחיל להשמה כמו ערוץ הקניות.

פורסם

שמישהו כבר יסביר לי מה רע ב GetRight

פורסם

שמישהו כבר יסביר לי מה רע ב GetRight

סוף סוף, גם אני משתמש בתוכנה הזאת, יש אפשרות לעשות ACCELERATE עד 7 חלקים, ויש שם אפשרויות למצא עוד שרתים עם אותו הקובץ...

אני בדרך כלל מוריד עם גטרייט 30% יותר מאשר עם DAP...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים