פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מחבר אתה יודע יש לי עכשיו DAP והוא עושה קצת בעיות ב ADSL הוא נתקע בהורדות, לא התוכנה אלה ההורדה עצמה, ו FLASHGET לא אהבתי,אין מנהל הורדות מיוחד ל ADSL?
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים יש תוכנה שלפי דעתי שמה את DAP ו FLASH GET בכיס הקטן !!http://www.kontiki.com/התוכנה נקראת KONTIKI .והיא מעולה עם ADSL !!היא גם מפצלת את ההורדות בדרך מסוימת ..והרבה יותר נוחה לשמוש מ DAP , הצורת מדידה שלה טיפה שונה לא קילו BYTE אלה קילו BITE שזה ממש שונה אבל המהירות פחות או יותר זהה ל DAP ולפי דעתי יותר מהירה מניסיון .והיא חינם .. :smoke:תנסו ותראו , ממשק קצת לא רגיל , אבל נחמד אחרי שמתרגלים .
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים יש תוכנה שלפי דעתי שמה את DAP ו FLASH GET בכיס הקטן !!http://www.kontiki.com/התוכנה נקראת KONTIKI .והיא מעולה עם ADSL !!היא גם מפצלת את ההורדות בדרך מסוימת ..והרבה יותר נוחה לשמוש מ DAP , הצורת מדידה שלה טיפה שונה לא קילו BYTE אלה קילו BITE שזה ממש שונה אבל המהירות פחות או יותר זהה ל DAP ולפי דעתי יותר מהירה מניסיון .והיא חינם .. :smoke:תנסו ותראו , ממשק קצת לא רגיל , אבל נחמד אחרי שמתרגלים .זה התוכנה הכי לא נוחה/מפגרת/לא שימושית/<הכנס קללה כאן> שבחיים שלי ראיתי!!כול הורדה היא מסבכת למיליון ושבעה חלונות אי אפשר להבין איפה משהוא מתחיל ואיפה הוא ניגמר!!!כשמורידים משהו מgamespot חיבים להשתמש בזה...איזה סיוט.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים את האמת מנהל הורדות לא כל כך עוזרים רק עם מורידים משהו ענק שרוצים להמשיך ולהפסיק באמצע!רק לפעמים הוא הצליח לעשות לי את ההורדה מהירה מכל מיני אתרים עם רוחב פס של נעל!
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים מחבר מנהל הורדות כשמו כן הוא - המוביל היום הוא DAP !!! הוא הכי טוב והכי שימושי, חשבתי שאולי יש מיוחד ח ADSL אבל לא מצאתי ו KONTIKI ממש לא נראה לי.מנהל הורדות נותן לך אפשרות להכניס את כול ה URL'S למקום אחד ולהוריד אותם בזמנך החופשי בלי בלי שצריך להיכנס לאתר כול הזמן, זה ובנוסף לאפשרות ה RESUME .זה שזה ממהיר את ההורדה, אולי כן ואולי לא אבל אין הבדל גדול בין רגיל למנהל הורדות.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים מה בדיוק כ"כ שימושי וטוב ב DAP, בפלאשגט יש הכל + יותר ממה שצריך + מאד מאד נוחה.ו"מה רע ב GetRight":GetReal. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.