פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים אני מחפש חנות מחשבים רצינית וגדולה בראשון לציון (אני מוכן גם להתפשר לכיוון חולון)שמתי לב שכל החניות הן בחיפה
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים בראשון יש את KSP:ראשון לציון:מרכז מכירותימים א' - ה' 10:00 - 19:00( רצוף )? יום ו' 9:30 - 14:00( רצוף )? טלפון: 1-599-555-700 פקס: וכמובן שבאזור המרכז יש הרבה חנויות טובות כמו www.zigzag2000.co.ilwww.logicpc.co.il www.lamir.co.ilועוד....
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים אין שום חנות מחשבים רצינית בחיפה חוץ מ KSP הכל קקע...יש איזה רבע סניף של פנדה שאני בכלל לא מחשיב אותו חנות.יש את זיגזג בנווה מונסון ויש את לוג'יק ברמת גן.יש ל KSP כמה סניפים בארץ גם בראשון גם בגעש גם בפ"ת (לא יודע אם זה קשור).חוצמזה זיגזג ופנדה עושים משלוחים כמעט לכל הארץ ולוג'יק שולחים גם בדואר.ולמיר חרא של חנות ;D
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מה כבר יש בחיפה?????? נכון שיש מבחר גדול של חלקים.....אבל אם תסתכל טוב תראה שהכל יקר.....במיוחד אצל פנדה (מותר לי להגיד את זה :s05: )
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים אין שום חנות מחשבים רצינית בחיפה חוץ מ KSP הכל קקע...יש איזה רבע סניף של פנדה שאני בכלל לא מחשיב אותו חנות.יש את זיגזג בנווה מונסון ויש את לוג'יק ברמת גן.יש ל KSP כמה סניפים בארץ גם בראשון גם בגעש גם בפ"ת (לא יודע אם זה קשור).חוצמזה זיגזג ופנדה עושים משלוחים כמעט לכל הארץ ולוג'יק שולחים גם בדואר.ולמיר חרא של חנות ;Dיש את נועה מחשבים... פנדס זה באמת חצי חנות, המקום ההוא זה מטר על מטר, איזה עובד שעלה לארץ לפני שנה ולוקח שם חצי שעה רגע להגיע לתורך, ואז עוד חצי שעה עד שהוא מפסיק להסתבך עם התוכנה, ואז רבע שעה עד שהוא מדפיס לך קבלה, ועוד חצי שעה עד שאפשר לצאת משם. בקיצר, אם אתה לא קרוב יותר לקיסריה, תוותרו על פנדס... המחירים שם גמככה לא כזו מציאה בד"כ.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר פותח הת'ארד' date=' אתה לא יודע שאסור לדון על חנויות על גבי הפורום? [/quote'] בגלל זה כתבתי את הדיון בפורום שיש הכי פחות סיכוי שמנהלים יכנסו אליו סתם! לא ביקשתי המלצה, רק ביקשתי שמות של חנויות איכותיות באזור המרכז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.