עבור לתוכן

Pro Evolution Soccer 5 סוף סוף זה כאן!!!!!

מה לדעתכם הכי "טוב" 1,165 הצבעות

1. 1. מה לדעתכם הכי "טוב"

• פיפא 2006
    • Pro Evolution Soccer 5
    • שניהם אכזבה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני חושב ששיחקת ב3 או 4 אני לא זוכר אבל 5 די נחמד השליטה הרבה יותר אמיתי מFIFA אין ויכוח אבל גם לא מושלמת רק התחלתי להרגל לזה ובמשחק השלישי שלי ניצחתי 1-0 ורק בניצחון הזה הבנתי כמה שPES יותר מציאות מFIFA

למרות שFIFA 2006 היה די נחמד

אבל בכל מקרה אני מעדיף PES על FIFA

• תגובות 73
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן זה סגנון שונה לגמרי בתפקידים צריך הרבה לחשוב ולתכנן ו FIFA זה משחק בלי שום תוכן רק לרוץ ולעשות גול.

טוב אז את זה לא ידעתי :)

בכל מקרה אני לא מתלהב ממשחקי ספורט,רק מירוצים :)

"לרוץ ולעשות גול"

הרגת אותי שוב... :lol:

בקיצור מה שאני אומר שזה לא קשור בשיט מה שאתה אומר...

כי אם היית אוהב כדורגל או ספורט בכלל היית מדבר אחרת...

וזה שאתה לא אוהב את זה לא אומר שאנשים שמשחקים בזה רצים ועושים גולים...אני יכול להגיד באותה נימה שמשחק תפקידים זה לרוץ וללחוץ הרבה על

העכבר(ולא אני לא מתכוון רק ל-H&H)...

פורסם

פיפא משחק לא משהו בכלל, שיחקתי בו (2006), אין בו שום דבר חדש, למה מתלהבים ממנו??

אני מדבר בעיקר על גרפיקה, לעומת משחקים חדשים שיש היום בסגנון אחר, כל הזמן רואים שינוי, כמו אייג אוף אימייר 3, F.E.A.R

זה חידוש ויש ממה להתלהב...

פורסם

"לרוץ ולעשות גול"

הרגת אותי שוב... :lol:

בקיצור מה שאני אומר שזה לא קשור בשיט מה שאתה אומר...

כי אם היית אוהב כדורגל או ספורט בכלל היית מדבר אחרת...

וזה שאתה לא אוהב את זה לא אומר שאנשים שמשחקים בזה רצים ועושים גולים...אני יכול להגיד באותה נימה שמשחק תפקידים זה לרוץ וללחוץ הרבה על

העכבר(ולא אני לא מתכוון רק ל-H&H)...

תפקידים זה לא לרוץ וללחוץ.

יש בנית דמות,עלילה.

והסיבה שאני לא אוהב משחקי ספורט כמו NBA ו FIFA זה בגלל שכל שנה הם חוזרים על עצמם משנת 2000 עד עכשיו לא היה שינוי מספיק גדול.

ו ההבדלים בין FIFA 2005 ל- 2006 כאלה קטנים ולא מורגשים,את הגרפיקה הם בקושי מחדשים. :nixweiss:

פורסם

עזוב...סתם ויכוח,אתה יכול להתייחס לכל משחקי הH&H כמשחק שהולכים ולוחצים על העבר עד שהיד מתעיפת...

וגם במשחקי מירוץ אין אינטיליגנציה מטורפת...שוב אני חוזר למה שאמרתי בהתחלה...הכל תלוי במה שאתה אוהב בסופו של דבר...

פורסם

פיפא אכזה גדולה1!!!!!!

חכיתי לפיפא וכמה שיותר חכיתי ככה גדול האכזבות שלי אלייה שפוט אחרי שבוע כבר הפסקתי לשחק

אבל הפעם אני בתוך שפרו אבוליסן יהיה יותר טוב

פורסם

טוב אחרי כמה משחקים אני חייב לומר שיש שיפור ניכר מ- 4.

הגרפיקה השתפרה לדעתי, בעיקר בפנים יותר ריאליסטי.

במגרשים אין ממש שיפור.

התפריטים בסדר (לא מת עליהם)

המשחקיות ממש השתפרה, קשה יותר לשלוט עקב כך השליטה ריאליסטית יותר. ההקפצות מעל השוער כבר לא קלות כל כך.

אממ

סה"כ אהבתי את השיפור למרות שהיה אפשר ללכת עוד כמה צעדים קדימה.

ד"א מישהו יודע למה יש כל כך מעט ליגות? וגם בכל ליגות אין את כל הקבוצות. למה לעזאזל אני לא מוצא את מנ. יוניטד ב- ליגה האנגלית..?

פורסם

אתה לא מוצא את מנ. יונייטד כי קונאמי רכשו רשיונות רק לצ'לסי וארסנל מהליגה האנגלית.

רשיונות לליגות זה המקום היחידי שבו פיפא לוקח את פרו.

פורסם

לא שיחקתי ב-pes5, אבל fifa 2006 משחק ממש טוב. קשה להשתלט, יחסית הרבה כפתורים וגם התנועה נורא ריאליסטית אז צריך להתרגל.

פורסם

אתה לא מוצא את מנ. יונייטד כי קונאמי רכשו רשיונות רק לצ'לסי וארסנל מהליגה האנגלית.

רשיונות לליגות זה המקום היחידי שבו פיפא לוקח את פרו.

מה זה ה** הזה... אין הרבה קבוצות בכלל.... חסרות המון..

ממש מבאס

פורסם

הרבה קבוצות קיימות רק לא בשמות המוכרים ולא עם התלבושות שלהן, תוך כמה זמן יצא בטח איזה פאצ' שמסדר את העניין כמו בפרו4.

מה שכן אתה יכול להבין מהשם את מי הקבוצה, מנצ'סטר יונייטד למשל נקראים MAN RED, חלק יותר ברורים חלק פחות, בכל מקרה עם קצת סבלנות תקבל את מה שאתה רוצה.

יש במשחק את הליגות הצרפתית, הספרדית, האיטלקית, האנגלית, ההולנדית, הגרמנית ועוד כמה קבוצות, יש גם נבחרות, ככה שלהגיד שאין הרבה קבוצות זה טעות.

ונכון זה מבאס, אבל זה עולה להם כסף וכנראה הרבה כסף, אני לא מאמין שאם זה לא היה עולה המון הם לא היו קונים את הרשיונות.

עריכה

מישהו שיחק בו ברשת ב-PC? יודעים אם נפתרה בעית הלאגים?

פורסם

כן MAN RED היה נשמע הגיוני אני יבדוק מחר. כאילו זה רק בשמות שונים אבל השחקנים אותו דבר?

יש גם man blue

פורסם

שחקנים עם שמות, פרצופים והכל יש זה רק השמות של הקבוצות והתלבושות.

MAN BLUE אלה הסיטי. הם שמו שמות שאיך שהוא תבין מי הקבוצה.

פורסם

בתור מישהו שפעם ראשונה הפעיל את המשחק...אני חייב לציין

שהשליטה על השחקנים על הפנים, אין כפתור TURBO ובהתקפה אין כפתור שמאפשר

לך לעבור שחקנים על ידי פעולת כדורגל וירטואוזית זו או אחרת...בקיצור, מעפאן.

פורסם
  • מחבר

זה שלא מצאת אותו לא אומר שאין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים