פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים אני ממש כבר סגור על לקנות אותם, אבל מצאתי עכשיו באתר neoseeker.com ביקורות של קונים עליהם.95% מהביקורות משבחות את הסט ובקושי מוצאים חסרונות, אבל ישנם כ3-5 אנשים שמספרים שהסאב/אמפ נשרף להם. אני קראתי גם כתבה מקצועית (נדה לי ב soundforge או 3dsound או משהו כזה) שגם בכתבה אמרו שנשרף להם הסאב. האם זוהי תופעה שכיחה בסט? (אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל ולכן אחריות ושליחת הסט המקולקל והכל תהיה סיפור (מבחינת זמן וכסף))
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים שמע אם הרבה מאוד אנשים משבחים אותו ורק ל3-5 זה קרא אז זה לא אומר שזה שכיח...זה כמו אם לקנות הארדיסק של מקסטור או סיגייט או משהו...אתה תמצע הרבה מאוד אנשים שהארדיסק התקלקל להם אבל זה לא אומר שהחברה לא טובה.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים אגב, במקרה של נסיעה לחול, יש לשקול קניה של מערכות אחרות, שלא מצויות בארצנו,AL641 לדוגמא.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים AL641 לדוגמא.הסאב בגודל של מארז אנרמקס ושוקל 25 קילוגרם, איך אתה רוצה להביא אותו בידיוק?
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים שניהם ביחד.אם היית יותר מפעם אחת בחו"ל אתה צריך לדעת שזה בלתי אפשרי, כל המזוודות לבדן עם הבגדים וכו' עושות את העבודה ואין לך מקום ומשקל לעוד 25 קילוגרם.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים אגב, לכל יעד מלבד ארה"ב וקנדה מותר לשאת מזוודה אחת, של 20 ק"ג פר אדם. לארה"ב מותר שתים שלא מוגבלות במשקל. לאחותי יש מזוודה לזה, מזוודה של 39 אינצ'.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים הנה דרך להביא את הAL641.. עכשיו ברצינות, הסאב של הלוגיטיק קטן משמעותיתי מזה של ה641?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.