עבור לתוכן

טיול ללונדון...כדורגל

Featured Replies

פורסם

גם אם יש בה 8 מליון תושבים

זה לא הופך אותה לעיר הגדולה בעולם (ואפילו לא קרוב)

http://en.wikipedia.org/wiki/Cities_with_the_most_people

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_metropolitan_areas_by_population

בקשר לבירת הפיננסים של העולם, זה הרי לא תואר רשמי

אבל לדעתי, גם באופן לא רשמי זה לא נכון.

החברות שנסחרות בלונדון לא מתקרבות בגודלם ושווים לחברות שנסחרות בנסדא"ק

וגם נפח המסחר לא.

פורסם
  • מחבר

תאמת יש התלבטות....

יש כמה אפשרויות...

צ'לסי-ברמינגאם ו-וסטהאם צ'לסי...

ב800סטרלינג לאדם..

או ב1000 2 המשחק + אחד מדהים ארסנל-יונייטד...

לגבי המלון אני יודע שהוא 4 כוכבים וזהו..

בכל מקרה המחירים נשמעים מפחידים..

והטיול הוא בעצם טיול בר מצוה לאחיי...

(ואני לא טחון:)

פורסם

תראה אחי אני יתן לך כמה עצות ואני גם יבהיר כמה דברים בקשר לקהל שמה כי אני מבין בנושא.

בקשר למלון אני יכול להמליץ לך על הולידי אין ליד תחנת קינגס קרוס, מלון מצוין שלא נחשב מהפשוטים ביותר זאת אומרת שלא תמצא פרעושים במיטה וגם לא נחשב למלונות הטובים בעיר.. הוא עולה כ-200 פאונד בערך ללילה ל2 אנשים, מחיר סביר למלון עם אוכל טוב, עם בריכה קטנה וגם איזה חדר כושר קטן, בקיצור אני ממליץ עליו!

בקשר למשחקים, אם אתה אוהב מאוד כדורגל והולך קבוע למשחקים בארץ (נגיד אני מנוי כבר 3 שנים ליציע ג' מכבי חיפה מ-ל-ח-מ-ה!!!) אז ללכת למשחק זה אחד הדברים המרגשים הקהל שמה מאוד מאוד שונה מהקהל שלנו הרבה יותר מתורבת וכולם שרים וצועקים וגם האיצטדיונים בנויים מאוד נמוך והאקוסטיקה בהם מצויינת ככה שאתה מקבל גם חוויה מדהימה גם מהקהל ומהאיצטדיון ובכלל מכל התרבות שלהם סביב המשחק וגם מהקבוצות עצמן. אבל אם אתה פחות בקטע של כדורגל הייתי ממליץ לך להשקיע פחות בכרטיסים למשחק ויותר בלהסתובב בעיר עצמה, לי אישית יצא לטעום משתי העולמות כי הייתי בלונדון שבוע וחצי (כן אני טחון תרביצו לי :bash:) אבל בכל מקרה לונדון עיר מדהימה! המוזאון הבריטי ומוזיאון המדע הם מאוד מעניינים ואני בטוח שתמצא שמה מה לעשות.. ויש עוד עשרות מוזיאונים מעניינים.. הייתי ממליץ גם ללכת לגלגל הענק ואם אתה לא בקטע של לחכות שעתיים בתור תזמין מראש מהארץ כרטיסים ואז אתה רק צריך לבוא לאסוף אותם מהקופה ואתה עוקף את כל התור..

ושוב בעניין הכדורגל אני ממליץ לכם להחליט כבר עכשיו לאיזה משחקים אתם הולכים ולהזמין למה עוד מעט כבר לא יהיו כרטיסים.

אהה וראיתי שמישהו פה כתב שלאוהדים הלונדונים יש הרבה כסף, אז רק שתדעו שזה לא ממש ככה, האזור בו ממוקם למשל איצדטיון הייבורי הוא אזור צדדי בעיר ושמה גרים האנשים בלי הרבה כסף שרוב הכסף שלהם הולך לשכר דירה כי הדירות שמה מאוד יקרות ככה אותו דבר גם עם האוהדים של צלסי ככה שאל תחשבו שכל מי שגר בלונדון עשיר כל כך..

בכל מקרה תהנה.

פורסם

הייתי בטיול דומה במשחק ליגת האלופות לפני שנתיים או שלוש נראה לי..

מנצ'סטר יונייטד- מכבי חיפה..

קודם כל אין בכלל מה לדבר אולד טראפורד הוא אחד האצטדיונים היותר יפים שיש.

אממ נסענו רק אני ואבא שלי וזה עלה בערך 7000 שקל לשנינו אם אני לא טועה.. זה היה די מאורגן יחסית, לקחו אותנו למשחק באוטובוס.

ועשינו העברה ללונדון באוטובוס ממנצ'סטר שזה 5 שעות נסיעה.

המלון שלנו בלונדון היה נחמד מאוד, לא יקר, אבל אין טעם במלון טוב כי תאמין לי שלא יצא לך בכלל להיות במלון.

יש המון דברים לעשות בלונדון, אתה יכול ללכת לארמון של המלכה, יש את הגשר ששכחתי איך קוראים לו, מוזיאון השעווה, הביג בן, יש עוד איזה מקום שנראה לי קוראים לו מגדל לונדון, זה נראה לי על לונדון של פעם אני לא זוכר, יש לך איזה פארק עם מלא דשא מקום מאוד מפורסם שם שכחתי איך קוראים לו, הייד פארק אולי לא זוכר. בקיצור תאמין לי שלא תספיק לעשות הכל אם תשאר הרבה במלון.

בלונדון יש את האנדר גראונד, שזה רכבת תחתית המחיר של נסיעה ממקום למקום בה הוא זול, אתה יכול לקנות כרטיס שישמש אותך לכל היום, ויש מלא תחנות שם שמורידות אותך בכל מקום שרק תרצה, כמובן עם מפה והכל.

בילינו בלונדון 3 ימים ותאמין לי שזאת חוויה גדולה מאוד, אני מאוד ממליץ לך.

ועכשיו אנחנו רוצים לעשות טיול כל המשפחה (4 נפשות) ללונדון בכריסמס, ולראות גם משחקי כדורגל של צ'לסי, ווסטהאם, ארסנל, ואולי טוטנהאם, צריך לבדוק חבילות כבר מעכשיו. (אבא שלי זאת תהיה הפעם החמישית שלו בלונדון ולא נמאס לו והוא גם עוד לא ראה הכל, רק שתבין כמה כיף להיות שם)

פורסם
  • מחבר

בדיוק התאריך יהיה בחנוכה/קריסמס (תלוי במשחקים..)

נגיד אני מזמין מחברה "צבר" לצורך העניין אני מקבל בחבילה גם הסעות למשחקים ואתרים או רק מלון כרטיסים ולכל השאר אני ישבור את הראש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים