עבור לתוכן

טיול ללונדון...כדורגל

Featured Replies

פורסם

אני אבא שלי ואחי מתכננים לנסוע ללונדון בחנוכה הקרוב..

התיכנון הוא נסיעה של כדורגל יענו לראות משחקים של צ'לסי ארסנל בניון וכו'....

מישהו מכאן עשה טיול דומה???

מה עלות של דבר כזה (מעל ל20 אלף שקל?)

איזה מלונות מומלצים בלונדון?

עכשיו מה עדיף לקנות כרטיסים כבר במשרד הנסיעות בארץ או לקנות שם??

ואיך מתנהל כל העסק???(כאילו זה מודרח ע"י מישהו או שצריך לשבור את הראש להגיע למשחק וכו'..

פורסם

אני עשיתי את אותו הדבר ב-2001 למשחק ההכתרה של מנצ'סטר יונייטד באולד טרפורד..

השגנו כרטיסים (הזמנו המון זמן מראש, אני חושב משהו כמו חצי שנה), רוב הטיול היה בלונדון וביום המיועד ברכבת למנצ'סטר..

אין לי מושג מה היתה העלות..

פורסם
  • מחבר

עכשיו כל הקטע מודרך או בשאני צריך לשבור את הראש איך להגיע לאולד טרפורד/הייבורי?

פורסם

תזכור להזמין כרטיסים הרבה מראש כי כמעט כל האוהדים שבאים זה אנשים עם מנויים לכל העונה, משהו מדהים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות אתם יכולים להרחיב עוד??

מלונות בלונדון,עלויות,תחבורה וכו'..

תודה!

פורסם

אני נוסע ביום שישי למשחק...

אני אגיד איך היה...

פורסם
  • מחבר

טיול מהנה!!!!

יש לך מושג מה עלות של טיסה ללונדון + משחק בערך?

פורסם

אין לי מושג כמה טיסה.. תבדוק אצל סוכנים...

בקשר לכרטיס אני יודע שעלה לי ולאבא שלי 35 פאונד.

אבל אנחנו לא הולכים למשחק חשוב מאוד, אז בטח במשחקים הגדולים זה יעלה יותר...

פורסם

תודה על התשובות אתם יכולים להרחיב עוד??

מלונות בלונדון,עלויות,תחבורה וכו'..

תודה!

אני אומר לך כבר עכשיו - מלונות בלונדון זה משהו מסריח.

אם אתה רוצה מלון נורמלי - אתה תשלם הרבה.

הדבר "המצחיק" בלונדון, זה שאתה יכול לשלם מחיר סביר (טיפה יקר) בשביל זבל, או לשלם הרבה בשביל מלון מעולה.

אין באמצע.

אני אישית הייתי במלון מעולה, אבל אחושילינג יקר (הייתי שלושה לילות, שני אנשים, וזה עלה מספיק, תאמין לי. ומלון איכותי.).

לא זוכר איך בדיוק קוראים לו, אבל נדמה לי שאתה טחון אז אני מאד הייתי ממליץ עליו.

הרכבות בלונדון ממש פשוטות. כמו בישראל רק הרבה יותר קווים. אתה קונה כרטיס, מעביר אותו, נכנס לרכבת ונוסע, מדי פעם יש החלפות.

אם אין לך נסיון עם רכבות תחתיות אתה עלול להסתבך שם (כיוון שכאמור יש הרבה מאד קוים, והרבה מאד פניות לכל רציף), אבל נדמה לי שיש הכוונות בקופות.

מקסימום תשאל אנשים שם.

אבל זה לא אמור להיות מסובך מדי.

אאל"ט יש רכבות ישירות לאיצטדיונים, אבל אנלא בטוח.

עוד דבר - אני מאד מאד ממליץ לך לקבוע לפחות ליום אחד ללכת לבריטיש מיוזיאום, יש שם טונות דברים מגניבים. וזה מוזיאון ע-נ-ק.

אני ואבא שלי חשבנו שנוכל לעבור את החלק על מצרים והדינוזאורים בחצי יום, הגענו מוקדם בבוקר ויצאנו בערב רק אחרי שעברנו חצי מהחלק על מצרים (את הדינוזאורים בכלל לא ראינו).

אני אישית בהחלט מתכנן לשם עוד טיול בזמן הקרוב, אבל ליותר זמן.

זה אחושילינג יקר - אני מזהיר מראש.

ד"א, מסעדות יוקרה עולות הרבה, הרבה כסף. אני לא יודע אם להגיד שהן שוות את זה, כיוון שהאוכל שם מעולה, אבל בשביל שני אנשים, זה הרבה כסף (ואני לא רוצה להגיד כמה :x ).

בכל מקרה, קח בחשבון שגם כוס קפה עולה שם לא מעט.

בכלליות - בלונדון יש כל כך הרבה יותר מה לעשות מאשר ללכת לראות משחק כדורגל.

(ד"א, הייתי ממליץ גם על הגלגל הענק, אבל תשתדל לעשות את זה כשאין ערפל (מה שבסביבות חנוכה יש הרבה בלונדון). ותתוכנן לחכות שם שעתיים בתור. אבל זה באמת שווה את זה)

אוריפ - לפי מה שזכור לי, כשאני בדקתי משחקים של ארסנל וקבוצות צמרת - המחירים הגיעו ליותר מ-100 פאונד. אבל יכול להיות שהזיכרון מטעה אותי.

פורסם

שמע, למשחקים של צ'לסי אולי כן תוכל להכנס והלשיג כרטיסים אפילו שם, כי למורות שהקבוצה בכושר שיא, האוהדים זועמים על כך שהכרטיס הכי זול באיצטדיון עולה כ-50 לירות שטרלינג (שזה, אתה יודע, מעל 400 שקל..), אז הסטמפורד ברידג' לא תמיד מלא בגלל זה, בטח אם צ'לסי תשחק מול קבוצות כמו סנדרלנד, וייגן (עם כל הכבוד לפתיחה המעולה המעולה שלהם בליגה, עדיין..). אם יהיה משחק מול מנצ'סטר\ארסנל\ליברפול אני מאמין שתתקשה מאוד להשיג כרטיסים, במשחקים מול קבוצות אחרות, כפי שהבנתי, אברמוביץ עדיין לא הוריד את המחירים והאיצטדיון בדרך-כלל לא מלא.

בגלל צ'לסי, גם סביר להניח שהייבורי לא יהיה מלא. לארסנל, בתכלס, אין כבר סיכוי לזכות באליפות. סביר להניח שכרטיס להייבורי גם עולה, מינימום 250-300 שקל. המצב הכלכלי של האוהד האנגלי הממוצע גם לא מזהיר, והם גם לא עשירים שם בדיוק. לכן סביר להניח שגם במשחקים רגילים של ארסנל - שוב - לא במשחקי עונה - האיצטדיון לא יהיה מלא. וגם אם הוא יהיה מלא - אם תנסה להזמין כרטיס יומיים לפני אני בטוח שעוד יהיו כרטיסים פנויים.

ווהסטאם - הם דווקא משחקים די טוב, ולא בונים על אליפות, ולמורות שיש להם פחות אוהדים מלקבוצות הגדולות - האיצטדיון שלהם גם קצת יותר קטן. אז אני מאמין שתתקשה יותר להשיג כרטיסים בשביל לראות את בניון מאשר את הנרי, אבל שוב - משחק ממוצע של ווהסטאם מול קבוצות כמו בלקבורן ואברטון לא ממש יהיה שוס ולא יגרור התלהבות אדירה, ותוכל להשיג אליו כרטיסים.

להגיע לאיצטדיונים זה לא בעיה - תחפש בגוגל את המפה של לונדון, תברר אם יש תחנת רכבת באיזור או אוטובוסים שמגיעים וזהו. או שאם אתה משכיר רכב, בעזרת המפה, תוכל להגיע בקלות לאיצטדיון. לא סיפור.

פורסם

המצב הכלכלי של האוהד האנגלי הממוצע גם לא מזהיר, והם גם לא עשירים שם בדיוק.

אנחנו מדברים על לונדון, לונדון היא לא בדיוק עיר עניה, וגם לא התושבים שלה, שיכולים אף להרוויח 5 ספרות. (ותזכור שזה בפאונדים)

פורסם

אנחנו מדברים על לונדון, לונדון היא לא בדיוק עיר עניה, וגם לא התושבים שלה, שיכולים אף להרוויח 5 ספרות. (ותזכור שזה בפאונדים)

בסדר, להגנת צ'לסי אפשר להגיד שאם היא משחקת את הכדורגל הכי טוב (הכי יעיל בכל מקרה) בעולם היא יכולה למכור כרטיסים במחיר כזה. ואפשר להגיד שלונדון היא לא עיר ענייה, ואפילו אם זה נכון, גם תל-אביב היא לא בדוייק עיר ענייה, גם בת"א יש אנשים שיכולים להרוויח 5-6 ספרות. אנחנו לא מדברים על העשירים כאן, אני לא יודע מה השכר הממוצע בלונדון, אבל אם אוהדים רבים של צ'לסי זעמו על המחיר היקר לכרטיס (50 פאונד מינימום כאמור) וחלקם כתוצאה מכך החליטו שהם לא יכולים להרשות לעצמם להגיע למגרשים, כנראה שהם לא מרוויחים משכורות של 5 ספרות. אולי יותר בכיוון ה-3-4 ספרות, ואני בטוח שיש הרבה אנשים בלונדון שמרוויחים מתחת ל-1000 פאונד. והתושבים שלה שיכולים להרוויח גם 5 ספרות בטח לא מהווים יותר מעשירית האחוז של התושבים החיים בלונדון. משחק של צ'לסי - אחת הקבוצות הטובות באירופה - מול קבוצה בינונית בליגה שעולה מינימום 400 שקל (מאחורי השער כמובן), זה כמו שמכבי ת"א תתמחר את הכרטיס הכי זול שלה למשחק ליגה מול עירוני אשקלון למשל במינימום 300 שקל, למקום מאחורי הסל :P.

פורסם

בסדר, להגנת צ'לסי אפשר להגיד שאם היא משחקת את הכדורגל הכי טוב (הכי יעיל בכל מקרה) בעולם היא יכולה למכור כרטיסים במחיר כזה. ואפשר להגיד שלונדון היא לא עיר ענייה, ואפילו אם זה נכון, גם תל-אביב היא לא בדוייק עיר ענייה, גם בת"א יש אנשים שיכולים להרוויח 5-6 ספרות. אנחנו לא מדברים על העשירים כאן, אני לא יודע מה השכר הממוצע בלונדון, אבל אם אוהדים רבים של צ'לסי זעמו על המחיר היקר לכרטיס (50 פאונד מינימום כאמור) וחלקם כתוצאה מכך החליטו שהם לא יכולים להרשות לעצמם להגיע למגרשים, כנראה שהם לא מרוויחים משכורות של 5 ספרות. אולי יותר בכיוון ה-3-4 ספרות, ואני בטוח שיש הרבה אנשים בלונדון שמרוויחים מתחת ל-1000 פאונד. והתושבים שלה שיכולים להרוויח גם 5 ספרות בטח לא מהווים יותר מעשירית האחוז של התושבים החיים בלונדון. משחק של צ'לסי - אחת הקבוצות הטובות באירופה - מול קבוצה בינונית בליגה שעולה מינימום 400 שקל (מאחורי השער כמובן), זה כמו שמכבי ת"א תתמחר את הכרטיס הכי זול שלה למשחק ליגה מול עירוני אשקלון למשל במינימום 300 שקל, למקום מאחורי הסל :P.

לונדון כיום היא העיר הגדולה בעולם (מעל 8 מיליון )

והיא גם בירת הפיננסים של העולם (כן , ניו יורק פאסה )

אז החבר'ה שם יכולים להרשות לעצמם

פורסם

לונדון כיום היא העיר הגדולה בעולם (מעל 8 מיליון )

והיא גם בירת הפיננסים של העולם (כן , ניו יורק פאסה )

אז החבר'ה שם יכולים להרשות לעצמם

מאיפה הבאת את זה?

(גם את החלק הראשון וגם את השני)

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

(גם את החלק הראשון וגם את השני)

אם אתה לא יודע שהיא כיום הבירה הפיננסית של העולם אז יש לך בעיה

היא בירת כל ההשקעות וכו'

יש בה מעל 8 מיליון תושבים ,בדוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים