פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים לא נעזור לך. מי שמקפיץ תרדים 40 שניות אחרי שליחת ההודעה הראשונה לא זכאי לשום עזרה. קישטה!
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מה זה דיסקים מרובעים?אני יודע שיש דיסקים קטנים כמו למינידיסק אבל מרובעים? WTF??
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מחבר אלה מיודים לצריבה אז אני שואל עם יש תוכנה או משהו! ואני חדש פה אז אני מבקש עזרה בבקשה!!! : ()
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים אני חדש פה בבקשה!! אז? זה לא נותן לך שום לגיטימציה להקפיץ ת'רד אחרי בידיוק 40 שניות !!!
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מחבר סליחה אני ממש מצטער!! אני פשוט שילמתי הרבה כסף לדיסקים אז אני שואל עם יש תוכנה! מצטער!
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מחבר ממ... תודה אבל נסיתי ואומרים שצריך לשנות משהו קטן בהגדרות או משהו כדי שנירו יוכל לצרוב דיסקים אלו!
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים WOW תירגע אח שלי, נשמע כאילו אתה הולך לקבל התקף-לב או משהו :smoke:אני לא בטוח למה אתה מתכוון אבל אם זה נראה ומרגיש כמו דיסק רגיל רק קטן יותראז נסה עם כל תוכנת צריבה שהיא.
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים קודם כל, תרגע!אם אתה מעוניין לקבל עזרה, עליך לשמור על חוקי הפורום ולא להקפיץ דיונים כמו שכבר אמרו לך.אני מקווה שזה לא יחזור שנית.עכשיו, לגבי הדיסקים הקטנים שלך. אני לא מצליח להבין על איזה דיסקים קטנים אתה בדיוק מדבר.דיסקים קטנים ומרובעים היחידים שאני מכיר הם של מיני דיסק.נסה להסביר את עצמך יותר טוב.
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים לפי דעתי הוא מתקון לדיסקים מיוחדים ששינו את הצורה שלהם למרובעים יש כאלה הם קטנים אבל יש בהם פחות mb לזה הוא מתקוון http://www.storageheaven.com/products/supplies_shape-cds.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.