פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים למודם יש כניסה שונה מכרטיס רשת... (ואם המחשב שלך חדש יחסית אין סיכוי קלוש ביותר אפילו אפסי שהוא יגיע עם מודם..)..ותביא תדגם של הלוח שלך יעזור (או שפשוט תוריד EVEREST ותבדוק מה קורה שם..)..
פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים מחבר יש לי מאחורה כניסה אחת שמתאימה לכבל טלפון (הזה שנכנס לטלפון עצמו ולא לשקע בקיר) עכשיו אני זוכר שבמודמים הישנים היו שתי כניסות...אז מה שיש לי זה כרטיס רשת..?הלוח אם שלי הוא ASUS P4S800D ציפ של SIS 655FX
פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים אחי... עזוב אל תבדוק את החיבורים...אם קשה לך להבחין אז עדיף שתעשה את זה: תעשה "מאפיינים" על "המחשב שלי" לחץ על הלשונית "חומרה" ואז תלחץ על "מנהל התקנים" ואז נפתח לך חלון ובו מופיע משהו דומה לתמונה הבאה: מה שבאדום אומר שיש כרטיס רשת... ומה שבכחול אומר שזהו רכיב הרשת...NIC
פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים כן אחייש לו חיבור ל-RJ45 בדקתי...כדי שתיהיה בטוח תראה כאן:http://developer.novell.com/yes/51902.htmTest Configuration Bus Type PCI Connector RJ-45 Topology Ethernet Transmission Line Speed 10/100 Mbps Error Capturing YES Multicast Mode YES Promiscuous Mode YES
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.