עבור לתוכן

Windows Vista Beta 1 - הסיכום שלי

Featured Replies

פורסם

תביא עוד תמונות כי רוב התמונות שראיתי עד עכשיו איכזבו אותי

• תגובות 35
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
link=topic=147825.msg1247017#msg1247017 date=1130354039]

הVISTA לא פועל מהר יותר זה פשוט ניראה ככה כי אחרי שהXP בשימוש נגיד למעלה משנה חצי שנה הוא מתחיל לעבוד לאט יותר בכלל כל התוספות הקבצים הרוגלות ערכי הרג'סטרי השגויים ועוד ולכן הוא ניראה איטי יותר מVISTA שרק התקינו

כן צודק אחי גם אני ציינתי את העניין הזה...

אני מת כבר לגירסה המלאה והעברית...

כל כך מעצבן האנגלית הזה!!!

פורסם
  • מחבר

תביא עוד תמונות כי רוב התמונות שראיתי עד עכשיו איכזבו אותי

בהזדמנות אחי... יש לי קצת בעיות עם הווינדוס (האנגלית המחורבנת הזאת... )

פורסם

טוב אם אתם אומרים....

אני אהבתי איך שווינדוס הזה נראה... ואם אתם אומרים שהממשק התלת מיימדי עוד לא יצא וזה לא מה שיש... אז בדוק זה יהיה פיצוץ!

כי ממש ממש אהבתי את שיטת התיוק (איך שאתם קוראים לזה) והנוחות בשימוש!

אולי סוף סוף מערכת הפעלה שגם יפה גם טובה?????

לגבי המהירות... כנראה שכרגע זה ממש שטויות אם צריך לצאת ממשק גרפי חדש בדוק שצריך לחסוך כסף ולשבת קצת על הורים!

ואני אומר סוף סוף.... עכשיו בעזרת השם מעבד+לוח+זיכרון+כ.מסך חדש!!!!!!!!!

אגב מהירויות וזה נכון לכל מערכות ההפעלה , תגגלו קצת ותמצאו שיש המון , אבל המון services מיותרים שרצים לכם ברקע, חסימה שלהם עשויה לשפר את ביצועי מער. ההפעלה שלכם בעשרות אחוזים. ובנוסף אני מניח שאתם מכירים גם את ה- msconfig לשליטה על התוכנות שעולות ב-boot אני בד"כ מבטל את כולן

פורסם

N JORL אני שמח לראות עוד מחסל SERVICES מושבע. גם אני מחסל את כל ה-SERVICES שלא צריך.

והיום גיליתי אתר חדש שנראה ממש שימושי:

http://www.processlibrary.com/

אבל הבא לא נטעה את שאר הגולשים. במערכות חזקות מהדור החדש אתם לא תראו שיפור עם כל ה-SERVICES פועלים ובלי, והשיפור היחיד יהיה ביעילות ואבטחה.

פורסם

התגידו ויסטה תומך בתוכנות של XP או צריך גראסות מיוחדות של כל התוכנות? כמו המעבר ל 64BIT ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים