פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים נהיה באופנה לכתוב באנגלית, ניראה לי שאני גם אתחיל... תאמין לי, לא יזיק לך לדעת לכתוב באנגלית.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים ואיך הגעת לזה שאני לא יודע לכתוב באנגלית? יופי לך, אז מה הבעיה שלך עם אנגלית, אם אתה יודע לכתוב ואני מתאר לעצמי שגם לקרוא, מה הבעיה שלך שאנשים כותבים באנגלית ?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אין לי בעיה עם מישהו שכותב באנגלית מכיוון שאין לו אפשרות אחרת, אבל למה לכתוב באנגלית אם יש לך אפשרות אחרת ואתה יודע עברית? זה פורום ישראלי, מן הסתם ראוי שיכתבו פה באנגלית שגם אלו שפחות מבינים יוכלו לקרוא ולהבין. : ואפילו אם יש לך קצת שגיאות בעברית, זה לא ממש נורא... זה עדיף מאשר שמישהו יקרא ולא יבין.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אין לי בעיה עם מישהו שכותב באנגלית מכיוון שאין לו אפשרות אחרת, אבל למה לכתוב באנגלית אם יש לך אפשרות אחרת ואתה יודע עברית? זה פורום ישראלי, מן הסתם ראוי שיכתבו פה באנגלית שגם אלו שפחות מבינים יוכלו לקרוא ולהבין. : אני פשוט חושב שכשפונים עליך בשפה מסויימת יותר מנומס לענות באותה השפה, בהנחה שאתה דובר השפה.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים LOL, אבל היא יודעת עברית כמו שהיא יודעת אנגלית, וממה שראיתי אפילו יותר טוב ממה שהיא יודעת אנגלית. היא כותבת באנגלית כי אין לה ברירה, יש מבין? :
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים LOL, אבל היא יודעת עברית כמו שהיא יודעת אנגלית, וממה שראיתי אפילו יותר טוב ממה שהיא יודעת אנגלית. היא כותבת באנגלית כי אין לה ברירה, יש מבין? : היא גם יודעת רוסית, אז ? אני מרגיש מספיק נח לענות באנגלית !
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים damn, your'e fucking cool. הנה, קח שקל: היא גם יודעת רוסית, אז ? אני מרגיש מספיק נח לענות באנגלית ! תעשה מה שאתה חושב, אני חושב שעדיף לכתוב בעברית אלא אם כן אין לך ברירה אחרת.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אולי שמישהו ינעל... why locked it? its fun to see other ppl bitchin' about the language settings of a comp (very interesting ) there is 2 or 3 guys talking about the welcoming back and 50 about the damn language its fun.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר ילדים, ילדים לא לריב, יש מספיק ספאם לכולם... : Duhhh! I'm here after all. Now have you vixen have forgotten what's the topic already? Pay attention. To me. Haha. Well, at least in the next hour, then I will finaly go and get to see my favoriet band LIVE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.