עבור לתוכן

איזה נגן יספק לי את איכות השמע הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם

orlupo, שתתקע עם המסך המחורבן שלך לנצח. מגיע לך.

פורסם

הוא צודק אתה באמת פנבוי...

לחבר שלי יש איפוד ולי יש iriver h340 נתתי לחבר שלי לשמוע אותו שיר באותם אוזניות בשני המכשירים והוא הודה שלאיריבר יש איכות הרבה יותר טובה...

פורסם

על מה הוויכוח פה בכלל??? איפוד זה סתם סטייל שלא שווה כלום, אולי הוא יפה והגלגלת שלו נוחה אבל זה!!

הריבר 320 שלי הכי טוב!!

פורסם

בואנה מה אתם ילדים?

מזה שלי הכי טוב?

בכל הבדיקות אומרים שלאייפוד יש איכות חרא ורק לשאפל יש איכות סבירה.

ולIAUDIO יש איכות יותר טובה מאייפוד וכנראה שקצת יותר טובה מאייריבר...גם עוצמה גבוהה יותר

(באייריבר הייתי שומע על 35 ובאייאודיו אני בקושי מגיע ל20....רוב הזמן ב15...

ידוע שהאיכות של אייפוד לא טובה. וגם שומעים את ההארד דיסק מסתובב מידי פעם...

גם לאייפוד יש יתרונות אבל רוב האנשים קונים אותו כי הם לא טורחים לסקור את השוק וכי זה הנגן הראשון שממש פרץ לשוק כי מה שהיה לפניו (ARCHUS) היה ממש זוועה...לחבר שלי היה אותו ושמעו בו ממש גרוע...וככה בגלל שהוא היה הראשון שהצליח לפרוץ אנשים נשארו איתו. העובדה עכשיו היא שאייפוד הוא סמל סטטוס יותר ממכשיר לשמיעת מוסיקה. ויש מכשירים טובים ממנו (דיי הרבה אפילו) יש לפחות 4 מכשירים עדיפים על אייפוד ועדיין הוא מחזיק ב75% מהשוק...

אני מקווה שעכשיו אחרי התביעה של הנאנו יירדו קצת המחירות וואנשים יחפשו אלטרנטיבות....

מה שאני באמת לא אוהב באייפוד זה שהוא לא מחזיק הרבה זמן....ווהם מכריחים אותך לקנות כל הזמן מכשירים חדשים או כל מיני אביזרים שאין צורך לקנות עם מכשירים אחרים....

טוב העדר יישאר עדר...אני יודע שהצלחתי להוריד הרבה אנשים מהאייפוד אחרי שהם ראו את האייריבר שלי..

פורסם

מה אתה מערב פה נושאים לא קשורים אלוהים ישמור כמה בנאדם יכול להיות סטום?! :kopfpatsch:

פורסם

מה אתה מערב פה נושאים לא קשורים אלוהים ישמור כמה בנאדם יכול להיות סטום?! :kopfpatsch:

גם אתה לא בדיוק.... :kopfpatsch: (והמבין יבין) חחחחחחח

פורסם

איכות השמע של H10 פחות טובה משלH320?

אילו עוד הבדלים יש בין 2 הדגמים? (חוץ מהעברת תמונות ממצלמה)

פורסם

ה H320 מציג וידיאו הH10לא.

פורסם

אבל באמת האיכות טובה יותר בh320??

פורסם

יופי, פשוט ילדים קטנים.

כל אחד שלי שלי שלי הכי טוב.

ננעל מסיבות ברורות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים