עבור לתוכן

איזה נגן יספק לי את איכות השמע הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם

שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע.

פורסם

ה-IRIVER H320 וה-IAUDIO X5L יתנו לך איכות שמע זהה.

פורסם
  • מחבר

ה-IRIVER H320 וה-IAUDIO X5L יתנו לך איכות שמע זהה.

הבנתי שלiRiver H320 יש איכות לא רעה בכלל. שקלתי אותו.

אה ועוד משהו, מישהו מכיר חנות בארה"ב או אנגליה שהמחירים בה טובים? כי אני יכול להביא את זה לארץ בלי בעיה אז חשבתי שיהיה יותר נוח, לכיס שלי...

פורסם

בארה"C כבר לא מייצרים את הIRIVER H320 יש שם רק את הIRIVER H10 20GB ולכן לא כדאי לקנות מארה"C אלא אם אתה מוצא חנות שיש בה א תה320 הרגיל, ולכן כבר עדיף לקנות בארץ , כי המחירים באנגליה ובארץ אותו דבר....

פורסם
  • מחבר

בארה"C כבר לא מייצרים את הIRIVER H320 יש שם רק את הIRIVER H10 20GB ולכן לא כדאי לקנות מארה"C אלא אם אתה מוצא חנות שיש בה א תה320 הרגיל, ולכן כבר עדיף לקנות בארץ , כי המחירים באנגליה ובארץ אותו דבר....

חשבתי לקנות את זה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5822583375&category=114623

אני פשוט חייב חנות שמכבדתPaypal.

פורסם

Ipod. בכל מבחן השמעה במגזינים של סאונד, מנצח כל מתחרה באיכות הסאונד (ולא בתכונות)

פורסם

Ipod. בכל מבחן השמעה במגזינים של סאונד, מנצח כל מתחרה באיכות הסאונד (ולא בתכונות)

אולי תתן לנו ציטוט? כדי שנוכל להיווכח עם העובדת ה"נכונות"?

פורסם

??? זה חדש לי.....

פורסם

בתור בעלים גאה של iriver h320 אני לא אתכחש לעובדות שלאייפוד יש איכות שמע טובה, אפילו טובה מאוד, אבל הוא לא מנצח את הריבר!!

פורסם

חחחחח מאיפה הבאת את זה ? הסקר שממנו לקחת את זה משוחד לגמרי!

פורסם

חחח אייפוד....כן

אם לחוץ לך בכיס לך על IAUDIO M5L. יש לו איכות טובה והרבה שעות בטריה.

אם אתה רוצה צבעוני לך על X5.

פורסם

אולי אתם מתכוונין לעוצמה של האייפוד שטיפה יותר גבוה כמה ששמעתי ולכן ישנן אוזניות שרק האייפוד מצליח להפעיל אותן...

פורסם

מה פתאום!! המגבר של האייריבר הרבה יותר חזק מהמגבר של האייפוד!

פורסם

שני מגזינים בריטים לאודיופילים, WHAT HI FI ו HI FI CHOISE בחרו את IPOD (כל הדגמים) כבעלי איכות שמע טובה יותר מכל נגן אחר (והם בוחנים כל הזמן נגנים חדשים). בבדיקות המכשירים נבדקים במעבדת קול מקצועית. קנו מה שתרצו ותצחקו עד מחר. תרבות דיון של ילדים.

פורסם

שני מגזינים בריטים לאודיופילים, WHAT HI FI ו HI FI CHOISE בחרו את IPOD (כל הדגמים) כבעלי איכות שמע טובה יותר מכל נגן אחר (והם בוחנים כל הזמן נגנים חדשים). בבדיקות המכשירים נבדקים במעבדת קול מקצועית. קנו מה שתרצו ותצחקו עד מחר. תרבות דיון של ילדים.

יאללה יאללה, עוד סתם פנבוי של איפוד. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים