פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים שלום לכולםבביתי מותקנים שני מחשבים עם שיתוף חיבור לאינטרנט בחיבור ללא SWITCH.על מחשב אחד שני כרטיסי רשת, והמחשב השני - המרוחק, מחובר בכבל מוצלב לכרטיס הרשת הנוסף במחשב השרת.כעת הרשת מתרחבת ויש צורך בהוספה של שני מחשבים נוספים לגישה לאינטרנט.הפתרון הפשוט - לדעתי הוא הוספה של SWITCH בצד המרוחק, חיבור מחשב השרת לSWITCH - וחישובר שאר המחשבים לאותו SWITCH כך שה-ICS יעבוד מכרטיס רשת אחד על מחשב השרת לכל המחשבים המחוברים לSWITCH.אבל פה נתקלתי בבעיה - הכבל שמחבר את המחשבים כיום הוא מוצלב. נסיון חיבור של SWITCH פשוט בקצהו גרם לזה שהמחשב לא זיהה לינק.להעביר חוט כזה מחדש [אורכו הוא כ-30 מטר] לא בא בחשבון כרגע. וגם לחבר ראש חדש יהיה בעייתי.לכן חיפשתי וחיפשתי ורציתי להתייעץ אתכם לגבי הSWITCH הבא .מדובר באחד שהוא SWITCH אבל תומך גם ב MDI - MDIX, כך, שאני מקווה שלא תהיה בעיה לחבר את הסוויץ למחשב בכבל מוצלב.http://www.dynamode.net/10_100_switches/SW50010-D.htmאז מה דעתכם? האם הפתרון יעבוד או שעלי לחבר ראש חדש לכבל המושחל?תודה מראשרון.
פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים MDI או MDI-X זה התייחסות אם הכבל מוצלב או לא?אם כן, אז זה יעבוד הפיתרון שלך.ד"א אם יש לך מודם רשת ב-ADSL הייתי מציע לחבר אליו את המתג.
פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים MDI/MDI-X אכן יכול להסתדר גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר.בכל מקרה גם לסווצים אין MDI/MDI-X יש בדרך כלל פורט בודד שנקרא uplink שהוא כמו פורט רגיל רק שהוא מצליב את החיבור.גם ל-Edimix יש MDI/MDI-X.
פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים מחבר MDI או MDI-X זה התייחסות אם הכבל מוצלב או לא?אם כן, אז זה יעבוד הפיתרון שלך.ד"א אם יש לך מודם רשת ב-ADSL הייתי מציע לחבר אליו את המתג.מהו מודם רשת?יש לי ALCATEL HOME PRO או משהו בסגנון.מודם בן כ-3 שנים של ADSL.אני יודע שאפשר לשדרג אותו לראוטר - אבל לא בטוח מה זה יעזור לי.רון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.