פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים שלום,אני מחפש תוכנה שתחסום מס' אתרים מסויימים שאני לא רוצה שכשאר מי שגולש באינטרנט יכנס לאתרים אלו.בתודה מראש!
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים הנה בדיוק מה שאתה רוצה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=38917.0
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים זה לא תוכנה בודדת זה תוסף לfirefox , אם אתה משתמש בפיירפוקס אתה יכול למצוא את התוסף באתר הרשמי של התוספים
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר אז לא אחי..אני רוצה לאינטרנט אקספלורר...והכוונה שלי שלמשל אני רוצה לחסום את האתר(למצרות שאני לא ירצה לעשות את זה...)www.hwzone.co.ilאז הוא לא יכנס לי אליומבינים?
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר גם ריסט לא עוזר... וניסיתי את זה על כמה אתרים,חלקם ממה שמופיעים באשכול שלו
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים תן דוגמא לאתר שהכנסת לhosts והוא עדיין עולה (אולי הוא עולה מהמטמון).לא צריך ריסט רק לסגור את האקפלורר ותמחק את הקבצים הזמניים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר למשל האתר הזה של נענעישראבלוג הזה..אחותי חורשת שם ואני לא רוצה שתגלוש שם יותר...יש מצב...אתה צודק יש מצב שאני צריך למחוק את הקבצים הזמניים!!99 אחוז שאתה צודק!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.