עבור לתוכן

בעיית ניתוקים ברשת אלחוטית בנתב לינקסיס WRT54GS

Featured Replies

פורסם

רכשתי השבוע נתב אלחטי לינקסיס WRT54GS גרסא 1.1. עבדתי לפי ההוראות והתקנתי את הנתב לפי ההוראות שבדיסק המצורף.

כאשר הנתב עובד ללא אבטחה הרשת מתנהלת מצויין למרות ההבטחה שבדגם חדש זה (GS) המהירות גבוהה ב30% לא נראה כך.

אומנם הנתב עובד מצויין, אך אין שיפור משמעותי בקליטה ומהירות הגלישה מהלינקסיס הקודם שעבד בטכנולוגיית b.

כאשר אני מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ומנסה לשנות את הגדרת האבטחה, הולך ל Wireless security ומנסה לעשות Security mode

הולך ל WPA Pre shared key מכניס סיסמה בת 8 ספרות ואותיות ומאשר, יש לי ניתוקים בכל שלשת המחשבים שמחוברים לרשת באלחוט

(שני ניידים סנטרינו ומחשב נייח עם כרטיס רשת לינקסיס). כל 3-4 דקות פשוט יש ניתוק לזמן קצר בין 5-30 שניות.

בעקבות הבעיה הזאת הסרתי את האבטחה והכל עובד כשורה רק שהרשת אינה מאובטחת ויש חמר חשוב בכל הכוננים הנמצאים בשיתוף.

יש צורך לציין שאותה הבעיה בדיוק קרתה לי גם עם הנתב הישן של לינקסיס שעובד על 811 - אז היכן הבעיה לכל הרוחות ???

ניסיתי להוריד Firmware עדכני מהאתר של לינקסיס ולהתקין בנתב החדש אולם כאשר ההתקנה מגיע ל90%היא נתקעת. מה לעשות???

אנא עזרו לי בבקשה בפתרון הבעיה המציקה, אני פשוט מיואש משעות של עבודה ללא פתרון מעשי.

בתודה מראש,

עופר

פורסם

תנסה לעשות HARD RESET לנתב ואז לנסות לעדכן.

בדרך כלל אין בעיות עם הנתב הזה... כדאי לבדוק שוב את ההגדרות בכרטיסים.

*יש גם סיכוי קלוש שמשהו לא בסדר בנתב.. במקרה כזה, ואחרי שהסרת ספקות - ממש את האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים